Įkraunama...
Įkraunama...

Topshop.com

QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 24, 22:59)
O kaip su batų dydžiais? Topshope turbūt kaip ir asos skirtingai, nes daug firmų, bet gal nepaskęsiu ir įtilpsiu savo dydį imdama  g.gif

Mano dydis 39 ir visad imu 6dydi. Tik karta batus pirkau 7dydzio nes per ispardavima buvo,bet ir tie normaliai tinka ax.gif
Papildyta:
Kokius batukus imsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 24, 23:45)
Mano dydis 39 ir visad imu 6dydi. Tik karta batus pirkau 7dydzio nes per ispardavima buvo,bet ir tie normaliai tinka ax.gif
Papildyta:
Kokius batukus imsit?  smile.gif

verysad.gif nors kitus daug gražesnius buvau radus, bet kaip 99proc prekių - out of stock, tai šitus imsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Na ką aš ir prisijungsiu prie jūsų. smile.gif
Jau mačiau, kad buvo užduotas klausimas apie batų dydžius, tačiau gal kas yra ar buvo užsisakiusios batus 42 dydžio iš TopShop parduotuvės? Kaip su dydžiais, ar batai nėra labai siauri?
Būtų labai malonu sužinoti atsakymą. smile.gif
Atsakyti
uzsisakiau sias espadriles 39 dydzio ir neilindau doh.gif ryskiai pamazintos.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes. Merignos, reikia skubios pagalbos del TOPSHOP.COM. Ar si parduotuve gali pakeisti rubeli i mazesni dydi, ar reikia siusti savo atgal, tada laukti, kol pinigelius perves ir tik tada uzsisakyti kita??? Niekur nerandu, kad butu parasyta CHANGE, tik REFUND.
Nesupratntu tame topshope nieko blush2.gif .
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 22 lapkričio 2010 - 18:52
QUOTE(Agnesun @ 2010 10 25, 13:32)
Sveikos. Na ką aš ir prisijungsiu prie jūsų.  smile.gif 
Jau mačiau, kad buvo užduotas klausimas apie batų dydžius, tačiau gal kas yra ar buvo užsisakiusios batus 42 dydžio iš TopShop parduotuvės? Kaip su dydžiais, ar batai nėra labai siauri?
Būtų labai malonu sužinoti atsakymą. smile.gif

aš pirkau 41-tiko,bet kaip ir visus batus reikėjo į plotį patampyt,bo plačią lapcę turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot, kai preke online parduotuvej yra out of stock ar yra galimybe, kad dar atsiras? Buvau issisaugojusi keleta rubu, kuriu pradines kainos buvo dideles, o dabar uzeinu, 5-10 svaru, net silpna pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Laaabai maza mirksiukas.gif
Atsakyti
O būna Topshop'e kokių nuolaidos kodų?
Atsakyti
Si savaitgali studentams taikoma 20% nuolaida thumbup.gif kai jau reikia susimoketi, yra langelis skirtas NUS numeriui i vesti. po jos apacia yra pavyzdys. tuos skaicius nukopijavus i reikiama langeli,gausit nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyt apie topshop batu dydzius? Atitinka? Jei paprastai nesioju UK6, tai toki ir imt? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, matau kalbat ne apie lt TOPSHOP, bet as pasisakysiu apie savo nauja pirkini doh.gif
zodziu Mama ir Teta uzsimane naujai atsiradusiu aulinuku
http://www.topshop.l...niai_batai.html

na matavaus as juos ir man jie tuo metu taip prilipo... dvi poras pirkau, trecia "alia" dovanu gavau...
nu ir ka...atnesiojau dvi savaites, silti begalo, patogus...bet suplyso per siule (jie siuti isvirksciom siulem, ir vienoj vietoj odos mazai suimta, todel praplyso)...nuvaziavom i Vilniaus Akropolio Topshop parduotuve...pakeite be jokiu problemu, nei rases kazka nei labai ten ziurejo...nu ir ka naujus nesioju savaite...matau kaip ira siule nauju batu doh.gif doh.gif apziurejau mamos...tas pats sudas
gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti