NA pas mus ''kaime ''siulu praktiskai nera pasirinkimo.. .na bet is to kas buvo issirinkau siulus su 40proc.moheros.100gr.-500m...nera stori-bet 1 didysis motyvas gaunasi beveik 15 cm..nera didelis,bet ir ne mazas..ir minkstas ir svelnus :ax:zinoma noreciau kitokiu siulu,bet pirmasis bus toks
(vilna buvo tik laabai plona ,stori-tik 100proc.sintetiniai ,o jei storis man tinkamas-tai jie medvilniniai -ziemai ...taigi-ziuresim kas gausis )
Mano 1L 23cm ir tai per mazas pagal originala
nu jooo..originale jie LAABAI DIDELI.. ..todel man jusu ir grazesni nei originalas
o del mano siulu-paziuresiu kaip gausis-gal ''ir visai nieko'' ..o kitam jau nuziurejau STOORUS minkstus siulus...(viena megsiu sau,o kita brolienei dovanu..nes mezgasi visai greit..)
o del mano siulu-paziuresiu kaip gausis-gal ''ir visai nieko'' ..o kitam jau nuziurejau STOORUS minkstus siulus...(viena megsiu sau,o kita brolienei dovanu..nes mezgasi visai greit..)
QUOTE(tiklis @ 2010 09 27, 17:44)
nu jooo..originale jie LAABAI DIDELI.. ..todel man jusu ir grazesni nei originalas
o as niekada negaliu to paties nerinio/mezginio pora kart nert pirmasis, idomiai einasi... bet jei reiktu dar antra toki pati - turbut net neipusejus jau pasidarytu nuobodu ir galiausiai jis butu taip ir paliktas nedabaigtas
QUOTE(tiklis @ 2010 09 27, 17:05)
o kodel ne baltu?-KAIP TIK BALTU reikia...taip mes viena kita pazinsim...o dar po keliu men. viruso ''taskymo i visas puses'' surinksime ''baltuju medalionu''gauja. o gal net ir visa KARIUOMENE..IR TADA LAIKYKITES VISI
Buvo baltosios beretės dabar bus baltieji šaliai
Ooooch tas virusas ruduo jaučiu jau kimba reiks ko gero vaistų siūlų ieškot,vašeliu atitinkamu susirūpint,kad pradėt sveikt
QUOTE(agnieszka.v @ 2010 09 27, 21:01)
Šiam nuostabiam šaliui net atskira temelė yra. Tikrai verta. Aš jau du nunėriau: vieną sau, kitą sesei
ne nu SAKES...jus mane nuzudet ...NET 2 ..BUOZES JUS
o as net siulu neturiu
Tai bėkit greičiau siūlų pirkt. Tokį grožį reikia turėti O jei rimtai, tai kai užsidedu, žmonės gatvėje žvalgosi. Pavasari lankėsi dvi mano draugės iš Peterburgo ir jos su mano šaliais po Trakus vaikščiojo. Viena Vokietė maldavo parduoti, vos atsikratėm.
O kodėl neneriat? Problema siūlus nupirkti ar procesas gasdinantis?
O kodėl neneriat? Problema siūlus nupirkti ar procesas gasdinantis?
AGNYTE,O JUS kokius siulus naudojote?labai storus?ir gal foto galima?
QUOTE(agnieszka.v @ 2010 09 27, 20:01)
Šiam nuostabiam šaliui net atskira temelė yra. Tikrai verta. Aš jau du nunėriau: vieną sau, kitą sesei
fotooooo !!!! prasom fotoooo
QUOTE(agnieszka.v @ 2010 09 27, 21:16)
Ogi todel kad siandien mano kaime siulu parduotuve uzdaryta bandysiu ryt nusipirkti