nu kur tau sekas ....matai kad,be paturusios ''medalistes'' as'' GRYBA PJAUNU '' kaip reikiant. nu da r diena tokio ''grybavimo''-ir lakstysiu as laukais klausinedama ''kuris cia krantas-tas ar anas? ''
kaip gera vilktis uodegoj jūs apdorojat ,sukramtot viską o man belieka suvirškintus kąsnelius susirinkt ir dar labiausiai patikusius patobulimus pasižymėt schemose
tik kad..... labai smarkiai atsilieku
ale kur prapuolėt
ale kur prapuolėt
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 02, 15:46)
kaip gera vilktis uodegoj jūs apdorojat ,sukramtot viską o man belieka suvirškintus kąsnelius susirinkt ir dar labiausiai patikusius patobulimus pasižymėt schemose
ale kur prapuolėt
ale kur prapuolėt
o man visai nepatinka. na gal jei klausimų kiltų kitaip giedočiau, o dabar jaučiuosi atsilikus.....va.
turiu trečiukus jau. planuose pavaryt du ketvirtukus ir šiai dienai porcija baigta, reik ir kitus mezginius prisimint. jau dabar šalta o kai visai atšals tai mana gentis gyvą sudraskys kad kojinių nėra (mano mama pasirašo tik anūkėliui megzt, o daugiau giminėj nieks nemoka šito amato)
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 02, 15:10)
o man visai nepatinka. na gal jei klausimų kiltų kitaip giedočiau, o dabar jaučiuosi atsilikus.....va.
turiu trečiukus jau. planuose pavaryt du ketvirtukus ir šiai dienai porcija baigta, reik ir kitus mezginius prisimint. jau dabar šalta o kai visai atšals tai mana gentis gyvą sudraskys kad kojinių nėra (mano mama pasirašo tik anūkėliui megzt, o daugiau giminėj nieks nemoka šito amato)
kokios dar KOJINES,KOKIE KITI MEZGINIAI?! TU TIK GREICIAU ketvertukus varyk-BA AS JAU LAABAI NERYMSTU o tai,netekus kantrybes atleksiu pas tave ir visus kotletus suvalgysiu
,,baronkytę ,, raityt visai patiko
dabar galvoju kiek Alytuj medalioninių šalikų pasipils.ar viena,mandra būsiu
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 02, 17:42)
,,baronkytę ,, raityt visai patiko
Marijeeeeeeempolėj tai kol kas tik dvi berods būsim. Daske mano kaimynka jei gerai pamenu.
liko to heksagono pora eilučių, nu viskas puikiai ten man pagal schemą, nematau jokio baisaus raitojimosi, gana lygiai gaunasi
aisiu atsiprintint keletą schemų nes jau tuoj uošvijon (dzūkijon) išveš mane. aaaai tai bent šiltai ant krosnies pasėdėsiu, nagai visai sugrubo jau
QUOTE(tiklis @ 2010 10 02, 08:29)
WIDUT-greit prisiduok is kokiu siulu,kokiu vaseliu ir t.t.. kad kitom butu lengviau,ir mus pavydas imtu
Raportuoju
Siūlus pirkau Varėnoj, Irsijoj.
KURITA
ALTAS
70 % VILNA
30 % AKRILAS
Na o vaseli pasirinkau 3 nuperiuko, lyg viskas gerai gaunasi.
O siulai tai siaip jau isbandyti, zinau kad visai neblogai nesiojasi, nes jau esu mezgusi ir salikeli, ir megztiny
suaudžiau mintį nusimezgu visų po vieną ir bandau jungt į paklodę
SIAUDUKE-viena busi iki PIRMO VIESO PASIRODYMO,o po to kaip pasipils ...kai pamatysiu alytuj grazuole su medaliukiniu stebuklu-zinosiu kad tu ...(matai,man iki alytaus''gabalas kelio'',bet vistiek daznokai ten lankaus )...o del minties apie ''paklodes jungima''-gal ir nebloga-bet as tai jungsiu,kaui turesiu viska
MESKUT-nu negi tau ne biskio nenorejo banguotis sitas ''kleksagonas''? ...o del sedejimo '' ant liuptuko''-tai ...as irgi pasiilgau to ''liupto''-dabar tenkinames zidiniu ...vis geriau nei nieko.
MESKUT-nu negi tau ne biskio nenorejo banguotis sitas ''kleksagonas''? ...o del sedejimo '' ant liuptuko''-tai ...as irgi pasiilgau to ''liupto''-dabar tenkinames zidiniu ...vis geriau nei nieko.
nu kaip gerai ,kad pavz.benerdamos pridėję cik neaišku-dirst,ir jau aišku
o kur kiti, tie .....gonai ir mažiukai blynukai
o kur kiti, tie .....gonai ir mažiukai blynukai