Raportuoju viduriuka dariau by Tikli , gavos grazus (ne tiubeteika); kai pradejau kantuka "baronkytei, vasa kisau ti i priekini pyneles siula, galine dalis buvo panaudota "baronkytes" sujungimui; "baronkytei neriau viena eilute daugiau nei pagal schema, jungiau i galini ( vidini, blogos puses pyneles siula. Apnerus syki, neriau po 2 a kaip pagal schema. Bet tada puoliau narstyt saliu nuotraukas, kiek gi virsutiniu ziedlapiu- apie 30. Pagal akiu skaiciu aplinkui jei pagal schema- but gavesi pas mane virs 40. tai ziedlapiukus dariau taip- is vienos akies pynele, i sekancia a sujungimas, i sekancia a jungiamoji akis ir jau is sekancios- vel pynele. Jetau, jau kad prirasiau- , paciai jau aisku kad nieks bus neaisku . O ziedlapiai jau "praskleisti"- ne taip kaip nuotraukoj; 2 a pynele tarp ir 2 a vietoj 1 i kiekviena. Tarp kitko pagal sita a la "schema" gavos 30 virsutiniu ziedlapiu. Konstruosim virsutines eilutes apnerimo, ir zesim, patiks ar nepatiks
QUOTE(gerve @ 2010 10 01, 22:34)
Raportuoju viduriuka dariau by Tikli , gavos grazus (ne tiubeteika); kai pradejau kantuka "baronkytei, vasa kisau ti i priekini pyneles siula, galine dalis buvo panaudota "baronkytes" sujungimui; "baronkytei neriau viena eilute daugiau nei pagal schema, jungiau i galini ( vidini, blogos puses pyneles siula. Apnerus syki, neriau po 2 a kaip pagal schema. Bet tada puoliau narstyt saliu nuotraukas, kiek gi virsutiniu ziedlapiu- apie 30. Pagal akiu skaiciu aplinkui jei pagal schema- but gavesi pas mane virs 40. tai ziedlapiukus dariau taip- is vienos akies pynele, i sekancia a sujungimas, i sekancia a jungiamoji akis ir jau is sekancios- vel pynele. Jetau, jau kad prirasiau- , paciai jau aisku kad nieks bus neaisku . O ziedlapiai jau "praskleisti"- ne taip kaip nuotraukoj; 2 a pynele tarp ir 2 a vietoj 1 i kiekviena. Tarp kitko pagal sita a la "schema" gavos 30 virsutiniu ziedlapiu. Konstruosim virsutines eilutes apnerimo, ir zesim, patiks ar nepatiks
viska supratau...cia ger ideja taip ziedlapius praskleist...as virs ziedlapiu dejau pumpuriuku eilute-man labai grazu
Jauc, ardysiu, nervai nelaiko . Asta, gelbekit, padekit del to "baronkinio", kaip ten taip lygiai viskas, ir kiek datraukiu, pagal schemute
Papildyta:
Man pumpuriukai irgi grazu, mintis krebzda, . gal pasidalintum, kiek ju, greiciaus ne virs kiekvieno ziedlapio? O gal vaizdzialy galima butu?
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 22:38)
viska supratau...cia ger ideja taip ziedlapius praskleist...as virs ziedlapiu dejau pumpuriuku eilute-man labai grazu
Man pumpuriukai irgi grazu, mintis krebzda, . gal pasidalintum, kiek ju, greiciaus ne virs kiekvieno ziedlapio? O gal vaizdzialy galima butu?
ASTUT-NU LAAABAI LIUKS
rimtai-100balu ..o sutraukt kaip ''ramaskes'' neisei netaip jau smarkiai banguoja-jei sutrauksiu-puodelis bus
Papildyta:
kazkur buvau idejus-tuoj rasiu...o zinok cia pirmas mano jis-tai dejau virs kiekvieno..nors siaip dabar kai darysiu-tai mazinsiu lapuku skaiciu ir pumpureliu ''automatiskai''bus maziau.
rimtai-100balu ..o sutraukt kaip ''ramaskes'' neisei netaip jau smarkiai banguoja-jei sutrauksiu-puodelis bus
Papildyta:
QUOTE(gerve @ 2010 10 01, 22:43)
Jauc, ardysiu, nervai nelaiko . Asta, gelbekit, padekit del to "baronkinio", kaip ten taip lygiai viskas, ir kiek datraukiu, pagal schemute
Papildyta:
Papildyta:
kazkur buvau idejus-tuoj rasiu...o zinok cia pirmas mano jis-tai dejau virs kiekvieno..nors siaip dabar kai darysiu-tai mazinsiu lapuku skaiciu ir pumpureliu ''automatiskai''bus maziau.
jezus marija dar jus cia?????????????????as jau nebegaliu per snarglius ir asaras medaliu nebematau blyn kaip pamusta jauciuos bet iveikiau ka buvau suplanavus duodu ataskaita L1 +,S1+,4+,5+,6+ LIKO 2,3,7,8 IR BURBULIUKAI valio mes nugalejom nepykit jau nusisneku nes istikruju nekaip jauciuos
nu ir negalėjau gi eit miegot vis tik to trečio nepabandžius iškart viskas gavosi. musiau ir su ketvirtu nebus bėdos.
QUOTE(gerve @ 2010 10 01, 21:43)
Papildyta:
Papildyta:
kazi ar as galesiu padet... nes pas mane labai stori siulai ir vaselis didelis... taigi ir rezume gali gautis skirtingas... o siaip, tai viska pagal scemute tiksliai dariau
o kazkur sioje temuteje Tiklio labai tikslus aprasymas net su foto
tik parasyk, nuo kurios vietos nebeaisku ir nupasakosiu smulkiau
QUOTE(widele @ 2010 10 02, 08:22)
Na merginos ir as jungiuosi prie sio salio nerimo
Tikiuosi viskas pavyks Nes ir as labai jau noriu tokio grozio
Tikiuosi viskas pavyks Nes ir as labai jau noriu tokio grozio
laaaba ..tuoj musu palata reiks plest,jei virusas plis tokiu greiciu ...
tai vat as vakar pagaliau ''pribaigiau'' ta 4 medali...nu ir -kaip galvojau -mano siulai yra per ploni(nes eiles aukstis mazas,o plateja labai stipriai kiekvienoj eilej )as specialai viena neriau su 2 uzmetimais tiksliai pagal schema-NESIRAITO,IR NET BISKI ''TRAUKIA JEEEE...veliau ikelsiu foto abieju.. MESKUT-jei neklystu,tai ir tavo siulai panasaus storio-BUTINAI (gali asmeniskai man) parasyk kaip gaunas tau-nu nes ''uzsicinkino'' man...cia jau principo reikalas ''nu sudorosiu as ta medali''
WIDUT-greit prisiduok is kokiu siulu,kokiu vaseliu ir t.t.. kad kitom butu lengviau,ir mus pavydas imtu
ASTUT-tau vakar vakare ausys neraudo?- nes mes su GERVUTE ''apipletkinom'' tyliai tavo medali as sau net pasizadejau,kad toki ''paparastuka be tiuningo''irgi nusirakaliosiu (nors jau buvau nusprendus kad bus tik ''tiuninguotas''...PIRMA AAGNEX savo melynuku medaliuku akis ''apakino'',o po to ASTUTE dar ir zandikauli''atidare'' ..tai vakar tokia keista israiska sedejau
labas rytas
va mano nauji ordinai
spicialiai nieko pavyzdingai nesuglosčiau, yra kaip matosi
musiau mano nėrimas bišky apsiramins, nes MB grįžo. bent jau temutėj nelabai lankysiuos, nerti tai reiks įsimest jei kur važiuosim
va mano nauji ordinai
spicialiai nieko pavyzdingai nesuglosčiau, yra kaip matosi
musiau mano nėrimas bišky apsiramins, nes MB grįžo. bent jau temutėj nelabai lankysiuos, nerti tai reiks įsimest jei kur važiuosim
niu liuks...zinot as jau noriu ir su zemu stulpeliu ramuneliu-nu jos ''tokios tokios ''..reiks pora mzyciu padaryt...o nr.3-kaip nulietas...baronkutes vidury net atsikast norisi
o ramuneliu paskutine eile ,matau,darei kaip originale(o ne taip kaip ilamka rode )...GERVE man vakar rode,kaip atrodo ramunes DAR PAPILDOMAI apnertos keliom eilem- ..jos taip iskyla ir pasitaiso- ...
o ramuneliu paskutine eile ,matau,darei kaip originale(o ne taip kaip ilamka rode )...GERVE man vakar rode,kaip atrodo ramunes DAR PAPILDOMAI apnertos keliom eilem- ..jos taip iskyla ir pasitaiso- ...
QUOTE(tiklis @ 2010 10 02, 10:41)
niu liuks...zinot as jau noriu ir su zemu stulpeliu ramuneliu-nu jos ''tokios tokios ''..reiks pora mzyciu padaryt...o nr.3-kaip nulietas...baronkutes vidury net atsikast norisi
šventai pagal originalą, net pačiai keista kaip laikausi taip tiksliai, šiaip dažniausiai man kas neįtinka ir pakeičiu (nors tokiu atveju sesuo sako kad visą modelio cinkelį pastoviai nuimu)