sveikutes ale man siandien nedarbadienis,ziuriu visos neria neria,o as durniu volioju Saunuoles ligoniukes
Ir as siandien tingiu, tiksliau nuotaikos nera, vis dar serga mano vaikiukas
Nuneriau 3 medali, bet kazin ar duagiau siandien nersiu.
Nuneriau 3 medali, bet kazin ar duagiau siandien nersiu.
nu susizavejau Noooriu ir as, tik su laiku problematiska, reik laukt, kol dukriukas paaugs
Tikli... as jau supratau, kas pas mane blogai, jog raitosi 4 medalis irariu, kad blogai sukabinu tuos 6 st. su uzm.
kai sujungiu tuos 6 st. su uzm. - blogai ikabinu i pirmaji uzmetima... ta prasme (sunku paaiskinti), uzkabindavau pirmojo uzmetimo aki tik viena kilpute, o ne per abi to stulpelio kilpeles... kai uzkabini per abi - tampriau sutraukia
net, neisivaizduoju ar supratai nes as pati nelabai supratau savo rasliava
kai sujungiu tuos 6 st. su uzm. - blogai ikabinu i pirmaji uzmetima... ta prasme (sunku paaiskinti), uzkabindavau pirmojo uzmetimo aki tik viena kilpute, o ne per abi to stulpelio kilpeles... kai uzkabini per abi - tampriau sutraukia
Kas daros kai boba ismoksta paveiksliukus ikelt . O jei rimtai, apneriau pora eiliu ramune viena, salia palyginimui neapnerta, man pirmoji daugiau isbaigta atrodo.
Jei kam pades- pirma eilute neriau i kas 3 aki po 2, paskutine i kas 4 aki po 2. Diametras +- apie 20 cm.
P.s. vakar bandziau 11 medaliona- isardziau, per retas gaunas, viduriuka palikau gal panaudosiu kai maziuku reiks.
Neriam, neriam, nesustojam
QUOTE(asta30a @ 2010 10 01, 18:24)
Tikli... as jau supratau, kas pas mane blogai, jog raitosi 4 medalis irariu, kad blogai sukabinu tuos 6 st. su uzm.
supratau ASTUT... as zinok savo isardziau ir IS NAUJO pradejau...nu ir ka galiu pasakyti-PIRMAJI TIKRAI PRADZIOJE NERIAU PER LAISVAI. ..dabar neriu kieciau,tai truputi geriau...bet-SUPRANTATE,KODEL MAN TAIP KEISTA-JUK VISUS NERINIUS NERIANT TIKSLIAI PAGAL APRASYMA MAN ''TRAUKDAVO''(reikedavo prideti kai kur akiu ) o cia pirmasis KURIS NORI RAITYTIS ..kiba tobuleju ..o jei rimtai,tai man vistiek noretusi truputi maziau akiu..nu nors keliom ..nu bet as tik 4 eilej kolkas-matysim...(bet jau neriu ''taip kietai'' kad ui... )
Tikli, parasyk kaip vadinas tavo siulai, ta prasme etikete?
As pasuoju, man nebegrazu nuneriau 9, susiuvau ir vaizdo jokio....siulas neturi grozio, sudetis 40 proc.angoros, o visa kita dalis kazkas....
Nebenersiu....nesiziuri
Manau Gerves pasirinkti siulai bus tikrai geri tam daiktui!
As pasuoju, man nebegrazu nuneriau 9, susiuvau ir vaizdo jokio....siulas neturi grozio, sudetis 40 proc.angoros, o visa kita dalis kazkas....
Nebenersiu....nesiziuri
QUOTE(kastaneda @ 2010 10 01, 18:54)
Nebenersiu....nesiziuri
Dekui, , nors tas siulas tai kaip is viduramziu naturali vilna, ir spalva ir siurkstumu. Beda tik, kad nera labai susukta, tai vis reik zet kai vaseliu kabini.
O gal nuotraukyte imesk, gal dar prikalbinsim . Ar medaljonai kitoki duotu ta fakturini puruma
Ka gi, imsiuos ta "baronkini" kaip as uzvardinau , su baronkyte vidury, paziuresim kaip seksis
[quote=asta30a,2010 10 01, 19:16]
Na va... pabaigiau pagaliau 4 medaliona (uztrukau 2,5 karto ilgiau, nei nerdama is plonesniu siulu)
kadangi prie jo prasedejau visa diena, tai nors ir raitesi - sirdis neleido ardyti tai tiesiog sukabinau kaip ''ramaska''
dydis 32 cm ...
Grozis!! O gal raites del to, kad pagal schema tik 6 lapai su tais kukuruzais turetu but? . Ale man grazu, as uz pasiputusias detales
Na va... pabaigiau pagaliau 4 medaliona (uztrukau 2,5 karto ilgiau, nei nerdama is plonesniu siulu)
kadangi prie jo prasedejau visa diena, tai nors ir raitesi - sirdis neleido ardyti tai tiesiog sukabinau kaip ''ramaska''
dydis 32 cm ...
Grozis!! O gal raites del to, kad pagal schema tik 6 lapai su tais kukuruzais turetu but? . Ale man grazu, as uz pasiputusias detales
ASTUT MAN GRAZUS ..(tik suskaiciuok lapukus ,ir pamatysi kur beda )
o va kokie siulai mano-
( nepattinka man jie,bet tai geriausia kas ''pas mus kaime '' buvo... is tiesu,tai reikejo plaukt ir kitokiu uzsisakyti,bet suprantat-AS GI LIGONE ..MAN REIKEJO ''CIA IR DABAR'' ...kita sali nersiu TIK IS VILNOS
o va kokie siulai mano-
( nepattinka man jie,bet tai geriausia kas ''pas mus kaime '' buvo... is tiesu,tai reikejo plaukt ir kitokiu uzsisakyti,bet suprantat-AS GI LIGONE ..MAN REIKEJO ''CIA IR DABAR'' ...kita sali nersiu TIK IS VILNOS
QUOTE(gerve @ 2010 10 01, 18:23)
O gal raites del to, kad pagal schema tik 6 lapai su tais kukuruzais turetu but? .
na tupa as motera ir is kur pas mane tiek tu lapu prisidaugino !?!?!
pyyypt... pyyyyppppt...
taigi, zinoma, kad del to raitesi