ne nesibangavo
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 18:23)
nu ir liuks ..(pas tave jis nesibangavo? .tai kuriu galu pas mane jis banguojas?)
o tu stulpeliais su užmetimu neri? sakau gal kaip apie tuos nepilnus uždiskutavom tai ir neri jais?
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 01, 17:27)
o tu stulpeliais su užmetimu neri? sakau gal kaip apie tuos nepilnus uždiskutavom tai ir neri jais?
ui gerai tu cia ''ant manes pavaziavai''-NEA-NERIU STULPELIAIS SU 1 UZMETIMU
ir pas mane tas 4 banguojasi nors ir tik viena pinutes stulpeli neriu - vistiek raitos
bet jo jau as neardysiu... velnias is to dvigubo siulo - jis jau 4 valandas neriasi tiesiuog pabaigoje sukabinsiu galiukus, kaip ramuneleje ziuresiu kas gausis
bet jo jau as neardysiu... velnias is to dvigubo siulo - jis jau 4 valandas neriasi tiesiuog pabaigoje sukabinsiu galiukus, kaip ramuneleje ziuresiu kas gausis
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 18:28)
ui gerai tu cia ''ant manes pavaziavai''-NEA-NERIU STULPELIAIS SU 1 UZMETIMU
netyčia, tik noriu suprast kudė tau raitoja o kitom nia. nu pačiai net smalsu pabandyt. lenkiat jūs čia mane per puse valties korpuso, kiba panaktinėt?
Cia buvo pirmi bandymai uzvakar, ir is kitu siulu, kurie yra vien akrilanas ar kaip ten. Tai lendu dabar is krumu, nes nebuc uz suvalkiecio isejus, uzklupo mane tuoj mintis, ir nepaleido, kad sintetini man reik dovanu nunert, o sau lekiau i parde vakar ryte vilnoniu siulu Aisku pirma sau iveiksiu. O del paskirties sito salio, tai as matau ji kaip savo antra oda saltu metu- nemegstu as striukiu, o ir gyvenimas cia musu- is masinos i patalpas ir atvirksciai, tai jau net matau keleivio vietoj grazuoli numesta ir taip reikalinga
as beveik zinau,pasiskaiciuokit gerai stupelius kiek gaunasi 4 eilej ir kaip neriat 3 eile nes pirma neriant irgi buvau pridirbus 2 daugiau stulpeliu
NU SUSINERVAVAU,nuardziau ir 6 eilej nepridejau ne akies-tai biski'' pataise padeti'' dabar toliau neriant jauciu reik ''improvizuot i tema''
Papildyta:
zinok sitoj vietoj viskas ok...nu net ir kitose perskaiciavau-pagal shema viskas,tik pynele neriu is vienos akies tarpuose. (KEISTA JUM ANIA?!KAD PAGAL SHEMA MAN SUTAMPA )
Papildyta:
QUOTE(sigridaU @ 2010 10 01, 17:37)
as beveik zinau,pasiskaiciuokit gerai stupelius kiek gaunasi 4 eilej ir kaip neriat 3 eile nes pirma neriant irgi buvau pridirbus 2 daugiau stulpeliu
zinok sitoj vietoj viskas ok...nu net ir kitose perskaiciavau-pagal shema viskas,tik pynele neriu is vienos akies tarpuose. (KEISTA JUM ANIA?!KAD PAGAL SHEMA MAN SUTAMPA )
tada nesuprantu ko tada raitosi
NA man nesiraito jau taip kaip ''ramunele'',bet smarkiai per daug akiu. jauciu paciose pirmose eilese reik pamazint ju skaiciu ir psio..
nufotkink parodyk kas ten pas tave gaunas
galiu,bet GI JAU RASIAU,KAD NUARDZIAU iki ten,kur smarkokai bangavosi..dabar ''improvizuoju'' ..reiks bandyt kita biski ''kieciau nert'' nes pradzia tai dabar galvoju,kad skystoka''padariau...nu kita kai nersiu-matysiu...