Sveikos visos Pirma bandau prisiduot vakaryksti bandymai:
Man pavyko!!! Dziaugiuos kaip mazas vaikas saldaini per atlaidus gavus O daba puolu skaityt ka jus visos gero nuveiket kol miegojau
QUOTE(gerve @ 2010 10 01, 15:46)
labai grazios ramuneles
nesuprantu, kaip jums iseina tokie ilgi ju lapeliai... jei as neriu zemu stulpeliu - jie man gaunasi trumpuciai... na... be vaizdo visai
okis... varausi mazosios is mokyklos parsivest ... nepripliurpkit daug - o po to, kol perskaitai, is vis su mezginiu atsilieki pusdieniui
MESKUTE-padekkk!!!. buk gera ir perziurek ta 4 medalio shema...nu kazkas joj tikrai ne taip...net dedant po viena aki tarp lapuku-garbanojasi...o tavo tas zydrasis grozis (kaip zuviuko ) is panasiu detaliu megstas ,ar ne?
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 01, 08:16)
o dėl to center ball suklydot. krašteliams jie didesni bent jau pagal schemą
nutylejau jau as, susigaudys kam reikes
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 01, 13:36)
Niu lyg ir gavosi man tas 3 medalis, bet itariu, akd jis bus vienintelis pas mane salyje, neturesiu daugiau kantryves ji nerti, o ir nelabai jis man grazus.
Isgeriau vaistuku, pagulejau, nes labai galva skaudejo, vat ka reiskia isgerti viena taure vyno sveciuose, po keliu val taip galva isiskaudejo, reikejo visa buteli ismaukti, tai nebutu skaudeje.
Tai apie ka as cia? ai norejau pasakyti, kad kai praejo galvos skausmas tai man tas 3 medalis grazus pasidare . Palnuoju siandien dar juos 2 nunerti. Pas mane jis gavosi 16 cm, o pas jus kiek gaunasi?
kiek jau turiu nusinerusi, tai man tokie dideli visi , o gal tik taip atrodo
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 17:58)
MESKUTE-padekkk!!!. buk gera ir perziurek ta 4 medalio shema...nu kazkas joj tikrai ne taip...net dedant po viena aki tarp lapuku-garbanojasi...o tavo tas zydrasis grozis (kaip zuviuko ) is panasiu detaliu megstas ,ar ne?
nežinau ką pasakyt kol nepbandžiau. šiaip pagal vaizdą turi heksagonas gautis.
galit jei norit keist tuo mano žydriuku, bet jis kiauras gana
va čia paieškokit
http://club.osinka.r...pic.php?t=41249
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 01, 17:06)
Isgeriau vaistuku, pagulejau, nes labai galva skaudejo, vat ka reiskia isgerti viena taure vyno sveciuose, po keliu val taip galva isiskaudejo, reikejo visa buteli ismaukti, tai nebutu skaudeje.
Tai apie ka as cia? ai norejau pasakyti, kad kai praejo galvos skausmas tai man tas 3 medalis grazus pasidare . Palnuoju siandien dar juos 2 nunerti. Pas mane jis gavosi 16 cm, o pas jus kiek gaunasi?
man ,teisybe pasakius-sitas yra vienas is graziausiu ...o del dydzio-na pas mane(biski kitoks jis,bet dydis panasus turetu but,nes eiliu sk.toks pats..) jis apie 15 cm.
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 01, 17:06)
Pas mane 18 cm
Bet didziausias -L1 - 22cm, tai man jie kaip kokios pakodes - nu net bijau pagavot kas gausis
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 01, 17:09)
nežinau ką pasakyt kol nepbandžiau. šiaip pagal vaizdą turi heksagonas gautis.
va čia paieškokit
va čia paieškokit
tai jis ir gaunas- ''heksagonas''(ui,prasiverze MESKUTES ''tiksliukiska'' prigimtis tai dabar ''cilindrais'' ir ''pentogramom'' uzmetys ),tik jis garbanojasi,o kai dedi tik po viena aki tarpuose-tai vaizdas ...hm...man kazkaip atrode,kad ''zydrasis'' tavo panasiu rastu nertas
aagnex-tai gausis kaip originalas ..(man patinka tavo siulas-labai graziai rastas isryskeja )
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 18:14)
tai jis ir gaunas- ''heksagonas''(ui,prasiverze MESKUTES ''tiksliukiska'' prigimtis tai dabar ''cilindrais'' ir ''pentogramom'' uzmetys ),tik jis garbanojasi,o kai dedi tik po viena aki tarpuose-tai vaizdas ...hm...man kazkaip atrode,kad ''zydrasis'' tavo panasiu rastu nertas
aagnex-tai gausis kaip originalas ..(man patinka tavo siulas-labai graziai rastas isryskeja )
tu palauk aš dar ispaniškai nepradėjau išimtis iš taisyklės
QUOTE(sigridaU @ 2010 10 01, 17:20)
nu ir liuks ..(pas tave jis nesibangavo? .tai kuriu galu pas mane jis banguojas?)