IR DAR-MAN pabreziu MAN labjau patiko vistik ziedas is daugiau eiliu..ir nert buvo smagiau ir ''minkstesnis''.nes ziedas is 5 toks kietas gavosi-NORS NERIAU LAABAI LAISVAI...(tuos nepilnus stulpelius)..na bet cia gal tik man
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 13:56)
nu arba as durna,arba jau nebematau -ten matau tik PUSINI STULPELI SU UZMETIMU!!!!O reik paprasto pusinio stulpelio...(siaip principas tas pats,tik NEDARYK UZMETIMO KAIP STULPELIU SU UZMETIMU) O MEGSK KAIP ZEMA STULPELI
oi, merginos... makaluojat mane
ar yra dar paprastas pusinis stulpelis ??
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 14:56)
nu arba as durna,arba jau nebematau -ten matau tik PUSINI STULPELI SU UZMETIMU!!!!O reik paprasto pusinio stulpelio...(siaip principas tas pats,tik NEDARYK UZMETIMO KAIP STULPELIU SU UZMETIMU) O MEGSK KAIP ZEMA STULPELI
Zinok nesu isitikinus, bet...
Pagooginau ir kiek beziureciau visur rodo, kad pusinis stupelis, tai ir yra pusinis stupelis su uzmetimu
Kad ir sitoj foto tarkim
http://www.postimage....php?v=aV2g93iS
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 15:56)
kitokio ir nebūna vienur rašo tą "su užmetimu" kitur ne
pusinis stulpelis yr pusinis stulpelis "i punto".
taip MESKUT-TAIP IR YRA.tik as paziurejau i aagnex duotos nuorodos PAVADINIMUS,o ne i paveiksliukus.nu nesigilinau...MANE IR SUKLAIDINO TAS ''NEPILNAS STULPELIS SU UZMETIMU''...nu neskaiciavau as tu ''uzmetimu'' ..sorry..-as alkana labai,uztai biskiDURNA
GALVOJU viena,o rasu kitjavascript:emoticon(':geda2:')a
GALVOJU viena,o rasu kitjavascript:emoticon(':geda2:')a
tai aš nepiktai tik trumpai drūtai, kad nekiltų abejonių niekam kokis ten stulpelis
QUOTE(tiklis @ 2010 10 01, 15:10)
Per darbus nėra kada pavalgyt Va dar vienas šio šalio pliusas,padeda norinčioms numesti svorio
QUOTE(matre @ 2010 10 01, 16:26)
Per darbus nėra kada pavalgyt Va dar vienas šio šalio pliusas,padeda norinčioms numesti svorio
nifiga. ką tik šlaunį viščiuko sulesiau.
musiau šiandie pavarysiu tą trečią ramašką ir gana. raudona akyse
dar svarstau ar užteks siūliukų. jei ne tai išeitis derint su baltu arba juodu. su kuriuo gražiau?
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 01, 15:20)
tai aš nepiktai tik trumpai drūtai, kad nekiltų abejonių niekam kokis ten stulpelis
nu taip ir reikia...as net pasitikrinau ir pasiggoglinau ..-nu tam duotam puslapi tiesio versta ''pazodziui'' is anglisko teksto ...as ,matai-kaip DURNA NEREJA, pagalvojau kar TIKRAI YRA PUSINIS STULPELIS SU UZMETIMU ...nu o paskui paskaiciavau uzmetimus ir ''dasilo''(nu bet man jau ant ''akiu krito'' nu net vaika pasisaukiau,kad uzmetimus suskaiciuotu .man ten 2 atrode )...viskas imu ''petu pertrauka nuo siito salio'' ,bo tuoj ''sedevru kaip pavarysiu''
Niu lyg ir gavosi man tas 3 medalis, bet itariu, akd jis bus vienintelis pas mane salyje, neturesiu daugiau kantryves ji nerti, o ir nelabai jis man grazus.
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 01, 14:31)
dar svarstau ar užteks siūliukų. jei ne tai išeitis derint su baltu arba juodu. su kuriuo gražiau?
as tai su juodu derinciau
QUOTE(matre @ 2010 10 01, 15:26)
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 01, 15:31)
tai kad man jau nebepatartina svorio mest-ir taip 48 kg... ..vat tik kad pavalgyt kartais tai tikrai lieka laiko tik vakare ..o as kokia pikta bunu kai alkana -visi jau zino,kad man tada geriau nesimaisyt po kojom ...o kokia slauni ir as sukirsciau-BET DIIIDELE KOKIA...o dabar ziaumoju sumustini-tuoj eisiu kavos-nes ''nepaskrendu''
Papildyta:
siaip ASTUT-man tie tavo medaliai neatrodo mazi (matai.pavalgiau tai ''spalvos atsirado'' )kazkur temos pradzioj NANNA BUVO savo medalio ismatavimus idejus.. jei ka-tai pagal jos orentuokis
Papildyta:
RAAADAUUU! pas NONNA 1L-23 cm..taip kad tavo bus