Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninio šalio nėrimas

Mano darbas 4u.gif
Iveiktas per 2 menesius su pertraukom, nes 2 kartus skridom atostogu, be to karsciai buvo, tai is 100% vilnos nesinorejo nert ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai dabar jus man pasakykit, ispradziu nusineri visus medaljonus, o po kaip juos susiuti, sunerti ar kaip?
ir dar blush2.gif , kaip taip gaunasi ant virsaus kiti motyvai, taip pritsiutas jis ant virsaus ir viskas?
Nu vat kiek kavilu kalusimu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
uzmigdau vaika ir eisiu rusaiciu forumo studijuoti g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2010 09 26, 21:45)
Mano darbas  4u.gif
Iveiktas per 2 menesius su pertraukom, nes 2 kartus skridom atostogu, be to karsciai buvo, tai is 100% vilnos nesinorejo nert  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif is kokiu siulu neret?
ir gal galit imesti ramunes medaliono schemute?aciu
Atsakyti
QUOTE(Amber_piece @ 2010 09 26, 20:50)
labai grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  is kokiu siulu neret?
ir gal galit imesti ramunes medaliono schemute?aciu

kasmirines vilnos 100%.
o ramune tai cia kur? g.gif
visu medaljonu schemutes 1psl.

taip reikia is pradziu nunert visus medaljonus, o toliau susiut.
yra schemute kokia tvarka reikia tuos medaljonus susiut.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2010 09 26, 18:55)

taip reikia is pradziu nunert visus medaljonus, o toliau susiut.
yra schemute kokia tvarka reikia tuos medaljonus susiut.

Aciu uz ats. Nu viskas ryt varau siulu ir vaselio yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Na šitas šalis, tai kažkoks "siaubo filmas" geraja prasme, nebegaliu ir aš ramiai miegoti, vis žiūriu ir žiūriu, manau, kad reiks ir man kibti į darbą, kai šiek tiek atsilaisvinsiu, dabar mokinsiuos iš jūsu thumbup.gif , na nerealu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Pasikartosiu ir aš ax.gif

user posted image

Atsakyti
Aš priklausau toms, kurios jau gerokai anksčiau pradėjo. Rutuliukus jau turiu, tik niekaip neapsisprendžiu į šalį ar į skraistę juos sudėti. Mezgiau iš Alize luxor, siūlas gana plonas, bet schemų nereikėjo niekur keisti. Dabar dar pabandžiau porą skritulių iš Nako pusvilnės nunerti, tai irgi nieko keisti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 26, 19:50)
ir dar  blush2.gif ,  kaip taip gaunasi ant virsaus kiti motyvai, taip pritsiutas jis ant virsaus ir viskas?

tai, kad nera prisiutu motyvu ant virsaus g.gif ... bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif cia tiesiog tokie isnerti medaliai pagal shemas, kurie rombuoti, o ne kaip serveteles ''plokscios'' ax.gif tiesiog prisineri tu medaliu ir juos tuo paciu siulu su adata sujungi rolleyes.gif
jei as klystu - mergaites pataisykit mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2010 09 26, 21:22)
tai, kad nera prisiutu motyvu ant virsaus  g.gif  ... bent jau man taip atrodo  mirksiukas.gif  cia tiesiog tokie isnerti medaliai pagal shemas, kurie rombuoti, o ne kaip serveteles ''plokscios''  ax.gif  tiesiog prisineri tu medaliu ir juos tuo paciu siulu su adata sujungi  rolleyes.gif
jei as klystu - mergaites pataisykit mane  unsure.gif

šiaip teisingai,tik as mažučius prikabinau iš viršaus
Atsakyti
Ilamka, Nonna, groooozis koks jusu meno sedevru wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 26 rugsėjo 2010 - 20:36
QUOTE(asta30a @ 2010 09 26, 21:28)
Ilamka, Nonna, groooozis koks jus meno sedevru  wub.gif  clap_1.gif

Ačiū labai stengiuos ax.gif
Atsakyti