nu man tos ramaskes kokios graaazios
QUOTE(tiklis @ 2010 09 30, 18:21)
...SIAUDUKE-O TU VYRA MAITINAI? ..UI...NEGALIU...tai gal jis alkanas vargselis..mano katinas taip daro,kai est nori..
nu, bet jusu ir pliurpimo greiciai
o as jau ir pirmajo nuneriau medaliona Einasi kaip per sviesta
dabar jau mane is ''besiruosianciu megzti'', perkelkit i ''mezganciuju'' sarasiuka
Dalinuosia patircia . Mezgant antra medaliona, kai jau turit 15 akeliu tarp tu 3 kampe is vienos isnertu, sustokit paskutinej eilutej 5 akys iki kampo, ir palike kampa atvira i virsu, nerkit i 5 vidurines akis sekanciam segmente ir taip visa laika ratu. Gavos grazumelis, lygu, apvalu nesiraito. Rusaites sitam medaliui dar pora eiliu apvare kai kurios.
Šiuo metu medaljoninio šalio virsuu stipriai serga
Kolekcionierė
asta30a
tiklis
Daske
aaagnex
meskute231
singridaU
bielra
mamkaa
kastaneda
siaudukes
semita
gerve
praeive
kaupiasi žygdarbiui
naiste777
matre
Gaudvilė
visos slapukės prašom išlendat ir prisiduodat
Na va - ramunele nesigavo, nr. 3 irgi nesigavo, taip kad vakaras praeistas vejais
Eisiu miegot - rytoj gal svieziom akim iziuresiu kame beda
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 30, 22:10)
Na va - ramunele nesigavo, nr. 3 irgi nesigavo, taip kad vakaras praeistas vejais
tu foto padaryk abieju..is arti-paziuresim...o kas tau nesigavo?
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 30, 21:43)
Šiuo metu medaljoninio šalio virsuu stipriai serga
Kolekcionierė
asta30a
tiklis
Daske
aaagnex
meskute231
singridaU
bielra
mamkaa
kastaneda
siaudukes
semita
gerve
praeive
kaupiasi žygdarbiui
naiste777
matre
Gaudvilė
Kolekcionierė
asta30a
tiklis
Daske
aaagnex
meskute231
singridaU
bielra
mamkaa
kastaneda
siaudukes
semita
gerve
praeive
kaupiasi žygdarbiui
naiste777
matre
Gaudvilė
vaje vaje manes nera
o pas jūsiškes ramunes kiek lapelių
graži.....bet jau garba nė
graži.....bet jau garba nė
QUOTE(tiklis @ 2010 09 30, 20:54)
ale jau man per didelis,grazus aisku tie medalionai,bet jau gaunasi kaip koks pledas cia tik mano nuomone
suskaiciavau savo nunarpliotus lobius-17 vnt visko ...
ILAMKA-KREIPIUOSI I TAVE ...tu kai savo grozi baigsi ir pradesi sujungineti-tai gal foto padarytum kaip tu tai darai.. na ar adata siuvi,ar vaseliu suneri...buciau dekinga ..ir be to MES TAVES PASIILGOM..(na bent jau as )
Papildyta:
SIAUDUKES-PAS mane 18 lapuku..garbane. ..ILAMKA-TU JAU PRIE MUSU ''SALAGU'' NESISKAIC IUOJI.tu musu instruktorius,priziuretojas,pagalbininkas,mokytojas.. nu va dar biski ir tuoj MUSU MAMYTE PRADESIM VADINT...
ILAMKA-KREIPIUOSI I TAVE ...tu kai savo grozi baigsi ir pradesi sujungineti-tai gal foto padarytum kaip tu tai darai.. na ar adata siuvi,ar vaseliu suneri...buciau dekinga ..ir be to MES TAVES PASIILGOM..(na bent jau as )
Papildyta:
SIAUDUKES-PAS mane 18 lapuku..garbane. ..ILAMKA-TU JAU PRIE MUSU ''SALAGU'' NESISKAIC IUOJI.tu musu instruktorius,priziuretojas,pagalbininkas,mokytojas.. nu va dar biski ir tuoj MUSU MAMYTE PRADESIM VADINT...
QUOTE(siaudukes @ 2010 09 30, 22:14)
Lapeliu 18, bet kai jie sugula graziai- tai vai vai . Ir kas raset kad nesigavo, bandykim aiskintis kas ir kaip. Kartu iveiksim.
Rapalioju kaip atrodys is rusaiciu medalionas nr. 11
P.s. Tikli, o kodel 16? As, mat, labai pricepna, pagal schema tai 18 turetu gautis