Dekui siaudukei . Butent sia tema nuo pradzios iki galo perejau, ne viena gera mintis ten yra. Tai as dabar jau galiu atidet savo bandymus nuotraukas ikelt. Nesekas man tas mokslas, nu niekaip
niu tik baigiam-O TAI IR TAIP UZ LANGO SLAPIA..padesim ir nunersi..juk visus pagrindiniu nerimo ''zenklus'' zinai-tai ir nunersim.. ..kai sugalvosi-jei sugalvosi-kreipkis
Gal ka praleidau?
3 medalionas su uzmetimu ar be mezgas?
Kazkaip nelabai man ji gaunasi prilenkti
QUOTE(tiklis @ 2010 09 30, 19:41)
niu tik baigiam-O TAI IR TAIP UZ LANGO SLAPIA..padesim ir nunersi..juk visus pagrindiniu nerimo ''zenklus'' zinai-tai ir nunersim.. ..kai sugalvosi-jei sugalvosi-kreipkis
Jei cia man taikyta- tai su vaseliu ir schemu skaitymu susitvarkau . Bet va nuotrauku ikelimas i cia . Atsimenu keliu metu senumo atveji, kai kryzium siuvinejimas parupes buvo, tai siunciau e-mailu kitai forumietei, ji patalpindavo.
fantastiškas medalis
Papildyta:
trečias lyg be
coliukas jaučiu bus ir šitas
Papildyta:
QUOTE(kastaneda @ 2010 09 30, 19:48)
Gal ka praleidau?
trečias lyg be
coliukas jaučiu bus ir šitas
GERVUT-NE TAU-CIA KOLEKCIONIEREI... ATSIPRASAU-daugiau visad cituosiu kam skirta..
QUOTE(tiklis @ 2010 09 30, 19:57)
GERVUT-NE TAU-CIA KOLEKCIONIEREI... ATSIPRASAU-daugiau visad cituosiu kam skirta..
Gerai viskas yra . Man Osinkos tema- lobynas . Blin, jau tas salis smegenis apeme visai- . Gal rasiau jau- as tai prisikroviau nuotrauku baigtu saliu kur detales matos- ir studijuoju- ta labai patinka- nersiu ir desiu, tos gal ir nereik. ir tankumu ir dydziu visokiu, vienos palike skyles tarp detaliu, kitos uzkaise kozna skylute mazais medaliukais.
QUOTE(tiklis @ 2010 09 30, 18:41)
tai kad jis man kosminis atrodo be chemos
apsiseilėjau nuo šito
Papildyta:
nušaus mani už vagystes
Papildyta:
nu o kaip šitas
Papildyta:
labai išsiskėtus schema
o kur 15 chema?
Papildyta:
iššsisaugojau chema, jeeeee, asčiūūūūūūū
Papildyta: