Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninio šalio nėrimas

QUOTE(ilamka @ 2010 09 26, 16:37)

KOLEKCIONIERE-labai idomus sujungimas g.gif

jis tiesiog neteisingas ax.gif
Atsakyti
o vat maniskis nr 1.user posted image
vat tik nznau ar matosi ta nuotrauka-PIRMA KART BANDAUUU DET.. blush2.gif ...
p.s. siulai 40 procentu angora. pukuoti-bet nera laabai stori. jei virbalais-tai megsti nuo 2,5-iki-4 nr...mezgu 3 nr vaseliu...bet nr ant mano vaseliu kazkokie ne tokie g.gif -amerikietiski tie mano vaseliai unsure.gif ...as ''lopezuose''(sendaikciu turguje ax.gif )ju prisipirkau.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 26 rugsėjo 2010 - 17:03
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 26, 16:31)
na va pirmas medaliukas yra  biggrin.gif

o ar jis ne per retas g.gif blush2.gif

gal tik cia taip atrodo is foto... vat, Tiklis, tai mano nuomone puikus - tankus, standus cool.gif
zinoma, cia priklauso ir nuo to kokia skraiste nersim - retesne ar tankesne, standesne mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, o kokio dydzio vaseliu neriat ? ax.gif
pas mus cia (Airijoje) is vis tragedija su siulais ir mezgimo/nerimo irankiais doh.gif Tai is ebay uzsisakiau 10 skirtingu dydziu vaseliu lotuliukas.gif tikiuosi, kuri nors prisitaikysiu cool.gif
Atsakyti
oi,vat dar kas ax.gif -as 2 eileje dejau ne 2 o 3 akiu pynele. toliau viska pagal shema iki 7 eiles. tada tarp lapeliu dejau taip-2 akiu pynele,3 akiu pynele ir vel 2 akiu pynele..
8 eileje visos pyneles is 3 akiu...
blush2.gif nezinau ar kam tai aktualu,bet jeigu jau rasau-tai VISKA tongue.gif tongue.gif tongue.gif .KAI BUS ''PER SMULKIAI''-perspekit mirksiukas.gif
ACIUUUU astute uz pagalba del nuotraukyciu idejimo. bigsmile.gif lieku skolinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 26 rugsėjo 2010 - 17:14
QUOTE(asta30a @ 2010 09 26, 17:07)
o ar jis ne per retas  g.gif  blush2.gif

gal tik cia taip atrodo is foto... vat, Tiklis, tai mano nuomone puikus - tankus, standus  cool.gif
zinoma, cia priklauso ir nuo to kokia skraiste nersim - retesne ar tankesne, standesne  mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, o kokio dydzio vaseliu neriat ?  ax.gif
pas mus cia (Airijoje) is vis tragedija su siulais ir mezgimo/nerimo irankiais  doh.gif  Tai is ebay uzsisakiau 10 skirtingu dydziu vaseliu  lotuliukas.gif  tikiuosi, kuri nors prisitaikysiu  cool.gif

taigi tik pats pirmas, todel ir gavosi retas, antra tankesni neriu, nors aš noriu reto šalio, kad lengvesnis būtų smile.gif

QUOTE(tiklis @ 2010 09 26, 17:10)
oi,vat dar kas ax.gif -as 2 eileje dejau ne 2 o 3 akiu pynele. toliau viska pagal shema iki 7 eiles.  tada tarp lapeliu dejau taip-2  akiu pynele,3 akiu pynele ir vel 2 akiu pynele..
8 eileje visos pyneles is 3 akiu...
blush2.gif nezinau ar kam tai aktualu,bet jeigu jau rasau-tai VISKA tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif .KAI BUS ''PER SMULKIAI''-perspekit mirksiukas.gif
ACIUUUU astute uz pagalba del nuotraukyciu idejimo. bigsmile.gif  lieku skolinga  mirksiukas.gif

aš irgi antrą eilę nėriau taip, dabar antrą medaljoną kitaip darau
Atsakyti
nu nu,kaip kaip lens.gif -greit pasidalinam-kas kur ir po kiek? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 09 26, 17:48)
nu nu,kaip kaip lens.gif -greit pasidalinam-kas kur ir po kiek? tongue.gif

žinok reik žiūrėt kokiais siūlais nersi, gal tau kaip Ilamkai bus viskas ok

va kokį gražų dar medaljoną radau
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 26, 17:54)
jis tiesiog neteisingas  ax.gif

nesupyk,bet taip blush2.gif Tiesiog kaip darai eile tu ja turi baigti ten kur pradejei,o tu lipi i virsu :
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2010 09 26, 19:23)
nesupyk,bet taip blush2.gif  Tiesiog kaip darai eile tu ja turi baigti ten kur pradejei,o tu lipi i virsu :

tai kad neturiu ko pykt, žinau, kad neteisingai užbaigiau , nes paskutinę eilę neten pradėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 26, 20:33)
tai kad neturiu ko pykt, žinau, kad neteisingai užbaigiau , nes paskutinę eilę neten pradėjau  rolleyes.gif

iš tikro siulyčiau pataisyti,norit,kad gražiai atrodytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2010 09 26, 19:37)
iš tikro siulyčiau pataisyti,norit,kad gražiai atrodytu  mirksiukas.gif

ai tingiu tą vieną medaljoną ardyt, šis vienas bendroj visumoj manau nesimatys kai sujungsiu detales cool.gif užmaskuosim
Atsakyti
esu daugiau stebetoja, ir mezgu bei neriu tik tada kai pagaunu kabli, nu bet kai pamaciau si grozi negaliu ramiai miegoti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Vis ziuri uir ziuriu i tos skraistes-salio foto, vyras sako, kad jau nebejuokinga, sako kiek galiam i ta pacia foto spoksoti. Ryt noriu varyti siulu pirkti, bet nezinau kokius doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Kur mergaites siulus kaune ir kokius pirkote?
Atsakyti