SIGRIDAU-KIEKK?!!!nu man perskaiciu suma net akies kamputis trukciot pradejo(nu kaip tos voverytes is ledynmecio) eina na...jau vien del siulu galim lietuvoj gyvent. nors gerai pagalvojus,kai tokia situacija ,tai galbut jau TIK DEL JU ir verta..dar biski,ir tikrai taip bus.. o ASTUT-nu tai nereik musu palikt,tai nereiks daug skaityt .o pastininko ausys jauciu tuoj nukris-SITIEK LIKIMO SESIU dabar ji keikia-UZSIZAGSES IR UZSIRAUDONUOS. ...Oo del darbo- niu dirbam mes dirbam
TAIP MERGINOS AIRIJOJ vilna labai brangi nors labai daug kas avis augina,taip kad dziaukites kad Lietuvoj bent siulai pigus ( del visu ktu kainu tai uzuojauta)
o tu cia gryna vilna uz tiek pirkai?as vakar irgi pirkau siulus,bet teko rinktis arba spalva,arba sudetis tai pirkau 30% vilna,70% sintetika-400gr 10.95eu.
TAIP MERGINOS AIRIJOJ vilna labai brangi nors labai daug kas avis augina,taip kad dziaukites kad Lietuvoj bent siulai pigus ( del visu ktu kainu tai uzuojauta)
siaip... kai man prireikia siulu, as mamai nurodau kiek ir kokiu - ir ji man is Lt siuntinuka atsiuncia
nes cia tai tikrai siulu kainos neikandamos
karta sumasciau uzeiti i viena parde siulu... nezinau kas buvo per siulai, bet bent jau is isores atrode lygiai tokie patys, kaip musu tie MAX nerimo siulai... tai kaina matkeles 0,25 g kainavo 9,90 e ir pasirinkimas buvo - tik balti
tu sostinej gyveni o as kaime pas tave pasirinkimas didesnis ir kaina mazesnepas mus kur 20% vilnos mazas matkiukas kainuoja 5 eurus,o plonyte medvine airiskiems neriniams 25g 5,20 euro