As ryt pafotkinsiu nes dienos sviesoj geresnes fotkes,einu toliau narplioti noriu dar bent 3 nunarpulint
Papildyta:
SIAUDUKE-fainai dzukuoji...ar tik ne is dzukijos?
Jetus kas čia darosi? Masinė psichozė Aš dar vis laikaus, siūlų neperku. Turiu eilę darbų gana ilgą: baiginėju megztinį sesei paskui megztinis MB, paltas sau, tunika mamai. Ir svarbiausia, kad jiems visiems siūlų tai turiu. Nu blyn, nereiktų pirkt, spjaučiau į tą savo eilę ir pradėčiau. O spalvotas man negražu
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 29, 21:29)
Jetus kas čia darosi? Masinė psichozė Aš dar vis laikaus, siūlų neperku. Turiu eilę darbų gana ilgą: baiginėju megztinį sesei paskui megztinis MB, paltas sau, tunika mamai. Ir svarbiausia, kad jiems visiems siūlų tai turiu. Nu blyn, nereiktų pirkt, spjaučiau į tą savo eilę ir pradėčiau. O spalvotas man negražu
na nieko sau planai
na ir uzsigriebimas darbu gi tavo, mergyt persiplesciau
Tai dar kartą dėl to 2 medaliuko - 5-6 ir kitos eilės žemi stupeliai ar visgi su užmetimu?
Gal kas nunėrėt su užmetimu galit įket foto kaip atrodo? Nes man gaunasi bėda, jeigu nerčiau žemu stupeliu
Gal kas nunėrėt su užmetimu galit įket foto kaip atrodo? Nes man gaunasi bėda, jeigu nerčiau žemu stupeliu
Sweikos as sita tema pavarcius ir man uzejo didele psichoze sitam salikui Tai siandien nusipirkau siulu kremines spalvos 50% vilna ir 50% akrilas tai 1L gavosi 25cm skersmens tai mastau ar siuliukai ne per stori ir ar tikai spalva gera Bijau kad labai didelis salis gausis kai pirmas toks didelsi isejo. Patarkit man ka daryt ar dasipirkt tolaiu siulu ar ieskot kitu Kazkaip pasimeciau
QUOTE(tiklis @ 2010 09 29, 23:21)
Labai grazios ramunes Is kokiu siuliuku mezgi?
QUOTE(semita @ 2010 09 29, 23:14)
Sweikos as sita tema pavarcius ir man uzejo didele psichoze sitam salikui Tai siandien nusipirkau siulu kremines spalvos 50% vilna ir 50% akrilas tai 1L gavosi 25cm skersmens tai mastau ar siuliukai ne per stori ir ar tikai spalva gera Bijau kad labai didelis salis gausis kai pirmas toks didelsi isejo. Patarkit man ka daryt ar dasipirkt tolaiu siulu ar ieskot kitu Kazkaip pasimeciau
geri ..kazkur pradzioj temos yra originalaus salio medaliu ismatavimai...o siaip-kuo didesni-tuo greiciau baigsi ir siltesnis bus...bet ir sunkesnis ..na bet tau sprest..
Papildyta:
mezgu is 40 proc. mocheros..100gr.-500m. gana ploni mano..
mano pirmasis medalis 17cm turetu normalus but nia?
viskas antrukus pabaigiau eisiu miegot jau
QUOTE(meskute231 @ 2010 09 29, 23:28)
mano pirmasis medalis 17cm turetu normalus but nia?
mano irgi-apie tiek..manau bus gerai...tik detaliu reiks daugiau. as tai mazdaug 3 k. daugiau neriu...bet priklauso nuo dydzio.a noriu ilgesnio-nors kokio 160.