spalvyte- .o del tempimo- tai pagal shema ir man tenpe-tai as nerdama biski pyneles akiu skaiciu padidinau-ir psio..
Papildyta:
ILAMKA-NORETUM PRISIKABINTI [RIE PUMPURELIU?ANIA? ..as irgi ju nemokejau-bet rusaiciu forume radau labai gera pvz. kaip juos nert-ir dabar-NO PROBLEM
Priešpaskutinės? Kibk, kol dar laikas Nėrėja aš savamokslė, o ir nerta arba vaikiškos kepurytės ir tos gal kokios 2 ir mokyklos laikais servėtėlės kelios
Blogai išnėriau tuos pumpurėlius ane? Jeigu jie blogai, tai gal kas galit paaiškint kaip išnert gerai
Jeigu viskas gerai su šituo gausis - planuose dar vienas baltas nert - reikia mamai į vaistinę, kad šiltas būtų, o tuo pačiu ir gražus
Papildyta:
Gal turi išsisaugojus tą pavyzdį?
Blogai išnėriau tuos pumpurėlius ane? Jeigu jie blogai, tai gal kas galit paaiškint kaip išnert gerai
Jeigu viskas gerai su šituo gausis - planuose dar vienas baltas nert - reikia mamai į vaistinę, kad šiltas būtų, o tuo pačiu ir gražus
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 09 29, 11:04)
ILAMKA-NORETUM PRISIKABINTI [RIE PUMPURELIU?ANIA? ..as irgi ju nemokejau-bet rusaiciu forume radau labai gera pvz. kaip juos nert-ir dabar-NO PROBLEM
Gal turi išsisaugojus tą pavyzdį?
http://club.osinka.r...49387?&start=90
vat cia paziurek
Papildyta:
jei kas dar neaisku-DRASIAI KLAUSK..ir as dar daug ko nemoku.. .. nu bet visi bedrom jegom ir su vienas kito pagalba iveiksim
vat cia paziurek
Papildyta:
jei kas dar neaisku-DRASIAI KLAUSK..ir as dar daug ko nemoku.. .. nu bet visi bedrom jegom ir su vienas kito pagalba iveiksim
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 29, 11:05)
Priešpaskutinės? Kibk, kol dar laikas Nėrėja aš savamokslė, o ir nerta arba vaikiškos kepurytės ir tos gal kokios 2 ir mokyklos laikais servėtėlės kelios
Taip butent tie purpuliukai kaip juos padaryti,pabandysiu paaiskinti,pradzioj nuneri 6 stulpelius su vienu uzmetimu,tada vaseli kisi i pirma stulpeli paimi siula nuo 6 stulpelio ir pertauki per pirma,tada neri toliau pagal schema.Tikiuosi paaiskinau suprantamai
O siaip ir as savamoksle,jokiu kursu nelankius mokykloj tik serveteles neriau
Jau matau, kur kaidą padariau - einu paardysiu keias eiles ir pabandysiu
Ačiū
Ačiū
QUOTE(tiklis @ 2010 09 29, 09:03)
LAABAS RYTAS MERGAITES!!!rytas toks bjaurus-fuii.lyja..nu net pati gamta atrodo ''skubina'' dirbti-REIKIA SILUMOS...REIKIA KAZKO MINKSTO IR SILTO ..(vyrai ir katinai netinka )
MAMMKA-dar siulu nenusipirkai?jei ne,tai gal pravers tau mano ''pasapaliojimai'' -vakar pradejau nauja ''matkeli ''siulu(mano siulai100gr.-500 m. ),tai is jo numezgiau tik 2 medalionus nr.2..na ir liko koks 20 gr. siulo.. tai pagal mano mezgima-vienai ''DIDELIAI RAMUNEI'' REIKIA APIE 40 GR.SIULO..
MAMMKA-dar siulu nenusipirkai?jei ne,tai gal pravers tau mano ''pasapaliojimai'' -vakar pradejau nauja ''matkeli ''siulu(mano siulai100gr.-500 m. ),tai is jo numezgiau tik 2 medalionus nr.2..na ir liko koks 20 gr. siulo.. tai pagal mano mezgima-vienai ''DIDELIAI RAMUNEI'' REIKIA APIE 40 GR.SIULO..
o tu boze boze, nu aš vis taip tikiuosi kad is mano tu 450 g kažkas gausis
o del tu vyru ir katinu tai juos abu maitint reik, o salio ne
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 29, 09:54)
mano tada mažuliukai, po 15 cm, o spalva man liuksinė
QUOTE(tiklis @ 2010 09 29, 10:04)
man Lt vertimu negalima?
QUOTE(ilamka @ 2010 09 29, 10:11)
Taip butent tie purpuliukai kaip juos padaryti,pabandysiu paaiskinti,pradzioj nuneri 6 stulpelius su vienu uzmetimu,tada vaseli kisi i pirma stulpeli paimi siula nuo 6 stulpelio ir pertauki per pirma,tada neri toliau pagal schema.Tikiuosi paaiskinau suprantamai
nifiga nesupratau skaitydama bet nerdama pabandysiu skaityt tai gal suprasiu
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 29, 11:18)
O tu žiūrėk kur tiklis įkėlė nuorodą - ten žemiau yra paveiksiukas O skaityk ką ilamka parašė - va tau ir vertimas
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 29, 11:18)
o tu boze boze, nu aš vis taip tikiuosi kad is mano tu 450 g kažkas gausis
man Lt vertimu negalima?
man Lt vertimu negalima?
tiklis nuoroda atsiunte gera,ten yra paveiksliukas kaip tai darosi
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 29, 11:21)
O tu žiūrėk kur tiklis įkėlė nuorodą - ten žemiau yra paveiksiukas O skaityk ką ilamka parašė - va tau ir vertimas
QUOTE(tiklis @ 2010 09 29, 08:03)
MAMMKA-dar siulu nenusipirkai?
nea nensusipirkau ir nenusipirksiu siandien, siulai bus tik ryt, nes varysiu ryt su kitais reikalais, tai tuo paci uir siulu nsuipirksiu, visada stengiuosi, vienu isvaziavimu daug darbu nudirbti, kad nereiketu keikviena diena po miesta maltis. Naminis as zmogutis
Pirksiu kilograma siulu tai manau turetu uztekti . Nebrangiai gausis man tas salis , jei graziai ir gerai gausis, tai tada nersiu toki mamai is geresniu ir brangesniu siulu, bus kaledom dovana. O siandien sedziu ir ieskau kokiu kitokiu graziu "medaliu". O tuos kur nunertus turiu vis paciupineju paciupineju ir padedu, tai vyras sako, kol reikes susiuti tau juos i sali jau nebeliks ka siuti, nes nuciupinesi ir sutrinsi.
nu va-pas mane panasiai su tais medaliu ''ciupinejimais'' ..mano mergyte jau is ju ''lekstes''leliom'' pasidare...tai visos grindys nuklotos ''lekstem '' ir zaislais-BALIUS
P.S. MAMMKA-jei rasi ka grazaus ir ''verto musu medalisciu demesio''- NU TIK PABANDYK NEPASIDALINTI SU MUMIS- ir nesulaiksi net
P.S. MAMMKA-jei rasi ka grazaus ir ''verto musu medalisciu demesio''- NU TIK PABANDYK NEPASIDALINTI SU MUMIS- ir nesulaiksi net
QUOTE(ilamka @ 2010 09 29, 10:24)
tiklis nuoroda atsiunte gera,ten yra paveiksliukas kaip tai darosi
Papildyta:
Papildyta:
ale matai kaip aš negerai dariau , nu bet nieko, pasitaisysim, tam ši tema ir skirta
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 29, 10:43)
nu bet nieko, pasitaisysim, tam ši tema ir skirta
oi, merginos, kaip as jums pavydziu sedziu ir seiles tysta, skaitinejant ir stebint, kaip jusu medaliukai dauginasi