asta30a, kiek metru nezinau, nes ant etiketes raso tik gramus, vienas matkelis 50 gr.
merginos reikia konsultacijos.prisimezgiau 1 s ir 1L. dabar mezgu 2 nr.-KAIP MEZGETE SIO MEDALIONO PABAIGA -EILE nr.12?ar dar mezgete paildoma 13 eilute?ar tarp tu 5 stulpeliu dejote 4 pyneles akis ar ne vienos?nes man nu kazkaip ''netvirta'' ten pagal ta aprasyma
Ir aš nusipirkau siūlus Tiesa kol kas ne visus, bet šiandien išbandau ir jeigu viskas ok - rytoj bėgsiu pirkt likusių
Maniškiai siūlai žydri metražas 300m/100g, o sudėtis 30 proc vilnos, likusi akrilanas
Beje, nert žadu 3nr vašeliu
Maniškiai siūlai žydri metražas 300m/100g, o sudėtis 30 proc vilnos, likusi akrilanas
Beje, nert žadu 3nr vašeliu
QUOTE(tiklis @ 2010 09 28, 17:53)
merginos reikia konsultacijos.prisimezgiau 1 s ir 1L. dabar mezgu 2 nr.-KAIP MEZGETE SIO MEDALIONO PABAIGA -EILE nr.12?ar dar mezgete paildoma 13 eilute?ar tarp tu 5 stulpeliu dejote 4 pyneles akis ar ne vienos?nes man nu kazkaip ''netvirta'' ten pagal ta aprasyma
tuoj parodysiu kaip as darau ,viena minutele tik
Papildyta:
ir taip
cia matote medali su 11 eiliu
toliau graziai vienodai sulankstau ir su adatelem sutvirtinu
sekantis zingsnis apneriu stulpekiu be uzmetimo
ILAMKUTE-jei ''gerai datraukia mano sakalo akys'' ,tai tu VISKA SUKABINI?ta prasme-nepalieki ''atsivepusiu''sparneliu?net ''sparniuku'' virsuneles prikabini?(nes pagal orig.shema-tai jos vartosi kur nori-fuiii )
QUOTE(ilamka @ 2010 09 28, 16:27)
o kuri cia ta schema sio medalio ? tris jau nsuineriau , tokius kur rodziau anksciau , tik va siulai baiginejas, reikes varyti ryt pirkti, tik nezinau ar iseis (vaikas suirgo ). taip ir buna, kai nusiperki siulu tik pabandymui, tik dabar mastau kiek man ju nusipirkti
mammka-cia medalis nr 2. ir zinok jam susimezga laaabai daug siulo..is visu medaliu-jis man sunkiausias atrode-na ir pasirodo,kad ne be reikalo man taip atrode...nes pagar org.shema-nu man -negrazu ir nepraktiska..reiks kazka su ta paskutine eile ''chimycint ''
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 28, 19:01)
o kuri cia ta schema sio medalio ? tris jau nsuineriau , tokius kur rodziau anksciau , tik va siulai baiginejas, reikes varyti ryt pirkti, tik nezinau ar iseis (vaikas suirgo ). taip ir buna, kai nusiperki siulu tik pabandymui, tik dabar mastau kiek man ju nusipirkti
cia yra antras medalis,o del vaikeliu tai uzuojauta labai
aciu, tiklis ir ilamka uz atsakyma. nors vilku kauk siulu nera, o nagus niezti, kaip norisi nerti.
O del vaikiuku, tai liudna, bet nieko nepadarysi, prasideda ligu maratonas
O del vaikiuku, tai liudna, bet nieko nepadarysi, prasideda ligu maratonas
QUOTE(tiklis @ 2010 09 28, 18:54)
ILAMKUTE-jei ''gerai datraukia mano sakalo akys'' ,tai tu VISKA SUKABINI?ta prasme-nepalieki ''atsivepusiu''sparneliu?net ''sparniuku'' virsuneles prikabini?(nes pagal orig.shema-tai jos vartosi kur nori-fuiii )
yra skylutes bet as megstu,kad butu tvarkingai,pas man ir skraiste visa sujungta be tarpu,o originale yra tarpeliai
vat vat ir as noriu salio be skyluciu, taip kad teks nemazai nedideliu medaliu prisinerti.
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 28, 19:58)
vat vat ir as noriu salio be skyluciu, taip kad teks nemazai nedideliu medaliu prisinerti.
dailiau atrodo be skyluciu