nu tai kad man ten viskas tvarkoj. ..ir spalva-PERSIKUTIS BUS ..NESINERVAVUOK-VISKAS BUS
Na va gavau siulu Pradejau nert, nuneriau L1 jis pas mane gavosi 28 cm skersmens,cia ne per didelis
QUOTE(sigridaU @ 2010 09 28, 14:58)
Na va gavau siulu Pradejau nert, nuneriau L1 jis pas mane gavosi 28 cm skersmens,cia ne per didelis
na na... kokius siulukus gavai ir kokios spalvos ? po kiek cia IRL siulai ?
as dabar mastau... tikiuosi nebusiu permokejusi pirkdama is ebay
QUOTE(sigridaU @ 2010 09 28, 15:58)
nu geras..jei TOKIO dydzio medaliukais nersi-tai tu LAABAI GREIT PASVEIKSI ..manau kad ne per didelis ...tik vat ''baltas pavydas ima'',kad tu ''pasveiksi''greit,o as su savo ''mazom vaistu dozem'' BISKI pasikankinsiu.. ..bliam-gal tiksliai reikejo dviguba siula imt.. .nu bet per :censored2:galva-rankos kencia
Nebusi permokejus tikrai pas mane 100 % akrilas is tu kur buvo nors truputis vilnos nepatiko arba kaina arba spalva arba storis,bandysiu kas gausis is situ jei viskas ok reikes ebay uzsisakyti nes cia vilnos kaineles tai va tokie mano siulai naturoj jie biskutuka blizga siaip nesiojas neblogai nes drauge skraiste is ju turi
QUOTE(sigridaU @ 2010 09 28, 15:21)
va tokie mano siulai
raso 200 g... o tai kiek metru ?
daug maz. zinosiu siulu stori
312m
QUOTE(sigridaU @ 2010 09 28, 15:25)
312m
tai tau nereikia deti dvigubo siulo
nes pas tave, kaip ir originale siulo storis... ten, jei neklystu rase 100 g - 150 m
tikli netikiu kad as greit pasveiksiu nes as turiu mama ir pora draugiu kurios nerti nelabai moka o nori tokiu dalyku
QUOTE(sigridaU @ 2010 09 28, 15:30)
tikli netikiu kad as greit pasveiksiu nes as turiu mama ir pora draugiu kurios nerti nelabai moka o nori tokiu dalyku
tai tu, ne tik pati gydaisi, bet ir kitus gydai
a nu tada ...zinai-kompanijoj smagiau sirgti nei vienai
Vadinasi kol aš su vaistais prisijungsiu, tai bus ir man kompanija dar. Labai skubu baigt suknelę,kad greičiau šį grožį pradėčiau.