Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vitalma @ 2010 09 27, 13:11)
Nu pagaliau ir as galiu pasidziaugti savo pirmais dziaugsmais pradziamokslyje lotuliukas.gif

Ir dar nepasididziuosiu idesiu savaitgalio pietu kasneli jusu vertinimui blush2.gif

jei cia namu darbai, tai negerai (siusiu skaityti aprasymu pirmajame psl) tongue.gif
o bbq tai nesimato kas ten (as trinciau) bandyk ieskoti kito kampo (man nepavyko taip nufotografuoti bbq, kad patiktu kadras, ir atrodytu skanu tongue.gif )

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 13:12)
nu tai va, ir yra dvi temos, kad vienos kitom nesimaisytume smile.gif nes pazengusius jauciu labai nervina klausimai apie elementarius dalykus. o cia gi galim ir durnai klausinet biggrin.gif o jei kuri jauciasi pazengusi, gali gi ir ten, ir cia dalyvaut, gi nieks nemus.. o tem manau nera veiksmo, nes jau kai esi pazengusi, vis tiek isivaizduoji, ko nori is fotografijos.. ir jau nera kada forumuose sedeti, nes nu vis tiek jau turi kazkokia krypti, isivaizdavima..

tongue.gif drinks_cheers.gif man niekaip nerandanciai vietos pats tas drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 13:17)
Visur esu.Bet kuo daugiau skaitau ir fotografuoju, tuo maziau moku ir zinau.

drinks_cheers.gif vat ir man... dabar cia nesilankiau, lyg aisketi buvo pradeje tongue.gif tikriausiai sutapimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 09 27, 15:24)
jei cia namu darbai, tai negerai (siusiu skaityti aprasymu pirmajame psl) tongue.gif

zinau, kad turi buti trys daiktai, turiu ir su trim obuoliais padariusi, bet pataupiau vieta forume blush2.gif Svarbu pati zinau, kad jau iseina tongue.gif Is bbq turiu daugiau graziu kadru, bet nenorejau savo nosies rodyt, tai ta viena tokia neutrali buvo ax.gif

Dar norejau patarimo mergaites unsure.gif Kodel fotike ziurint nuotraukas juodai mirguliuoja baltos vietos? g.gif Ar cia kokie nustatymai kalti, ar tai normalu??? Kalba eina apie Nikon D3000 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 09 27, 15:49)
zinau, kad turi buti trys daiktai, turiu ir su trim obuoliais padariusi, bet pataupiau vieta forume blush2.gif Svarbu pati zinau, kad jau iseina tongue.gif  Is bbq turiu daugiau graziu kadru, bet nenorejau savo nosies rodyt, tai ta viena tokia neutrali buvo ax.gif

Dar norejau patarimo mergaites unsure.gif  Kodel fotike ziurint nuotraukas juodai mirguliuoja baltos vietos? g.gif Ar cia kokie nustatymai kalti, ar tai normalu??? Kalba eina apie Nikon D3000 4u.gif

mirguliuoja isdege vietos.

O del vieto forume prajuokinai, SM didelis ir platus, uzteks tavo namu darbams vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 27, 15:51)
mirguliuoja isdege vietos.

o kaip neisdegint? unsure.gif Vengti sviesos??
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 09 27, 16:05)
o kaip neisdegint? unsure.gif Vengti sviesos??

mazint ekspozicija, naudot gradientinius filtrus.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 09 27, 13:49)
zinau, kad turi buti trys daiktai, turiu ir su trim obuoliais padariusi, bet pataupiau vieta forume blush2.gif Svarbu pati zinau, kad jau iseina tongue.gif  Is bbq turiu daugiau graziu kadru, bet nenorejau savo nosies rodyt, tai ta viena tokia neutrali buvo ax.gif

dar blykste isjunk mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 26, 08:14)
Man regis Jūs šnekate apie Photoshop'o action'us. Tai nėra papildomos programytės (nors gal savotiškai galima būtų pavadinti ir taip), o tiesiog Jau sugrupuota tam tikra Photoshop'o veiksmų seka, kai jį (actioną) 'paleidus' yra paryškinamos ar prislopinamos  spalvos reguliuojamas ryškumąs, uždedami rėmeliai, kuriami koliažai, paryškinamos akys, lyginama oda ir t.t. Kaip anksčiau sakė berods Will 'Gali ir pati susikurti, tada tik atsidarai nuotrauką, paleidi action'ą ir kompas dirba, o tu geri kavą  lotuliukas.gif '

Jūsų nuotraukoje man labiausiai trukdo juodi ir mano nuomone visai nereikalingai uždėti rėmai, pernelyg įspaudžia tas aguonas ir į taip siauroką erdvę. Ir tas plėmas fone. Nuotrauka, ko gero, lgerokai apkarpyta, ar aš klystu?

Ne, ne smile.gif.. Nuotrauka nei kiek neapkarpyta smile.gif.. Su photoshopu tik padariau
ja juodai balta ir uzdejau siek tiek contrasto.. Del remelio ilgai galvojau smile.gif..
Ir kazkodel mano akiai jis prilipo smile.gif.. O tas plemas, tai susiliejimas galinio
fono man regis smile.gif..
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 17:56)
Was ist das??? lotuliukas.gif
user posted image

Superine biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=zENUI8n0Rtw
biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu komentarų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 09 27, 17:09)
Laukiu komentarų smile.gif

taip... man patinka šios nuotraukos spalvos- rudeniškai švelnios, susimąstymas....bet žiūrint, norisi kad ji atsitrauktų, kad matytųsi, ką ji ten rašo ar piešia... taip pat plaukų sruoga per daug užgožia veidą, ypatingai norsi matyti lūpas... na, mano tokie pastebėjimai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 27 rugsėjo 2010 - 16:45
Sveikos merginos,kaip smagu skaityti jūsų diskusijas ir pamokymus ,patarimus,tik niekur nedingit iš čia,bent jau man labai labai,reikia jūsų nuomonių,diskusijų ,komentarų 4u.gif ,neturiu aš ką parodyti,bet bent teoriją iš jūsų tikrai palavinsiu,o praktika...Paraktika,kai dukrytei sueis 18 lotuliukas.gif
Beje,todėl ir nekritikuoju,kad mano kritika yra bevertė,tik gražu,negražu,o apie nuotraukos kokybę,išlaikymą,diafragmas ir t.t,dar ilgai negalėsiu nieko pasakyti doh.gif
Atsakyti