QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 09:53)
1.Emocija liux, akys skaidrios, šviesios. Nepatinka, kad kadras padalintas per pus, norėtųsi matyti akis ir mažiau knygos, suprantu, kad taip dingų užrašas, bet nu noris tos knygos nurėžt nors tu ką.
2.Va
RICO teisingai parašė - cituoju-
is pradziu kai pradedi nuo 0 svarbus tie ryskumai, fokusai, bet paskui kai daugiau pramoksti ir pradedi geriau matyti tai nebebuna esme, yra talentingu zmoniu, kuriem ir be daug darbo gerai "gaunasi", kitiem reikia daugiau techniskai dirbti, kad ismokti, bet paskui ziurint i nuotraukos esme/ siuzeta jau nebesvarbus 0.5 mm nusokes fokusas ir pan... smagu, kad yra ir daugiau taip mastanciu
3.
Va pavyzdys
Taigi, nesipykim, ūgtelėjusios padėkit užaugti ir mums
1.Ačiū,
Frederica už pastabas.
Ir aš taip galvojau, kad per daug centruota. Man sunkiau buvo su rankiniu fokusu savo akis išryškinti, norėjau, kad jos akcentas būtų. Turiu nuotraukų kur knygos tik tredždalis matyti, bet jau man truputį per daug veido atsiveria. O akys tada jau nebe akcentuojamos. Jei kirpti knygos, tai vėl gi kaip tu ir rašei, nesimatys užrašo, tada ir pusės minties nebeliks.
2. Sutinku 100proc. su
Rico. Tik labai norėtūsi, kad dažniau
Rico pakomentuotų.
3.Aš gi sakiau, kad ta nuotrauka tik kaip tavo auto įsivaizduoju.
Vienintelis dalykas kas man ten kliudo, tai per daug blūro (istoriją žinau, kodėl taip padarei
).
Tad tikrai norėčiau, kad komentuotų pažengę ar net profesionalai. Ir ne tik flickr'e ar pan., bet ir čia.
QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 11:09)
federica, apie alexso foto tavo komentaras skirtas kompozicijai, kuris is tos pacios srities kaip ir nukirstos galunes, ne ten padetas objektas, ne tokia knygos padetis, kreivas horizontas ir pan. O veliau jau rasai, kad sitie komentarai nereiksmingi.
Kad galetumet mane nubaust, idedu kadra, kritikuokit kaip mokat, o kas galvojat kad mokat, parodykit kaip reikia kritikuot
. Virtualus pasiuntimas i recycle_bin irgi patenkins. Ne i tema ir ne apie mane, bet gal nesupyksit. Atsiprasau, kad kadras netaisytas ir neapdirbtas, tiesiai is fotiko.
Sveikas sugrįžęs, jau kuris laikas pasigedau tavęs.
Nebausim, čia ne konclageris...
Bet komentuoti nelabai yra ką.
Aš tik matau įdomią panelę, kuri gana aukštai užsilipo, visai nebijo aukščio, o visa kita labai blaško dėmesį (pvz. kranai). Gal turi daugiau šios merginos nuotraukų, nes man ji atrodo tokia nestandartinė.
Turėtų su ja gautis geri portretai kokioj neformalioj aplinkoj.
P.S. šią savaitę susirgo mano vyresnėlis, tad galiu vėl laisvai čia "blevyzgoti". O tai per darbą nematau šviesos spindulėlio...