Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 13:55)
man tai kuo daugiau nuomoniu tuo geriau, pats gi atsifiltruoji, o tai cia visai niekas nieko nepasisakines ir bus tik blogiau smile.gif. Taip kad su tuo "stabdymu" nesutinku, o ir siaip seniai bebuvai, pasiilgom biggrin.gif. Dek kokia grozybe.

Ai pagalvosiu dar, bo vėl prie koios detalės prikibsiu, o paskui parašysiu, kad tai nereikšminga biggrin.gif
Tai,kad nebemoku įkelt blush2.gif

P.s labiausiai buvo sureaguota dėl komentaro dėl nepatogios padėties( na kur su knyga), visgi čia lieku prie savo, jei fotografijos vinis kompozicija, jei tuomet ir teikiu didžiausią reikšmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 rugsėjo 2010 - 13:04
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 14:03)
Tai,kad nebemoku įkelt blush2.gif

nueini i foto, paspaudi ant foto kokio dydzio nori. kai atsidaro tinkamas dydis, spaudi desiniu ir darai copy image location smile.gif o cia jau ctrl+v smile.gif
Atsakyti
Įdomi diskusija smile.gif
Nuo ko prasidėjo? Nepatiko komentarai... smile.gif Būna.
Pritariu, geriau daugiau nuomonių, įvairesnių...kiekvienas vertiname taip kaip jaučiame ir kaip sugebame. Gerai kad vertiname. Blogų ar gerų komentarų nėra. Reikia mokėti atsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 27, 14:31)
Įdomi diskusija smile.gif
Nuo ko prasidėjo? Nepatiko komentarai... smile.gif Būna.
Pritariu, geriau daugiau nuomonių, įvairesnių...kiekvienas vertiname taip kaip jaučiame ir kaip sugebame. Gerai kad vertiname. Blogų ar gerų komentarų nėra. Reikia mokėti atsirinkti.

Nu, kad ne, komentarą priimė normaliai, nejaučiau nepastienkinimo.
Greičiau kaip tik norėjo mums padėti, kad žvelgtumėm plačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 rugsėjo 2010 - 13:35
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 27, 06:58)
airv
patiko antra nuotrauka

Smagu 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 07:23)
airv, trečioji man gal labiausiai rolleyes.gif
O antroj kažkur lyg ir pabėgęs fokusas (bent jau kairė akis tikrai neryški) ir oda žaliuoja (ar čia tik mano monitorius taip rodo?)

Man trečioji irgi mieliausia smile.gif
Sakai žaliuoja, hmm. Ar dar kam žaliuoja? Man ne, bet savo monitoriumi nepasitikiu... g.gif

QUOTE(Rico @ 2010 09 27, 09:22)
pirmoj centruota, nesiziuri gerai, zvilgsniui erdves truksta, desines per daug.
antra smagi, viskas man gerai smile.gif
trecioji irgi smagi , nesu tikra del apacios, lyg truksta, lyg nukirpta ne vietoj  g.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 13:34)
Nu, kad ne komentarą priimė, nejaučiau nepastienkinimo.
Greičiau kaip tik norėjo mums padėti, kad žvelgtumėm plačiau biggrin.gif

Gali būti smile.gif
Frederica, o tu LT būni ar ne? nesuprantu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 27, 14:38)
Frederica, o tu LT būni ar ne? nesuprantu jau biggrin.gif

Aš visada tik Lt ir tik LT assa.gif
Atsakyti
Air, man niekas nezaliuoja.ANtra man geriausia irgi.

Idomi diskusija.
Gal butu geriausia apjungt abi temas-pradinukes su pazengusiomis, tada butu kas kritikuoja, kas nusimano ir gali pamokyt?Gal siek tiek verdam savo sultyse cia?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 13:41)
Aš visada tik Lt ir tik LT assa.gif

thumbup.gif reiks kviesti į pasimatymą tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 14:43)
Idomi diskusija.
Gal butu geriausia apjungt abi temas-pradinukes su pazengusiomis, tada butu kas kritikuoja, kas nusimano ir gali pamokyt?Gal siek tiek verdam savo sultyse cia?

kad pazengusiuose mazai veiksmo, turiu uzsiprenimuravus tai jau gal savaite niekas nieko neraso. unsure.gif
Atsakyti
Nu ir užviriau aš čia košę doh.gif
Bet gal sveika, atgimė tema šiek, kad ir ne su nuotraukom, bet su nuomonėm smile.gif
Susinepatoginau, kad įkišau liežuvį kur galbūt nereikėjo, atleiskit. Tikrai ne iš blogos valios smile.gif

O diskusija prasidėjo tikrai ne dėl to, kad nepatiko komentarai. Aš į bet kokią kritiką reaguoju sveikai ir nesu iš tų, šakojasi jei juos pakritikuoja. Dalinai sutinku su frederica dėl jos pastabų. Bet tik iš dalies biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 09 27, 12:09)
*Su alexxandra sutinku del to, kad truksta vieno kito zmogaus, kuris zino ir moka apie fotografija zymiai daugiau ir kuriuo tu gali pasitiketi. Dabar cia nezinai ar tiketi komentaru ar netiketi. O pats komentuotojas irgi netvirtas, jam taip atrodo ta ir sako - ir tai yra gerai. Taigi yra kaip yra, ir kol geriau neiseina tol tenkinames tuo ka turim.

**Beje, sita tema joks cia ne ypatumas, e-foto komentarais ir vertinimais pasitikek, tai is kalejimo neiseisi, turbut ir jumi teko matyti tokiu nuotrauku su 50balu kad net graudu.

* drinks_cheers.gif būtent tai ir norėjau pasakyt, tik gal nelabai vykusiai išsireiškiau. Vyriška logika yra vyriška logika smile.gif
** va va, ir nebežinai kur tas savo fotkes nešt, kad patartų, paaiškintų, oanagrinėtų. O fotokūdroj gali kišt nosį tik tuo atveju, jei nori per snapą gaut ir mest fotografiją biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 27, 12:53)
alexxandra, o zolubos foto kursai ten tokiam ale gyvenamam name?biggrin.gif as ejau kazkada pro sona, ziu, adresas tas pats, bet viena neiprasta.. tikiuosi ten pataikysiu ryt biggrin.gif

Taip, ten smile.gif 1-am aukšte. Kada tau prasideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 rugsėjo 2010 - 13:46
QUOTE(Alabama @ 2010 09 27, 14:43)
Idomi diskusija.

manau, pazengusios nenoretu biggrin.gif ba joms mes jau neidomios, ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 27, 14:43)
thumbup.gif reiks kviesti į pasimatymą tada smile.gif

Tai gal per konferenciją susimatysim mirksiukas.gif
Kaip ir žadu būt, nors tema tai man neaktuali, bet vardant to, kad praetia - 7 žingsniai portreto link, labai patiko o ir va su jumis visomis susimatyčiau 4u.gif
Atsakyti