Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 10 22, 11:45)
Aš savo mažąją kankinu  blush2.gif

Nuostabus portretukas, tokia švelnuma, tyrumas dvelkia iš nuotraukos. 4u.gif Šiek tiek gaila nukirstos kojytės, bet iš esmės tai nemaišo. Patinka apšvietimas, geras JB variantas. smile.gif
O kaip su spalvota nuotraukyte? Kodėl apsisprendei dėl JB?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 22, 14:01)

Ar lengvai leidžiasi kankinama bigsmile.gif Man patinka 4u.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 10 22, 14:11)
Nuostabus portretukas, tokia švelnuma, tyrumas dvelkia iš nuotraukos. 4u.gif Šiek tiek gaila nukirstos kojytės, bet iš esmės tai nemaišo. Patinka apšvietimas, geras JB variantas. smile.gif
O kaip su spalvota nuotraukyte? Kodėl apsisprendei dėl JB?

ačiū, merginos... na, kuo toliau, tuo sunkiau leidžiasi... čia bandžiau fotografuoti miegančią 4u.gif tai pirmas bandymas- nesėkmingas- kol atsinečiau miegančią į šviesesnę kambario pusę iš lovelės, tai pribudo, bet gavosi gana gražus kadras smile.gif

paraše yra ir miegančios nuotraukų... gal nelabai pavyko, nes labai jautriai miega- turėjau nekvėpuoti ir prašyti, kad fotoaparatas tyliau spragsėtų lotuliukas.gif

o jb verčiau nes norėjosi švelnumo.. man kažkaip miegučio serija jb gražiau blush2.gif
Atsakyti
[quote=paprasta,2010 10 22, 14:45]
Aš savo mažąją kankinu blush2.gif
[quote]

Gražus vaikiukas, graži nuotrauka, bet man asmeniškai norėtūsi šiek tiek tamsenės, kad matytūsi veido bruožai, o gal tik mano kompas taip rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 22, 14:39)

Gražus vaikiukas, graži nuotrauka, bet man asmeniškai norėtūsi šiek tiek tamsenės, kad matytūsi veido bruožai, o gal tik  mano kompas taip rodo  g.gif

man dabar kažkoks užėjo šviesių foto periodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 10 22, 12:51)
man dabar kažkoks užėjo šviesių foto periodas doh.gif

Nu ne tik tau. biggrin.gif Jau nebegaliu žiūrėti į savo senas tamsias nuotraukas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai erdvės trūkumas jaučiasi? Viršuje... g.gif Kažką uodė ...
user posted image

... nebeuodė....
user posted image

Atsakyti
mustachio, aga, noretus virsaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 23, 16:29)
Labai erdvės trūkumas jaučiasi? Viršuje...  g.gif Kažką uodė ...

man grazu, tik noretusi, kad butu fotografuota suniuko akiu lygije, tada matytusi visas suniukas, na cia tik man taip norisi ax.gif bet ryskumas labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Nauja tema http://www.supermama...?...656727&st=0
Papildyta:
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 23, 16:29)
Labai erdvės trūkumas jaučiasi? Viršuje...  g.gif Kažką uodė ...

pasakysiu, kiap as matau.. kas labiausiai trukdo, tai kad suns juoda galva pranyksta medziuose, neissiskiria. visas demesys krypsta i suns krutine, o ten tiesiog balta ir nieko nesako.. kas yra uz uzpakalio, tai nieko nesako.. akcentuociau labiau galva ir tas lapas pirmoj foto patinka.
Atsakyti
Kaip Snap'as merginos? Kur įspūdžiai? Ar nešėte portfolio peržiūrai? Ar bendrai patiko renginys?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti