QUOTE(alexxandra @ 2010 09 26, 06:14)
P.S. turiu pastebėti štai ką, šitoje temoje kreipiama daug dėmesio į tooookius nereikšmingus dalykus, kaip knygos padėtis ir pan. (kalbu ne tik konkrečiai aie šį atvejį, būtent labai dažnai tą patį pastebiu, todėl ir akcentuoju), kad pamirštama kompozicija, spalvos, jausmas ir techninė atlikimo pusė. Asmeniškai, kodėl aš nustojau rašyti, tai profesionalesnės ir labiau išmanačios akies trūkumas, nes tos merginos su kuriom pradėjau mokytis, jau seniai pas pažengusius pabėgo, o anksčiau tai trenkdavo kritikios 'iš peties' ir negailėdamos. Nieko blogo tuo nenoriu pasakyti, tik labai pasigendu teisingos kritikos.
QUOTE(Melodi @ 2010 09 26, 08:16)
Bet nustojom cia ta kritika zarstyt, nes buvo momentas kai cia buvo daug merginu, kurios visiskai nemokejo jos priimt (man atrodo jos net nebesilanko dabar cia). Tai kai bandai nuosirdziai kazka pasakyt, o reziume pasijunti, kad zmogus isizeide, tai po kazkelinto karto nustoji ta daryt Truksta smarkiai cia ''galvos plovimo'' Bet realiai tai tam, kad kazka rimto pasakyt reik laiko nemazai skirt foto analizei, isiziuret, dauguma manau tiesiog ar i darbus isejo, ar fotografija rimciau uzsieme ir nebeturi laiko
Prodysiu ir as auto
auto smagus, kaip ir minejo, ta juosta truputi demesi blasko nuo pagrindinio objekto, truputi erdves truksta virs galvos, bet sviesa patinka, emocija.
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 15:56)
Va va, manau daugiausiai išsakoma tik tokia paviršutiniška nuomonė.
Na ką, vakar gerai gavau pylos, tai šiandien savo auto tobulinau. Tik niekaip negaliu išsirinkti, kuri geresnė. Tad laukiu kritikos.
idomios emocijos, tik knygute per daug vietos uzima kadre, trecdalio pilnai uztektu.
QUOTE(sushi @ 2010 09 26, 22:43)
Aš šiandien kaip tik seilę varvinau knygyne prie foto knygų...
Atrodo, visas norisi nusipirkti
Išsirinkau
vieną, iš pirmo žvilgsnio atrodo nebloga, nemažai praktinių patarimų... Žiūrėsiu, ar pasitvirtins pirmas įspūdis
as kai i nueinu i knygyna sunku buna iseiti, bet turiu daug neperskaitytu knygu
paskutine
tokia atidave viena moteriske
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 22:44)
Keliu kelias foto iš susitikimo su Forgete Kritikai
pirmoj centruota, nesiziuri gerai, zvilgsniui erdves truksta, desines per daug.
antra smagi, viskas man gerai
trecioji irgi smagi , nesu tikra del apacios, lyg truksta, lyg nukirpta ne vietoj
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 07:48)
mano pagrindinė mintis - kad šioje temoje per daug reikšmės teikiama absoliučiai nereikšmingoms detalėms, o ne visumai. (Nors, kitaip ko gero ir negalima išmokti).
Sutinku su tavimi 100%, kad fotografija yra jausmas. Ir gera nuotrauka net ir nufotkinta sulaužius visas taisykles gali turėti kažką tooookio, kas privers pasakyti WOW, o 'teisinga', pagal taisykles padaryta foto visiškai 'nevežti'.
Gražios dienos
ir kai as bandziau issakyti tokia nuomone tai gavau pylos
paskutinius pora menesiu nesekiau temos, bet anksciau jau tikrai kliuvo tai,kad vien tik wubai sudeti, tik "kaip grazu", kaip nuostabu ir t.t., o as beveik nei vienam kadre to nemaciau
va ir pasimeciau kazkiek... is pradziu kai pradedi nuo 0 svarbus tie ryskumai, fokusai, bet paskui kai daugiau pramoksti ir pradedi geriau matyti tai nebebuna esme, yra talentingu zmoniu, kuriem ir be daug darbo gerai "gaunasi", kitiem reikia daugiau techniskai dirbti, kad ismokti, bet paskui ziurint i nuotraukos esme/ siuzeta jau nebesvarbus 0.5 mm nusokes fokusas ir pan... smagu, kad yra ir daugiau taip mastanciu