QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 18:35)
O as kazkaip seniau kai fotografuodavau, na kai ziniu jokiu apie fotgrafavima neturejau, tai fotkindavau tai kas patinka vsai negalvodama apie kazkokias taisyskles ar kadravima-tiesiog gaudai emocijas ir tiek. O dabar siek tiek pramokus technikos-sunkiau pagaut kakzokiu emociju, vis tas technne puse kartais sukliudo.....todel atrodo kad kuo daugiau suzinai, tuo labiau atrodo, kad visai nemoki fotografuot... Gal ir jums buvo tokie periodai?
man lygiai tas pats. bet visgi tie tech-dalykai labai daug ka dave, nes nebedarau elementariu tikrai riebiu klaidu, bet uzknisa, kad vis apie tai galvoju, gal netgi daugiau negu apie pacia kompozicija, foto informacija.. lieka taisyklinga foto bet be sielos.
QUOTE(*smile* @ 2010 09 27, 20:43)
Naktinė Porto miesto pakrantė:
viskas chiki, tik rodos svyra, ne? man patinka tokios oranzines fotkes. dvelkia ramybe, nors gan tradicines, kaip ir noretusi kazhko DAR.
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 16:13)
įdėsiu prabangesnę, be rėmelio
zinoma, TIK be remeliu. o visas foto sprendimas mano manymu labai gerai pateiktas. spalvos sodrios ir tinka cia, pauksciukas ryshkus, kadravimas man patiko. linxmi kadriukai, mane kabina.
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 11:11)
Šįryt buvo labai graži šalna - pabėgiojau truputuką su fotoaparatu
pirmoje sharpo nepagailejai, ilgiau paziurejus akis skauda. bet spalvos grazios. pienej man truksta siek tiek apacios, bet visa kita gerai pateikta. galvoju - kelinta keleisi? piene radai, reishkia dar shilta buvo, bet ir shalna kartu? kazhkaip nesiderina. bet rezultatai visgi irodo hehehe. paskutines dvi man neidomios. oranzine gelyte - ten ishvis nerandu fokuso, nors bokeh nais. paskutinej ypac kadravimas kliuna.
QUOTE(airv @ 2010 10 02, 23:29)
Dar vienas mano Auto bandymas. Taršymui
labai labai. gal kazhkiek kontrasto noretusi daugiau arba profilio konturu. bet visuma man super. mintis uzkabino, idomus auto sprendimo variantas.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 22:21)
vau, mane irgi pradziugino sitos foto.. labai jauciasi gylis.. grazu..
ir mane. ypac pirmoji. apskritai - dievinu juosta. ir sutinku su robobebru, kad juostininkams visi nuolaidesni, ten dazhnai ishteisinami tokie dalykai, kurie skaitmenoj uzkliutu. bet juosta yra kazhkas TOKIO.
QUOTE(robobebras @ 2010 10 08, 21:14)
na, kadangi jus savo grozybiu nededate, imetu kazkoki tramvaju temai pagyvinti. Drasiai rezkit ka galvojat.
man patiko spalvos. kazhkaip maloniai ziurisi, vakarejant
bet tiek i kaire, tiek i desine - svyra man. kaip ir pats sakei - su ishkraipymais
bet visuma man tinka.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 09, 12:31)
cipsai tie maiso, bet reikejo galvot anksciau
man tai prikolas
aishku seimos albumui, bet kaip tik toks akcentelis. tipo pagavo mergaite su cipsais
QUOTE(Tin-tin @ 2010 10 11, 12:27)
noreciau parodyt viena davo darbeli. Rinkausi ka geriau palikti- daugiau dangaus ar smelio, pasirinkau dangu
ka manot?
gerokai apkarpyta? kazhkaip kokybe nukente, labai matosi grudas, nors man jis netrukdo. na nezinau, mane kabina, bet kazko truksta. as megstu tokias foto, jura, pauksciai...
QUOTE(Alabama @ 2010 10 11, 19:32)
Kritikai.Pirma karta fotografavau kita zmogu-iki tol tik save ir savo vaikus.
moteris - niuri, pirma foto - uzhsharpinta. o vat geles - man patiko. linxmos, ikomponuotos, spalvotos.