QUOTE(green_tea @ 2010 10 17, 20:03)
Laba vakara
Man si nuotrauka be galo patiko del kontrastingu spalvu, taciau man labai kliuva fokusas - mano akimis jis yra i serksna PRIES uoga, o uoga tada lieka lyg tarp kitko. Manau geriau ziuretusi fokusas i uoga, kotuka ir serksna ant ju
Mano pirmieji bandymai su zmonemis, kritikai:
Nuotrauka daryta dar birzely, vakar kapsciausi archyvuose ir ja radau. Kadangi man si nuotrauka atrodo geriausiai man pavykusi portretine (bent jau iki siol), noretusi sulaukti komentaru
Na nepatinka man, kad daug kliuvanciu detaliu.... pirmiausia juoda petnesele, akiniai nemaisytu, bet dabar jie taip nesmagiai nukirsti.... labai centruota ir sitas dalykas siuo atveju kliuva... Neuzpyk.... kaikada tas centravimas nemaiso, bet cia man jis nea... modeliukas fainas... Manau dar pabandysi ir viskas tau gausis...
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 17, 22:40)
Gaila kad tik vienos narės sulaukiau kritikos ir vertinimu, dedu nauja 5 ND
naturalus apšvietimas
Ir tuo pačiu prisistatymui auto
Grazus auto... Lauksim tolesniu darbeliu....
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 18, 01:05)
Šita labai graži
Ir žolė patiko...kažkurios...kol atėjau iki atsakymų nebepamenu nicko
Atnešu savo panelę Spalį...
Papildyta:
..ir dar auto... Daryta vasarą ir nerandu šitos foto kompe
Tai atsiprašau už dydį,keliu tiesiai iš FB ...
Kakta kaip suprantu išdegus (?) ale tuo metu fotikas mano muilinė buvo... tai nekažiką ...
Seses foto visai smagi... nuotaika patinka, gal formatas kiek ne, truputi virsaus dar mazinciau...
Suniukas kiek ispaustas i kampa snukutis gaunasi... ir tai man trukdo...
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 19, 10:32)
Ačiū visiems už komentarus.
Nuotraukoje su debesimis negalėjau daugiau palikti vietos apačioje, nes labai negražiai elektos stulpai ir laidai matėsi.
Žolėje akcentavau lašelius, kurie labai smulkučiai buvo, o objetyvas arčiau negalėjo sufokusuoti.
Imetu dar vieną . Gal šita bus tinkamesnė
Va sita zolyte, man is visu smagiausia
QUOTE(Alexso @ 2010 10 19, 16:01)
O aš nabagėlis čia galiu užsukti, kai nedirbu, o nedirbu vėl.
Virusas...
Savaitgalį pirkau 50mm, f/1,4, tai net akyse prašviesėjo.
Niu tai ir dėl mano senučiuko dešimtuko kažkaip jau galvos nebeskauda.
Tik dar neįpratau be zoom'o. Truputį keista. Pasirodysiu, kaip piešiau šeštadienį, tik šiaip dėl sportinio intereso.
Pasakiskai piesia...
Man paskutine mieliausia... jauciasi, kad vaikas zaidzia...
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 20, 13:47)
mergele23, kokie nuotraukų nustatymai?
Sakykit, ar yra, kurie bandę ir 50mm f/1.4 ir 50mm f/1.8? Koks skirtumas? Gal teisingiau būtų klausti, ar didelis skirtumas ir kame?
As bandziau ir viena ir kita
1.4 astresnis jau prie atidarytos diafragmos, ko negaliu pasakyti apie 1.8, jis man tik nuo 2.8 astrus, o astriausias nuo 4F... kur pasibandymui turejau 1.4, mano akimis kiek back fokusino, bet nesu tikra, gal tiesiog iprasti reikejo... bet tikrai turiu svajone toki pasiimti....