Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 10 20, 10:48)
Viena su anciuku, kita su akim ir kauke.Bus linksma ir ne tik jums:)

kai dabar parasei, tai taip juoktis pradejau smile.gif jo jauciu anciuka paliksiu namie lotuliukas.gif
Atsakyti
meginau ikelti kelias foto...nu bet flickr viskas pasikeite... visus kodus isbandziau-neisikelia....hmm gal kas zinote kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 10 20, 12:37)
meginau ikelti kelias foto...nu bet flickr viskas pasikeite... visus kodus isbandziau-neisikelia....hmm gal kas zinote kaip tai padaryti?

patikslink tu i flickr nemoki ikelti ar is flickr i cia?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 10 20, 12:40)
patikslink tu i flickr nemoki ikelti ar is flickr i cia?

is flickr:)

aciu:)
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 10 20, 12:49)
is flickr:)

aciu:)

tai pasirenki kokio nori size, o tada jau ant foto spaudi desiniu ir Copy image location
Atsakyti
1 foto
user posted image
2 foto
user posted image
3 foto
user posted image

pavyko, valio thumbup.gif
aciu burumbumai 4u.gif
laukiu jusu pasisakymu, komentaru, kritikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 20 spalio 2010 - 12:11
mergele23, kokie nuotraukų nustatymai? ax.gif

Sakykit, ar yra, kurie bandę ir 50mm f/1.4 ir 50mm f/1.8? Koks skirtumas? Gal teisingiau būtų klausti, ar didelis skirtumas ir kame?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 17, 22:32)
Sveika prisijungusi - visi ND man tinka  bigsmile.gif

Auto geras, jb gražus, tik dešinėje skruostas padegęs  4u.gif

Rodykis toliau - matosi, kad turi ką parodyti  mirksiukas.gif

dėkui, smagu kad patiko

QUOTE(robobebras @ 2010 10 17, 23:48)

man rods kad naturalus sudeges, o dirbtinis lyg ir gerai wink.gif. Auto patinka smile.gif

dėkui

QUOTE(Alexso @ 2010 10 19, 15:01)

ND man gerai, 5 ND nematau, kad mėlynuotų. Pakartotas 5 ND daug geresnis, bet tik ne dirbtinoj šviesoj. Gali pasibandyti sau dar kartą. 
p.s. auto geras.

dėkui, pasibandysiu dar

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 20, 12:47)
Sakykit, ar yra, kurie bandę ir 50mm f/1.4 ir 50mm f/1.8? Koks skirtumas? Gal teisingiau būtų klausti, ar didelis skirtumas ir kame?

gaila bet turiu tik 50mm f/1.8

kaip tik su juo daryta foto, buitiakas bet man kotais limpa ji smile.gif
user posted image
laukiu kritikos, ir dar galvoju iš kur patogiau dėt nuotraukas g.gif iš kur jūs dedat?

Labai gaila kad aš kauniete ir negalėsiu nukeliauti i snap, nėr kam prastumt dviejų mažų vaikų doh.gif
Atsakyti
vienintele, toks sotus buitiakas thumbup.gif Smagi foto į albumą. Man labiausiai kliūna šakutė kairiam šone, na tarsi ore kabo, nesuprasi, ar vaikas ją pats laiko, ar jį kas maitina. Bet čia gi ne esmė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 10 17, 20:03)
Laba vakara 4u.gif
Man si nuotrauka be galo patiko del kontrastingu spalvu, taciau man labai kliuva fokusas - mano akimis jis yra i serksna PRIES uoga, o uoga tada lieka lyg tarp kitko. Manau geriau ziuretusi fokusas i uoga, kotuka ir serksna ant ju  4u.gif

Mano pirmieji bandymai su zmonemis, kritikai:
Nuotrauka daryta dar birzely, vakar kapsciausi archyvuose ir ja radau. Kadangi man si nuotrauka atrodo geriausiai man pavykusi portretine (bent jau iki siol), noretusi sulaukti komentaru 4u.gif

Na nepatinka man, kad daug kliuvanciu detaliu.... pirmiausia juoda petnesele, akiniai nemaisytu, bet dabar jie taip nesmagiai nukirsti.... labai centruota ir sitas dalykas siuo atveju kliuva... Neuzpyk.... kaikada tas centravimas nemaiso, bet cia man jis nea... modeliukas fainas... Manau dar pabandysi ir viskas tau gausis... mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2010 10 17, 22:40)
Gaila kad tik vienos narės sulaukiau kritikos ir vertinimu, dedu nauja 5 ND
naturalus apšvietimas
Ir tuo pačiu prisistatymui auto

Grazus auto... Lauksim tolesniu darbeliu.... 4u.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 10 18, 01:05)
Šita labai graži  smile.gif
Ir žolė patiko...kažkurios...kol atėjau iki atsakymų nebepamenu nicko  blush2.gif

Atnešu savo panelę Spalį...
Papildyta:
..ir dar auto... Daryta vasarą ir nerandu šitos foto kompe  doh.gif  Tai atsiprašau už dydį,keliu tiesiai iš FB ...
Kakta kaip suprantu išdegus (?) ale tuo metu fotikas mano muilinė buvo... tai nekažiką ...

Seses foto visai smagi... nuotaika patinka, gal formatas kiek ne, truputi virsaus dar mazinciau...
Suniukas kiek ispaustas i kampa snukutis gaunasi... ir tai man trukdo...
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 19, 10:32)
Ačiū visiems už komentarus.
Nuotraukoje su debesimis negalėjau  daugiau palikti vietos  apačioje, nes labai negražiai  elektos stulpai ir laidai matėsi.
Žolėje akcentavau  lašelius, kurie labai  smulkučiai buvo, o objetyvas  arčiau  negalėjo sufokusuoti.
Imetu dar vieną . Gal šita bus tinkamesnė

Va sita zolyte, man is visu smagiausia 4u.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 10 19, 16:01)
O aš nabagėlis čia galiu užsukti, kai nedirbu, o nedirbu vėl. biggrin.gif Virusas...
Savaitgalį pirkau 50mm, f/1,4, tai net akyse prašviesėjo. lotuliukas.gif Niu tai ir dėl mano senučiuko dešimtuko kažkaip jau galvos nebeskauda. bigsmile.gif Tik dar neįpratau be zoom'o. Truputį keista. Pasirodysiu, kaip piešiau šeštadienį, tik šiaip dėl sportinio intereso. tongue.gif

Pasakiskai piesia... wub.gif Man paskutine mieliausia... jauciasi, kad vaikas zaidzia...

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 20, 13:47)
mergele23, kokie nuotraukų nustatymai? ax.gif

As bandziau ir viena ir kita smile.gif 1.4 astresnis jau prie atidarytos diafragmos, ko negaliu pasakyti apie 1.8, jis man tik nuo 2.8 astrus, o astriausias nuo 4F... kur pasibandymui turejau 1.4, mano akimis kiek back fokusino, bet nesu tikra, gal tiesiog iprasti reikejo... bet tikrai turiu svajone toki pasiimti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 20 spalio 2010 - 14:52
QUOTE(Akasha @ 2010 10 20, 15:52)
kur pasibandymui turejau 1.4, mano akimis kiek back fokusino, bet nesu tikra, gal tiesiog iprasti reikejo... bet tikrai turiu svajone toki pasiimti....

o gal gali man kas zmoniskai paaiskinti apie tuos back ir front fokusavimus? kazkaip niekaip neperkandu.. buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 20, 16:11)
o gal gali man kas zmoniskai paaiskinti apie tuos back ir front fokusavimus? kazkaip niekaip neperkandu.. buciau dekinga smile.gif

cia autofokuso paklaida. front focus kai fokusuoja arciau nei turetu, back focus - kai toliau.
Atsakyti