Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 10 19, 19:28)
Ačiū, Airv. 4u.gif  Ir aš likau labai patenkinta. Džiaugiuosi, kad nepirkau f1.8, "maniškis" f/1.4 daug rimtesnis. biggrin.gif

nu grazu tas 1.4 smile.gif ir kaip pas tave ryskiai gaunas.. man kazkaip neiseina taip biggrin.gif reiks pas tave pamoku imt biggrin.gif

tai nesikeicia, susitinkam per Snap?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 19, 19:38)
nu grazu tas 1.4 smile.gif ir kaip pas tave ryskiai gaunas.. man kazkaip neiseina taip biggrin.gif reiks pas tave pamoku imt biggrin.gif

Aš būsiu tikrai smile.gif Tik kaip man Jus reiks atpažinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 19, 16:01)
Pasirodysiu, kaip piešiau šeštadienį, tik šiaip dėl sportinio intereso. tongue.gif

Labai garzu:) 4u.gif man labiausiai paskutine patinka
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 10 20, 01:14)

dar nezinau kaip rengsiuos biggrin.gif tai gal susirasysim per AZ... o ziurekit, nesites fotikus? reik ten ju?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 20, 08:41)
dar nezinau kaip rengsiuos biggrin.gif tai gal susirasysim per AZ... o ziurekit, nesites fotikus? reik ten ju?

as taip pat dalyvausiu konferencijoje smile.gif
praeita karta fotoparto neprireike, bet daug kas buvo pasiemes. As pasiimsiu, gal ka vietoje dar pasibandysiu.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 10 20, 01:14)

Mes su Alexso jau pzistamos, tai reikes koki rysku atpazinimo zenkl pasiimti....hmm, kad Jus mus pamatytumete:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 20 spalio 2010 - 07:51
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 19, 18:38)

Ačiuks. smile.gif Nusistačiau f/1.8...ir gaudžiau savo judruolį. mirksiukas.gif Bet prieš tai liepiau ant sofos atsigulti, kad geriau pagauti. lotuliukas.gif

Vis dar tikiuosi, kad ateisiu, bet žiauriai susirgau... verysad.gif Nenorėčiau jūsų ten "užkrėsti", kaip kad mane darbe "užkrėtė'. doh.gif
Siūlyčiau per AŽ tel. numeriais apsikeisti, o prieš 10 val. susitikti. Be to ten geriau ateiti kokią 9.30 val., nes dar reikia užsiregistruoti pagal sąrašą. mirksiukas.gif
QUOTE(mergele23 @ 2010 10 20, 06:19)
Labai garzu:)  4u.gif man labiausiai paskutine patinka

Ačiū tau mieloji. 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 20, 06:41)

Fotiką preitą kartą turėjau, bet kažkaip nieko gero ten su juo. Net neturiu ką parodyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 20, 08:57)
Vis dar tikiuosi, kad ateisiu, bet žiauriai susirgau... verysad.gif  Nenorėčiau jūsų ten "užkrėsti", kaip kad mane darbe "užkrėtė'. doh.gif
Siūlyčiau per AŽ tel. numeriais apsikeisti, o prieš 10 val. susitikti. Be to ten geriau ateiti kokią 9.30 val., nes dar reikia užsiregistruoti pagal sąrašą. mirksiukas.gif

tikekimes, kad pasveiksi iki sestadienio, dar yra laiko smile.gif
Atsakyti
jus abi rozes, tai sunku atskirt vis, kur kuri raso biggrin.gif
Papildyta:
tai tada tinkames anksciau.. kur nors prie duru smile.gif bandau sugalvot kaip mane atpazint biggrin.gif airv as siek tiek macius is foto.. o as busiu su nemaza ryza tase, zema ir siek tiek garbanota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 20, 09:15)
Papildyta:
tai tada tinkames anksciau.. kur nors prie duru smile.gif bandau sugalvot kaip mane atpazint biggrin.gif airv as siek tiek macius is foto.. o as busiu su nemaza ryza tase, zema ir siek tiek garbanota biggrin.gif

As paimsiu ruzava anciuka, toki gumini:) laikysiu rankose, tikrai pastebesite:)))
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 20, 07:15)
Papildyta:

QUOTE(mergele23 @ 2010 10 20, 07:22)
As paimsiu ruzava anciuka, toki gumini:) laikysiu rankose, tikrai pastebesite:)))

Nu aš tai tikrai nieko neimsiu. lotuliukas.gif Bet pamatysit mano didelias nustebusias akis ir suprasit, kad tai aš. biggrin.gif
p.s. o gal man medicininę kaukę ant veido užsidėt, tai ir neužkrėsčiau, ir visi greitai atpažintų, kas ta rožė. bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Viena su anciuku, kita su akim ir kauke.Bus linksma ir ne tik jums:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 20, 08:48)
Viena su anciuku, kita su akim ir kauke.Bus linksma ir ne tik jums:)

O ko gi mes ten renkamės? g.gif Smagiai laiką praleisti ir pasijuokti vieniems iš kitų. Ar ne tikri lietuviai mes esam??? tongue.gif
Atsakyti