Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

doh.gif a,nu jo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O kaip jums si? Zinau, kad tamsoka, bet tuom ji man ir patinka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 18 spalio 2010 - 15:18
QUOTE(robobebras @ 2010 10 18, 12:53)
Ta proga kad biski atostogauju sumeistravau silueta toki, kazkuo idomus pasirode. Cia is serijos, kai nesigauna gera nuotrauka, uzdedi kontrasto ir verti i nespalvota biggrin.gif

man tai labai patinka smile.gif nu taip ne per daug visko, juodai balta labai cia tinka, tie medziai labai prieskonio prideda. tik noretusi man kad nebutu to krasto desineje, lengvesne foto atrodytu smile.gif nes dabar man labai spaudziasi..
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 18, 16:16)
O kaip jums si? Zinau, kad tamsoka, bet tuom ji man ir patinka  blush2.gif

man akys kaip akys. nera tamsu. bet nu taip matosi, kad iskirpta.. nemegstu, kai iskart sveicia, kad kirpta foto smile.gif kokiai temai kaip pavaiksliuka galima uzdet, bet kaip atskiros vientisos foto as nevertinciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 spalio 2010 - 18:17
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 18, 19:16)
man akys kaip akys. nera tamsu. bet nu taip matosi, kad iskirpta.. nemegstu, kai iskart sveicia, kad kirpta foto smile.gif kokiai temai kaip pavaiksliuka galima uzdet, bet kaip atskiros vientisos foto as nevertinciau..

dėkui už išsakytas mintis smile.gif
Atsakyti
Lutpede, patiko dangus, man ebesys fotkėj ne plokšti, matosi jų "išpustumas" smile.gif Tik apačioj trukdo medžių viršūnės, mėginčiau nukirpti. Žolė/pieva patiko, bet kaip jau kažkas rašė, trūksta taško, kuris stipriai patrauktų akį.
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus.
Nuotraukoje su debesimis negalėjau daugiau palikti vietos apačioje, nes labai negražiai elektos stulpai ir laidai matėsi.
Žolėje akcentavau lašelius, kurie labai smulkučiai buvo, o objetyvas arčiau negalėjo sufokusuoti.
Imetu dar vieną . Gal šita bus tinkamesnė
user posted image
Atsakyti
dziaugiuos kad kazkam patiko mano diedas smile.gif aciu uz komentarus.

del akiu - zodis zodin brumbrumai surase ka ir as galvoju. Ta prasme is bet kokio portretu tu gali tas akis iskirpt, ir turesi, bet ar to reikia?

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 19, 10:32)
Ačiū visiems už komentarus.
Nuotraukoje su debesimis negalėjau  daugiau palikti vietos  apačioje, nes labai negražiai  elektos stulpai ir laidai matėsi.
Žolėje akcentavau  lašelius, kurie labai  smulkučiai buvo, o objetyvas  arčiau  negalėjo sufokusuoti.
Imetu dar vieną . Gal šita bus tinkamesnė

sita tokia simsalynelis, nebera tu spalvu kaip pirmojoje. O siaip nuotraukos nera mums, jos yra tau, taip kad ir "tinkamesne" turi buti tau, o mums kaip zasiai vanduo - paziurejom ir anksciau ar veliau pamirsom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 10 19, 12:30)
sita tokia simsalynelis, nebera tu spalvu kaip pirmojoje. O siaip nuotraukos nera mums, jos yra tau, taip kad ir "tinkamesne" turi buti tau, o mums kaip zasiai vanduo - paziurejom ir anksciau ar veliau pamirsom wink.gif

Na nesakyk, kad jau taip užsimiršta visi komentuoti kadrai. Pats esi stipresnis šioj erdvėj, bet jeigu aš žiūriu, mėginu komentuot, ieškoti kas gražu, gerai, kas ne taip, tai kažkiek manau ir mokausi iš to juk rolleyes.gif
Taviškis vyras...uch, prieš miegą gerai suveikė ant naktinio košmaro sapno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 15, 14:00)
Ai rodau dar viena is tos pacios sesijos... man si patiko bet ne iki galo... Sendien dar truputi pasedejau paziurejau apkarpiau paverciau i jb... ir paciai labiau patinka... Kaip jums si?

Man labai patinka nuotaika ir tos skraidančios kasytės, gaila tik nukirptų kojyčių. Bet ši geriausia iš visos fotosesijos su mergaite. 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 10 15, 15:36)
kartais tai parodo, kad reik dar bandyt ir ieshkot. as visada, jei manes nekomentuodavo, suprasdavau, kad foto neidomi, nekabinanti ir bandydavau dar ir dar. pasitvirtindavo.

LABUKAS.

pasigedot?  daug priplepejot, tik ipusejau, kazhkaip dingau per vasara.. nei fotkinau, nei skaciau, o dabar po truputi grizhtu. nuostabus jausmas, kai tik ir laukiu laisvos minutes, kad pafotografuot kazhka.

Sveika, sveika, pasiilgau. mirksiukas.gif Bet žinok, man reikia žinoti, ar kadravimas negeras, ar tik šiaip nuotrauka su geru kadravimu, bet šeimos albumui. Mokausi dar ir techninių dalykų. Tad jei niekas nekomentuos nieko, tai ir neišmoksiu, ane? frusty.gif

QUOTE(vienintelė @ 2010 10 15, 19:42)
jau kuris laikas užsuku paskaitytį jūsų minčių ir pažiūrėti darbų, kadangi tai pasidarė beveik įpročiu nusprendžiau kad gal ir man verta prisijungti prie jūsų, tikiuosi priimsit

ND man gerai, 5 ND nematau, kad mėlynuotų. Pakartotas 5 ND daug geresnis, bet tik ne dirbtinoj šviesoj. Gali pasibandyti sau dar kartą.
p.s. auto geras.

QUOTE(Alabama @ 2010 10 16, 17:41)

Šerkšnas gražus, labai kontrastingos spalvos, daug visokių minčių sukelia, gal geriau rinkčiausi prislopintas spalvas, kad geriau matytųsi šerkšnas. 4u.gif unsure.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 10 17, 08:31)

Keliu is vakarykscio pasivaiksciojimo kadrus... ( po pasivaiksciojimu likau be balso beveik  ) Jau kike per salta lauke fotosesijas daryti...

Vienareikšmiškai pirmoji geriausia, puikus modeliukas auga. thumbup.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 17, 17:56)

Labiausiai patiko priešpaskutinė nuotrauka su spalvingais lašiukais. 4u.gif Gražiai jie čia spindi ir blikiukai tokie geri gavosi. mirksiukas.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 10 18, 10:53)
Ta proga kad biski atostogauju sumeistravau silueta toki, kazkuo idomus pasirode. Cia is serijos, kai nesigauna gera nuotrauka, uzdedi kontrasto ir verti i nespalvota biggrin.gif
user posted image

Nu jo tamsus su tamsiom mintim siluetas. thumbup.gif Patinka. 4u.gif Bandau suprasti, ar tai valkata, ar tai skulptūra, ar tai gatvės aktorius, vaidinantis skulptūrą??? biggrin.gif

O aš nabagėlis čia galiu užsukti, kai nedirbu, o nedirbu vėl. biggrin.gif Virusas...
Savaitgalį pirkau 50mm, f/1,4, tai net akyse prašviesėjo. lotuliukas.gif Niu tai ir dėl mano senučiuko dešimtuko kažkaip jau galvos nebeskauda. bigsmile.gif Tik dar neįpratau be zoom'o. Truputį keista. Pasirodysiu, kaip piešiau šeštadienį, tik šiaip dėl sportinio intereso. tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Alexso, gražiai "piešia" 50tukas smile.gif Neturiu jo, bet kai bandžiau labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 10 19, 15:00)
Alexso, gražiai "piešia" 50tukas smile.gif Neturiu jo, bet kai bandžiau labai patiko smile.gif

Ačiū, Airv. 4u.gif Ir aš likau labai patenkinta. Džiaugiuosi, kad nepirkau f1.8, "maniškis" f/1.4 daug rimtesnis. biggrin.gif
Atsakyti