green_tea, nebandei verst jb?
Lutpede - grazus lasiukai ir blikiukai, ypac ta su melynu dangum. tik katinas man nesiziuri
QUOTE(green_tea @ 2010 10 17, 19:03)
Laba vakara
Man si nuotrauka be galo patiko del kontrastingu spalvu, taciau man labai kliuva fokusas - mano akimis jis yra i serksna PRIES uoga, o uoga tada lieka lyg tarp kitko. Manau geriau ziuretusi fokusas i uoga, kotuka ir serksna ant ju
Man si nuotrauka be galo patiko del kontrastingu spalvu, taciau man labai kliuva fokusas - mano akimis jis yra i serksna PRIES uoga, o uoga tada lieka lyg tarp kitko. Manau geriau ziuretusi fokusas i uoga, kotuka ir serksna ant ju
Kita vertus, jei fokusas butu i uoga, nesimatytu serksno ant granito.
Grazus portretas, man tik uzkliuvo juoda petnesele.
Lutpede-katinas nea, o antros man nerodo.Zole grazi:)
QUOTE(Alabama @ 2010 10 17, 20:37)
Bet matytusi serksnas ant uogos bei granito aplink uoga. Manau, norint akcentuot serksna - uoga reiketu is viso nuimti ir pasirinkti maziau kontrastinga objekta. Norint akcentuoti silta-salta kontrasta - reiktu fokusuoti i apserksnijusia uoga...
QUOTE(green_tea @ 2010 10 17, 20:43)
Bet matytusi serksnas ant uogos bei granito aplink uoga. Manau, norint akcentuot serksna - uoga reiketu is viso nuimti ir pasirinkti maziau kontrastinga objekta. Norint akcentuoti silta-salta kontrasta - reiktu fokusuoti i apserksnijusia uoga...
Uhu, aciu
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 17, 19:51)
green_tea, nebandei verst jb?
Nebandziau... nemoku dar
Man sioje nuotraukoje raudona maikute ir melynos akys gyvybes inesa, bet pasibandysiu ir juodai-balta manau.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 15, 22:06)
Sveika, drasiau junkis pirmi 4 ND gerai, man tik 5 abejotinas.. nes costum man melynuoja..
Gaila kad tik vienos narės sulaukiau kritikos ir vertinimu, dedu nauja 5 ND
naturalus apšvietimas
custom
auto
daylight
dirbtinis apšvietimas
custom
tungsten
auto
Ir tuo pačiu prisistatymui auto
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 17, 21:40)
Sveika prisijungusi - visi ND man tinka
Auto geras, jb gražus, tik dešinėje skruostas padegęs
Rodykis toliau - matosi, kad turi ką parodyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2010 10 17, 14:51)
http://www.efoto.lt/...6689/nuotraukos
būtų malonu išgirsti jūsų nuomones apie fotografijas, atsiprašau,kad nelabai gaudausi kaip tiesiogiai talpinti nuotraukas čia
būtų malonu išgirsti jūsų nuomones apie fotografijas, atsiprašau,kad nelabai gaudausi kaip tiesiogiai talpinti nuotraukas čia
na pasakysiu man patiko antra, trecia ir septinta, gal dar 12 nieko, kitos negausiai
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 17, 22:40)
naturalus apšvietimas
naturalus apšvietimas
man rods kad naturalus sudeges, o dirbtinis lyg ir gerai . Auto patinka
Maggie, labas vejavaike. O man tai sunkiai sekas fotografuot, vaiksciojau sian su zenitu ir pora abejotino idomumo kadru teivaldziau - tai cia is auksciau reiketu, tai cia platesnio kampo reiketu, kazkoks isrankus pasidariau, o ruduo toks grazus
QUOTE(Akasha @ 2010 10 17, 08:31)
Šita labai graži
Ir žolė patiko...kažkurios...kol atėjau iki atsakymų nebepamenu nicko
Atnešu savo panelę Spalį...
Papildyta:
..ir dar auto... Daryta vasarą ir nerandu šitos foto kompe Tai atsiprašau už dydį,keliu tiesiai iš FB ...
Kakta kaip suprantu išdegus (?) ale tuo metu fotikas mano muilinė buvo... tai nekažiką ...
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 18, 01:05)
Šita labai graži
Papildyta:
..ir dar auto... Daryta vasarą ir nerandu šitos foto kompe Tai atsiprašau už dydį,keliu tiesiai iš FB ...
Kakta kaip suprantu išdegus (?) ale tuo metu fotikas mano muilinė buvo... tai nekažiką ...
Papildyta:
ai, jo, zole nieko visai, pamirsau pasisakyt. Tik truksta kur akiai ziuret uzsifiksuot, nera vietos i kuria "reiketu" ziuret.
suo neblogas, galetu galva nebut taip ispausta kampe, biski griuna, o siaip man patinka kai su placiais kampais gyvunai is arti nufotkinami.
biski padege, bet aj, grazi tu merga
Ta proga kad biski atostogauju sumeistravau silueta toki, kazkuo idomus pasirode. Cia is serijos, kai nesigauna gera nuotrauka, uzdedi kontrasto ir verti i nespalvota
QUOTE(robobebras @ 2010 10 18, 10:53)
biski padege, bet aj, grazi tu merga
Ačiū,sesuo ten mano ,perduosiu komplimentus
O šuo visai netyčia ten įsipaišė,moliūgą fotkinau,baisiai išvaizdi daržovė Sekundei kažkas šuns dėmesį sukaustė ir pagavau kadrą viskas ant manual ...
Siluetas... spoky... Helovyninis toks Techinių dalykų nelabai išmanau,tai vertinu tik tai ką matau ,graži nuotrauka
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 18, 13:40)
Ačiū,sesuo ten mano ,perduosiu komplimentus
tai tada ten ne auto, o tiesiog portretas