Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš pakvakus nuo tempo su vaikais... doh.gif Turiu rudens pafotkinus, bet niekaip neprisėdu parodyti kai kurių foto, kad sukritikuotumėt biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 11:55)
Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku doh.gif  tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint smile.gif

Man gražiausia foto, kur mergaitės šuolis pagautas 4u.gif
Akis bado kai kurie dirbtini papozavimai.
Gerai parinktas fonas 4u.gif

Man ir kūdikį sunku sugauti doh.gif

QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 19:01)
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.

Patiko abi, ypač antroji, kur abu vaikai savais reikalais užsiėmę biggrin.gif ir tarsi bendra tik tas medis, po kuriuo jie yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 15, 21:42)
jau kuris laikas užsuku paskaitytį jūsų minčių ir pažiūrėti darbų, kadangi tai pasidarė beveik įpročiu nusprendžiau kad gal ir man verta prisijungti prie jūsų, tikiuosi priimsit blush2.gif

Sveika, drasiau junkis smile.gif pirmi 4 ND gerai, man tik 5 abejotinas.. nes costum man melynuoja..
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 15, 14:39)
Patiko abi, ypač antroji, kur abu vaikai savais reikalais užsiėmę biggrin.gif ir tarsi bendra tik tas medis, po kuriuo jie yra smile.gif
Ačiū, Žydraake mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 16, 19:41)

Nu spalvos ir tas serksnas tai super.... Kaip suprantu tai cia juostinis kadras... siaip kazkas lyg ir nepatinka, bet nu nezinau kas.... gal ta slyva kiek kitaip pasukti, o gal ir viskas gerai... kaip bebutu uz spalvas ir serksna 4u.gif

Keliu is vakarykscio pasivaiksciojimo kadrus... ( po pasivaiksciojimu likau be balso beveik doh.gif ) Jau kike per salta lauke fotosesijas daryti... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bet jau dukrytė- mama thumbup.gif thumbup.gif Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Alabama, spalvos labai gražios, tokios sodrios thumbup.gif Bet kažkas kliūna... Nuo vakar dienos žiūriu į šią foto, bet vis neatrandu, kas ne taip g.gif o gal vadinasi tuomet viskas gerai biggrin.gif O kur fokusas? Gal kvailas klausimas, bet kažkaip mano akys neranda tokio aiškaus ryškaus taško ax.gif

Akasha, ši fotosesija man mielesnė, nei su anksčiau buvusia panele ax.gif Labiausiai patiko pirma foto, tik verščiau ją dešinėn, na bent dabar žiūrint atrodo, kad kojos tabaluoja ne pagal žemės traukos dėsnį smile.gif Bet modeliukas tai superinis, akys, žvilgsnis smile.gif
Atsakyti
http://www.efoto.lt/...6689/nuotraukos
būtų malonu išgirsti jūsų nuomones apie fotografijas, atsiprašau,kad nelabai gaudausi kaip tiesiogiai talpinti nuotraukas čia 4u.gif
Atsakyti
Akasha, man pirmoji labai smagi thumbup.gif

Lliucija, gal vertetu pradet nuo ND mirksiukas.gif Isimciu nedarom niekam biggrin.gif

O kaip ikelt foto cia, sm forume yra aprasyta va CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 17 spalio 2010 - 14:54
QUOTE(Akasha @ 2010 10 17, 09:31)
Nu spalvos ir tas serksnas tai super.... Kaip suprantu tai cia juostinis kadras... siaip kazkas lyg ir nepatinka, bet nu nezinau kas.... gal ta slyva kiek kitaip pasukti, o gal ir viskas gerai... kaip bebutu uz spalvas ir serksna  4u.gif

Ne, cia skaitmena ir sermuksnelis.Aciu smile.gif
Man pirma ir trecia patiko tavo:)
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 17, 13:50)
Alabama, spalvos labai gražios, tokios sodrios thumbup.gif  Bet kažkas kliūna... Nuo vakar dienos žiūriu į šią foto, bet vis neatrandu, kas ne taip g.gif o gal vadinasi tuomet viskas gerai biggrin.gif O kur fokusas? Gal kvailas klausimas, bet kažkaip mano akys neranda tokio aiškaus ryškaus taško ax.gif

Man irgi joje kazkas ne taip.Ziuriu nuo vakar ir nesuprantu.Ar tas kotukas, ar dar kas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 17 spalio 2010 - 16:01
Dėkingumas
user posted image
Pas mane sode laukinukas ateina paėsti ir nueina, o šiandien tiesiog po kojom raičiojosi. Taip reikšdamas savo dėkingumą
Iš savaitgalio foto sesijos:
user posted image
Tik paprasta žolė
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 10 16, 18:41)

Man si nuotrauka be galo patiko del kontrastingu spalvu, taciau man labai kliuva fokusas - mano akimis jis yra i serksna PRIES uoga, o uoga tada lieka lyg tarp kitko. Manau geriau ziuretusi fokusas i uoga, kotuka ir serksna ant ju 4u.gif

Mano pirmieji bandymai su zmonemis, kritikai:

user posted image

Nuotrauka daryta dar birzely, vakar kapsciausi archyvuose ir ja radau. Kadangi man si nuotrauka atrodo geriausiai man pavykusi portretine (bent jau iki siol), noretusi sulaukti komentaru 4u.gif
Atsakyti