Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 19:01)
Mane šitos labiausiai kabina. Kai kuriose kitose man nelabai tas nevaikiškas pozavimas...  blush2.gif

O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip smile.gif
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.

Na jo truputeli pozavo, bet nieko jau cia nepadarysi smile.gif dziaugiausi, kad vietomis pavyko ir ne tik supozuotus kadrus pagauti....
Is taviskiu, pirmoje man kiek erdves truksta... O antroji super... ir nuotaika ir visa kita... Gal spalvytes nelabai, tai va ir noriu paklausti kokia cia juosta? Kodakas?

QUOTE(Alexso @ 2010 10 14, 19:18)
Aha, kad aš pvz. po darbų pati kaip numirusi...laukiu savaitgalio...
Manau gerai, kad bandai save kitame amplua. 4u.gif  Žinau kaip yra ir aš, maniškis labai jau "išsisdirbinėja" prieš fotiką. doh.gif
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...

Na sunku fotkint, kai po darbu nusivarius... Bet as zinok atrodo turiu visa pasaulio laika ir vistiek ne viska speju kiek noreciau... dar maze susirgo siom dienom, tai visai liudna sad.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 10 14, 22:08)
Sushi, labai patiko:)
Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-

O man pirmosios kadravimas kaip tik labai patiko... smile.gif Antroji kazkaip nelabai... ir nezinau kodel... visu pirma kreivinasi, tai man kliuva... kitas dalykas isdegimai kliuva, o mergina taip tamsiai apsirengus, tai va toks chaosas... Bet zinoma lengva man kalbeti, kai pati dar savo juostu rezultatu nemaciau blush2.gif Niekaip nenunesu isryskinti...

Merginos kur skanuojat nuotraukas? Ir koks dydis pikseliais ant maziausios skanavimo raiskos gaunasi? Reikia rytoj nunesti, nes jau baisiai smalsu.... Isfotkinau tris juostas ir dar nemaciau rezultatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 10:55)
Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku doh.gif  tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint smile.gif

user posted image

user posted image

aš būčiau už šitas smile.gif kaip ją apibūdinai, tai būtent jose ir atskleistas man tas jos charakteris, tikrai mergička labai faina ir tie rūbeliai gražiai dera prie jos nuotaikos ir dar plius fonas gerai susiderina smile.gif ir pritariu dėl pozavimo, ypač paskutinėje, nes nu būtent jai norisi tokio patrakėliškumo biggrin.gif

QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 18:01)
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.
user posted image

man ties antra labiau žvilgsnis sustoja, tik vat galvoju, kad nelabai ryšys tarp vaikų jaučiasi, kiekvienas savo reikalais užsiėmęs, dar labai gražiai man tas medis fone žiūrisi ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 10 14, 21:08)
Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-

user posted image

man pirmoji, tik pritarčiau dėl kadravimo ax.gif

o mano įkvėpimas fotkinti kažkur pabėgo doh.gif laukiu grįžtant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 15 spalio 2010 - 08:52
QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 11:55)

Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku doh.gif  tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint smile.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Akasha, gražu smile.gif tik jau mano akyse tau kartelė labai užkelta, norisi kažko super, kas išsiskirtų originalumu, idėja smile.gif (pati parodei, kad daug gali smile.gif) O šitos nuotraukos paprastos... blush2.gif
Tiesa, gražus auto avatare smile.gif moteris katė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 15 spalio 2010 - 13:31
QUOTE(airv @ 2010 10 15, 14:28)
Akasha, gražu smile.gif tik jau mano akyse tau kartelė labai užkelta, norisi kažko super, kas išsiskirtų originalumu, idėja smile.gif (pati parodei, kad daug gali smile.gif) O šitos nuotraukos paprastos... blush2.gif
Tiesa, gražus auto avatare smile.gif moteris katė  thumbup.gif

Ech unsure.gif As tikriausiai kazkaip pastrigusi... Pati nebezinau kas grazu ir kas nebe.... laukiu juostiniu rezultatu ir tikiuosi kazko stebuklingo... blush2.gif bet tikriausiai nieko taip ir nesulauksiu smile.gif... noriu daryti kurti ieskoti, bet va kazkaip nesigauna paskutiniu metu...
Ai dar kai uzsakomoji fotosesija ir zmones kazkur skuba, tai nebelieka laiko ieskojimams... gal tiesiog pries tai reik su eskizais mintis pasibraizyti... nebezinau... sakau pastrigus as kazkaip.... reik susikaupti ir vel bandyt igyvendint savo idejas.... namie nervina, kad sviesos truksta, tai nieko negaliu daryti... o lauke jau saltukas spaudzia.... ax.gif oi pasiguodziau as cia blush2.gif

O avatarui tai sena auto issitraukiau smile.gif ir truputi pazaidziau... Kazkaip i senas fotkes kitu kampu vis paziuriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 15 spalio 2010 - 14:08
Oi akasha, ne tau vienai toks periodas. Man dabar irgi. Neturiu minciu, ideju, absoliuciai nieko doh.gif Galva tuscia. va tik kiek su siemynele kur iskisam nosi pasivaiksciot, tai tokiu bendru vaizdu padarau ir tiek

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 15 spalio 2010 - 14:23
kas cia per kriziu laikotarpis? bigsmile.gif
siaip tai manau turi but kazkoks issisemimas.. juk ne masinos.. o ypac kai kurybine veikla.. kartais labai gerai yra stabtelti, apsidairyti.. pamastyt.. ir net nebandyt kazko ieskot - tiesiog vat pabut su savim smile.gif tada gristi su trenksmais smile.gif

Alabama, graziai piesia zenitukas.. 4u.gif o tiksliau tai Tu graziai su juo piesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 15 spalio 2010 - 14:36
Tikriausiai Antajo tu teisi smile.gif Nu bet ka daryti, kad vis tik norisi kazka veikti ir daryti, bet gaunasi tai s.....

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 15, 15:21)
Oi akasha, ne tau vienai toks periodas. Man dabar irgi. Neturiu minciu, ideju, absoliuciai nieko  doh.gif Galva tuscia. va tik kiek su siemynele kur iskisam nosi pasivaiksciot, tai tokiu bendru vaizdu padarau ir tiek

O man sis vaizdelis labai liuks.... Spalvos reziancios aki bet jos cia tinka ir patinka... Atgaiva mano sirdziai sedint saltyje smile.gif

Ai rodau dar viena is tos pacios sesijos... man si patiko bet ne iki galo... Sendien dar truputi pasedejau paziurejau apkarpiau paverciau i jb... ir paciai labiau patinka... Kaip jums si?

user posted image
Atsakyti
Akasha, ši man super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 09 26, 10:16)
Prodysiu ir as auto, nieko ipatingo - popsas biggrin.gif  Del rausvos juostos jau man ''galva isskalbe'' efoto, bet cia skonio reikalas, man asmeniskai tinka i ''bendra nuotaika'' jinai smile.gif

gal ir pop'sas, bet labai shvelnus ir ruzhava juosta man cia tinka. tokia sexy net si foto. tik man gal noretusi visos rankos [peties] desineje.
QUOTE(Nikoleta @ 2010 09 26, 10:34)
aš pradedančioji, tai kol kas skaitau skaitau ... bet kartais pasijaučiu kad čia ne pradedančių, o pažengusių tema g.gif kažkaip baisu savo darbus ir dėt kai aplink šedevrai biggrin.gif 
iš tamsos...

man pirma tokia visai nieko, nors nemazhai sharpo. is pradziu kliuvo baisiai ruzhava gele ir tamsus fonas, bet dabar man patinka, idomus kontrastas, netradicishkai. noretusi tik gele desiniau, i auksinius rashkus det.
p.s. nu tu irgi ne visai zalia sakyciau smile.gif
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 20:08)
Reportažinė nuotrauka - akimirka užfiksuota prabėgom pro besifotografuojančią vestuvininkų porą. Man pačiai patinka santykis, lyg ir matomas dialogas:

formatas man nelabai [gal jei butu zymiai daugiau desines, mashinos ilgumas matytusi]. ir nuotakos veidas, lyg susirupines, lyg "senas", bet jb geras.
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 20:57)

Ir dar, ši nuotrauka iš tų kur įdomi, pažiūrėti  ir dar katą, tai mano supratimu taip pat +

butent. as griziau 3 kartus jos paziuret. reishkia, kazhkas visgi patrauke demesi.
QUOTE(frederica @ 2010 09 27, 22:33)
Ei tik neupykit už mano grybavimus šiandien biggrin.gif , sergu, tai va kompą apsikabinus guliu visą dieną, pasveiksiu, pažadu nebeteršt eterio.

man patiko. trumpai ir aishkiai - pliusas minusas. good. ir toliau taip komentuok smile.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 09 28, 20:16)
aš paskutiniu metu beveik nefotografavau, dar tik susikėliau senas foto iš vasaros, kelias parodau ir nežinau ar jos kam įdomios, ar tik man doh.gif mažoji žaidžia indėnę smile.gif

antra! skirtumas tarp sitos ir akashos jb glamurines mergaites toks - gyvybingumas, jausmas. patiko indenes emocija, jb, ir visa kita, kas padaro "gyva, kalbancia" nuotrauka.
QUOTE(Alexso @ 2010 09 29, 10:02)
Kagi, gaila, kad sulaukiau tik pora komentarų, reiškia tos mūsų diskusijos apie pastebėjimus, kas nuotraukoje ne taip, yra tik bla bla bla. So dont ignore me.

kartais tai parodo, kad reik dar bandyt ir ieshkot. as visada, jei manes nekomentuodavo, suprasdavau, kad foto neidomi, nekabinanti ir bandydavau dar ir dar. pasitvirtindavo.
QUOTE(paprasta @ 2010 09 29, 11:24)
Alexo, uj- su kitinuku nedrįsčiau jo lyginti- man tai geriausias objektyvas 

drinks_cheers.gif

LABUKAS. biggrin.gif biggrin.gif

pasigedot? biggrin.gif daug priplepejot, tik ipusejau, kazhkaip dingau per vasara.. nei fotkinau, nei skaciau, o dabar po truputi grizhtu. nuostabus jausmas, kai tik ir laukiu laisvos minutes, kad pafotografuot kazhka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 15, 01:30)
Is taviskiu, pirmoje man kiek erdves truksta... O antroji super... ir nuotaika ir visa kita... Gal spalvytes nelabai, tai va ir noriu paklausti kokia cia juosta? Kodakas?

Merginos kur skanuojat nuotraukas? Ir koks dydis pikseliais ant maziausios skanavimo raiskos gaunasi? Reikia rytoj nunesti, nes jau baisiai smalsu.... Isfotkinau tris juostas ir dar nemaciau rezultatu doh.gif

Taip, pritariu dėl erdvės pirmoje, man irgi kiek trūksta, ačiū už pastabą smile.gif Bet ten taip staigiai tie du vijurkai sukosi (na va, pradedu teisintis...), tad ir taip džiaugiuosi, jog pavyko juos sugauti smile.gif
Juosta iš tiesų Kodakas, pati paprasčiausia, ISO200, bet čia lab'e skanuota, nežinau, kaip realiai, nes šiaip skanuoju pati (turiu Epson V500 skaneriuką).
Nors man asmeniškai kaip tik šį kartą spalvos patinka, net netampiau nieko. Buvo benusileidžianti saulutė, tai spalvos būtent tokios buvo, kokias ir matau kadre. smile.gif Na, bet dėl spalvų čia skonio reikalas smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 10 15, 01:51)
man ties antra labiau žvilgsnis sustoja, tik vat galvoju, kad nelabai ryšys tarp vaikų jaučiasi, kiekvienas savo reikalais užsiėmęs, dar labai gražiai man tas medis fone žiūrisi ax.gif
Kad tas ryšys tarp tų vaikių iš tiesų ir yra dažnai toks hihihi.gif abu užsiėmę savo reikalais smile.gif Vienam laai lapai patiko, o kita visai nenorėjo fotografuotis, slėpynių vis su manim žaidė smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 10 15, 08:00)
Ai rodau dar viena is tos pacios sesijos... man si patiko bet ne iki galo... Sendien dar truputi pasedejau paziurejau apkarpiau paverciau i jb... ir paciai labiau patinka... Kaip jums si?
user posted image
Pritarčiau tavo pačios mintims, kad patinka, bet ne iki galo. Matosi, kad mergaitė judesyje, pašokusi (?), o tuokiu atveju man norėtųsi ir tą atsiplėšimą nuo žemės matyti, nes dabar plaukuose - judesys, o kūnas gaunasi tarsi statiškas...
Atsakyti
jau kuris laikas užsuku paskaitytį jūsų minčių ir pažiūrėti darbų, kadangi tai pasidarė beveik įpročiu nusprendžiau kad gal ir man verta prisijungti prie jūsų, tikiuosi priimsit blush2.gif
1 ND
user posted image
user posted image
user posted image

2 ND
user posted image
user posted image
user posted image

3 ND
user posted image
user posted image
user posted image