QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 19:01)
Mane šitos labiausiai kabina. Kai kuriose kitose man nelabai tas nevaikiškas pozavimas...
O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.
O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.
Na jo truputeli pozavo, bet nieko jau cia nepadarysi dziaugiausi, kad vietomis pavyko ir ne tik supozuotus kadrus pagauti....
Is taviskiu, pirmoje man kiek erdves truksta... O antroji super... ir nuotaika ir visa kita... Gal spalvytes nelabai, tai va ir noriu paklausti kokia cia juosta? Kodakas?
QUOTE(Alexso @ 2010 10 14, 19:18)
Aha, kad aš pvz. po darbų pati kaip numirusi...laukiu savaitgalio...
Manau gerai, kad bandai save kitame amplua. Žinau kaip yra ir aš, maniškis labai jau "išsisdirbinėja" prieš fotiką.
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
Manau gerai, kad bandai save kitame amplua. Žinau kaip yra ir aš, maniškis labai jau "išsisdirbinėja" prieš fotiką.
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
Na sunku fotkint, kai po darbu nusivarius... Bet as zinok atrodo turiu visa pasaulio laika ir vistiek ne viska speju kiek noreciau... dar maze susirgo siom dienom, tai visai liudna
QUOTE(Alabama @ 2010 10 14, 22:08)
Sushi, labai patiko:)
Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-
Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-
O man pirmosios kadravimas kaip tik labai patiko... Antroji kazkaip nelabai... ir nezinau kodel... visu pirma kreivinasi, tai man kliuva... kitas dalykas isdegimai kliuva, o mergina taip tamsiai apsirengus, tai va toks chaosas... Bet zinoma lengva man kalbeti, kai pati dar savo juostu rezultatu nemaciau Niekaip nenunesu isryskinti...
Merginos kur skanuojat nuotraukas? Ir koks dydis pikseliais ant maziausios skanavimo raiskos gaunasi? Reikia rytoj nunesti, nes jau baisiai smalsu.... Isfotkinau tris juostas ir dar nemaciau rezultatu