Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Perfotografavau...o dabar?

user posted image

g.gif Nelabai skirtumas yr .... O gelsvos sienos neįtakoja to?
Atsakyti
Nu šiandien man geriau ta paskutinė nuotrauka atrodo ... nebe tokia gelsva mastau.gif ...gal čia tik man taip wacko.gif

Na ir nat.apšvietimas...
auto
user posted image
Cloudy
user posted image
Custom
user posted image

Pass? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 13, 12:50)
Nu šiandien man geriau ta paskutinė nuotrauka atrodo ... nebe tokia gelsva mastau.gif ...gal čia tik man taip wacko.gif

Na ir nat.apšvietimas...

Nat. apsvietime geras namu darbas. Kai imetei dar viena foto prie dirbtinio apsvietimo, tai irgi uzkaitau smile.gif jei ta siena geltona, tai ir bus geltona. o daiktas man baltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 12, 23:12)
Perfotografavau...o dabar?

g.gif Nelabai skirtumas yr .... O gelsvos sienos neįtakoja to?

siaip tai dirbtiniam geltonuoja, o naturaliam tai tobula smile.gif
del manes gali neperdarinet, svarbu principa supranti wink.gif
Atsakyti
Ačiū abiem 4u.gif
Manau ryt vakare perdarysiu dirbtinį .... dėl savęs smile.gif prie kitokio fono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 14, 01:05)

Sveika prisijungus...

Nd geri... Tik su wb dirbtiniam nelabai, bet jei perwsidarysi del saves, tai tada liuks smile.gif

Ko cia taip temele numirusi? Kur visos issilakste?

Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku doh.gif tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 03:55)
Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku doh.gif  tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint smile.gif

user posted image

user posted image
Mane šitos labiausiai kabina. Kai kuriose kitose man nelabai tas nevaikiškas pozavimas... blush2.gif

O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip smile.gif
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 09:55)

Ko cia taip temele numirusi? Kur visos issilakste?

Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku doh.gif  tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint smile.gif

Aha, kad aš pvz. po darbų pati kaip numirusi...laukiu savaitgalio...
Manau gerai, kad bandai save kitame amplua. 4u.gif Žinau kaip yra ir aš, maniškis labai jau "išsisdirbinėja" prieš fotiką. doh.gif

QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 17:01)

O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip smile.gif
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.

user posted image

Patiko ši. Įdomu, kažkokių tai minčių sukelia, tik negaliu paaiškint kokias, nes esu šiuo metu kaip sapnelis. biggrin.gif
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 14, 11:18)
Patiko ši. Įdomu, kažkokių tai minčių sukelia, tik negaliu paaiškint kokias, nes esu šiuo metu kaip sapnelis. biggrin.gif
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
Ačiū, Alexso smile.gif
Aš irgi paprastai dienos šviesos nematau, bet va, nutinka, kad viena kita properša pasitaiko pusvalandukui kitam smile.gif
Atsakyti
Sushi, labai patiko:)

Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-

user posted image

Akiniai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū, Alabama mirksiukas.gif
Zenitas yra gėris. thumbup.gif Aš irgi jį labai myliu, tik gaila šiuo metu su savimi neturiu.
Pirmam kadre aš būčiau pasirinkusi vos vos žemesnį fotografavimo tašką, kad merginos būtų daugiau, nes dabar man virš jos erdvės čiut per daug - labai jau per pusę pasidalina kažkaip...

O nuo ko ten antroj nuotraukoj atspindys taip pasidalina per pusę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 21:59)
Ačiū, Alabama  mirksiukas.gif
Zenitas yra gėris.  thumbup.gif Aš irgi jį labai myliu, tik gaila šiuo metu su savimi neturiu.
Pirmam kadre aš būčiau pasirinkusi vos vos žemesnį fotografavimo tašką, kad merginos būtų daugiau, nes dabar man virš jos erdvės čiut per daug - labai jau per pusę pasidalina kažkaip...

O nuo ko ten antroj nuotraukoj atspindys taip pasidalina per pusę?  g.gif

As pirmam taip specialiai kadravau-mergina ziuri i virsu, palikau jai erdves zvilgsniui.Gerai ar ne tai-nezinau.

O kodel toks antroj-nu velniai zino smile.gif
Atsakyti