Perfotografavau...o dabar?
Nelabai skirtumas yr .... O gelsvos sienos neįtakoja to?
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 13, 12:50)
Nu šiandien man geriau ta paskutinė nuotrauka atrodo ... nebe tokia gelsva ...gal čia tik man taip
Na ir nat.apšvietimas...
Na ir nat.apšvietimas...
Nat. apsvietime geras namu darbas. Kai imetei dar viena foto prie dirbtinio apsvietimo, tai irgi uzkaitau jei ta siena geltona, tai ir bus geltona. o daiktas man baltas
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 12, 23:12)
Perfotografavau...o dabar?
siaip tai dirbtiniam geltonuoja, o naturaliam tai tobula
del manes gali neperdarinet, svarbu principa supranti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 14, 01:05)
Sveika prisijungus...
Nd geri... Tik su wb dirbtiniam nelabai, bet jei perwsidarysi del saves, tai tada liuks
Ko cia taip temele numirusi? Kur visos issilakste?
Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint
QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 03:55)
Atnesu as keleta is paskutines fotosesijos... Nu labai faina mergicka turejau... Tik jau judrumas tu vaiku tik spek gaudyti... Kudikelisu daug lengviau fotkint
Mane šitos labiausiai kabina. Kai kuriose kitose man nelabai tas nevaikiškas pozavimas... O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.
QUOTE(Akasha @ 2010 10 14, 09:55)
Ko cia taip temele numirusi? Kur visos issilakste?
Aha, kad aš pvz. po darbų pati kaip numirusi...laukiu savaitgalio...
Manau gerai, kad bandai save kitame amplua. Žinau kaip yra ir aš, maniškis labai jau "išsisdirbinėja" prieš fotiką.
QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 17:01)
O kad sugaudyti tuos vaikus nelengva, tai taip
Pasirodysiu ir aš porą kadrų kritikai iš paskutinės savo juostinės fotosesijos.
Patiko ši. Įdomu, kažkokių tai minčių sukelia, tik negaliu paaiškint kokias, nes esu šiuo metu kaip sapnelis.
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
QUOTE(Alexso @ 2010 10 14, 11:18)
Patiko ši. Įdomu, kažkokių tai minčių sukelia, tik negaliu paaiškint kokias, nes esu šiuo metu kaip sapnelis.
P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
Ačiū, Alexso P.S. pavydžiu jums, kad galit fotografuot, o aš nematau dienos šviesos...
Aš irgi paprastai dienos šviesos nematau, bet va, nutinka, kad viena kita properša pasitaiko pusvalandukui kitam
Sushi, labai patiko:)
Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-
Akiniai
Issitraukiau sena tevo Zenita-B, senaji fotoeksponometra su 1975metu data..Ir-
Akiniai
Ačiū, Alabama
Zenitas yra gėris. Aš irgi jį labai myliu, tik gaila šiuo metu su savimi neturiu.
Pirmam kadre aš būčiau pasirinkusi vos vos žemesnį fotografavimo tašką, kad merginos būtų daugiau, nes dabar man virš jos erdvės čiut per daug - labai jau per pusę pasidalina kažkaip...
O nuo ko ten antroj nuotraukoj atspindys taip pasidalina per pusę?
Zenitas yra gėris. Aš irgi jį labai myliu, tik gaila šiuo metu su savimi neturiu.
Pirmam kadre aš būčiau pasirinkusi vos vos žemesnį fotografavimo tašką, kad merginos būtų daugiau, nes dabar man virš jos erdvės čiut per daug - labai jau per pusę pasidalina kažkaip...
QUOTE(sushi @ 2010 10 14, 21:59)
Ačiū, Alabama
As pirmam taip specialiai kadravau-mergina ziuri i virsu, palikau jai erdves zvilgsniui.Gerai ar ne tai-nezinau.
O kodel toks antroj-nu velniai zino