Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 10 11, 22:48)
manai teisingai, CPL - circular polarizer
nugi parodyk kur taip parasyta  blink.gif

Gerai gerai sorriukas... smile.gif sumaisiau su fog filter.... smile.gif bet esme tame, kad bent jau pagal pateiktus pavydzius, man poliarizacinio rezultatai labiau patinka... nes haze, kaip ir uv per svelniai viska daro...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 12, 08:37)
Gerai gerai sorriukas... smile.gif sumaisiau su fog filter.... smile.gif bet esme tame, kad bent jau pagal pateiktus pavydzius, man poliarizacinio rezultatai labiau patinka... nes haze, kaip ir uv per svelniai viska daro...

as tai turiu poliarizacini, bet jo nenaudoju.. man jis tamsina foto.. kazkaip berysio gaunas.. nors gal reik ismokt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 12, 07:36)
as tai turiu poliarizacini, bet jo nenaudoju.. man jis tamsina foto.. kazkaip berysio gaunas.. nors gal reik ismokt smile.gif

As ir turiu. CPL jau bandziau, bet ten jis kazkaip sukinejantis keicia spalvas. Tai nusigrybavau su spalvom. O va UV ir FLD dar nebandziau. Pirma reik issiaiskint kam jie naudojami lotuliukas.gif
Atsakyti
Na CPL nuima tam tikru kampu krintanciu spinduliu atspindzius nuo nemetaliniu pavirsiu. Sukiojant tu nustatai ta kampa - tiesiog vizualiai matai kada atspindziai sumazeja kada padideja. CPL padaro -1 ar -2EV, tai naturalu, kad tamsina vaizda. Akasha, jei turi poliarizuotus akinius, paimk ir pasukiok galva arba rankoj laikydama, matysi gyvai kas per efektas - labiausiai patiko kai LCD telikas uztemsta vertikaliai pasukus akinius smile.gif. Kazkodel itariu, kad jis tos saules miglos vis tiek nenuimtu.
As irgi turiu cpl, nenaudoju, nes tingiu sukiot kaskart, bet gal iprasiu kadanors smile.gif
Atsakyti
Laba diena .Noriu mokytis blush2.gif
Namų darbai : (...tikiuosi į ten kur reikia keliu...)
1.
user posted image
user posted image
user posted image

2. g.gif
f4.5user posted image
f6.3user posted image
f9user posted image

...

Papildyta:
...

3.
user posted image
user posted image
user posted image

4.
user posted image
user posted image
user posted image

Numeris 5. namų darbus padarysiu vėliau,laukiu kol sutems,bo tik nat. apšvietimas namie smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 12, 19:20)
Laba diena .Noriu mokytis  blush2.gif

laba wink.gif sveika atejus smile.gif namu darbai geri smile.gif
Atsakyti
yey biggrin.gif
Atsakyti
Mustachio, o man antras namu darbas uzstrigo. Skirtumo nesimato tarp foto. smile.gif
Atsakyti
man tai matosi skirtumas namu darbuose smile.gif
Atsakyti
einu tada prie didelio kompo, matyt mano teplopas jau visai nabagas nebepatempia 4u.gif
Atsakyti
Nu va,man tas antras irgi nepuikiai mastau.gif Skirtumas šioks toks matosi,bet neįsitikinus ar jo tiek užtenka smile.gif

Atnešiau penktų ND antrą dalį,nenatūralus apšvietimas... bo su nat. jaučiu nusigrybavau,pažiūrėjau merginų pavyzdžius tai pas mane kažkaip netaip atrodo biggrin.gif ryt pažadu perfotkint 4u.gif

auto
user posted image
tungsten
user posted image
custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 12, 20:22)
Nu va,man tas antras irgi nepuikiai mastau.gif Skirtumas šioks toks matosi,bet neįsitikinus ar jo tiek užtenka  smile.gif

svarbu kad zinai esme smile.gif Atejau prie didelio ekrano. Matosi, kazkiek, sutinku smile.gif
o del 5ND custom - man zaliuoja-geltonuoja. Ne balta schmoll.gif
Atsakyti