Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif
noreciau parodyt viena davo darbeli. Rinkausi ka geriau palikti- daugiau dangaus ar smelio, pasirinkau dangu smile.gif
ka manot?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 10 09, 16:42)
gulimas rėžimas tai patvarkiau dar kelias foto iš Londono... nesakau kad jos geros bet vistiek ikelsiu kad manęs nepamirštumėt.... 4u.gif
Ir savo katinuką dar parodysiu..... blush2.gif

oho kaip cia grazu, bet man regis su sharp'u siek tiek persistengei g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 08, 22:17)

Ruduo...
user posted image

si labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 11, 10:15)

O del paskutines turiu va klausimeli.....  blush2.gif  Man labai smagus kadrai buna, kai saulute uz nugaros fotografuojamam objektui.... O bet taciau, daznai kadras gaunasi toks miglotas ir siek tiek neryskus.... Siuo atveju taisiau su ps... Bet tada spalvos siek tiek per ryskios ir serijoje truputi krenta is konteksto.... Ar PLC filtras padetu tokiu atveju?

jei snekam apie ta pati, tai tas efektas vadinasi HAZE, ir turetu padet haze filtras. Bet man logika sako, kad CPL irgi turetu padeti siam reikalui. Kiek tas haze nusiims kiekybiskai vienu ar kitu atveju - velnias zino, nepabandes nesuzinosi turbut smile.gif. Pabrowsink ir papasakok mum jei ka suzinosi daugiau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 10 11, 11:54)
jei snekam apie ta pati, tai tas efektas vadinasi HAZE, ir turetu padet haze filtras. Bet man logika sako, kad CPL irgi turetu padeti siam reikalui. Kiek tas haze nusiims kiekybiskai vienu ar kitu atveju - velnias zino, nepabandes nesuzinosi turbut smile.gif. Pabrowsink ir papasakok mum jei ka suzinosi daugiau smile.gif.

as manau,kad cia kalba eina apie Poliarizacini filtra,
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 10 11, 12:54)

Haze filtras butent ir sukuria haze efekta.... o siuo atveju reikia ji kazkaip panaikinti...
Atsakyti
Kritikai.Pirma karta fotografavau kita zmogu-iki tol tik save ir savo vaikus.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Alabama, pirmą ir paskutinę fotkę mesčiau lauk. Trečią bandyk centruot, ta prasme nukapokdešnį šoną, margumo či air taip daug. Kartai visai nereikia bijot centravimo. tavoj fotkėj kaip tik išryškėtų lašiukai, nes dabar dėmesys nueiną dešnėn, oten mirgu marga. Su antra dar padirbėt reiktų, man patinka, bet tamsoka
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 10 11, 19:06)
Alabama, pirmą ir paskutinę fotkę mesčiau lauk. Trečią bandyk centruot, ta prasme nukapokdešnį šoną, margumo či air taip daug. Kartai visai nereikia bijot centravimo. tavoj fotkėj kaip tik išryškėtų lašiukai, nes dabar dėmesys nueiną dešnėn, oten mirgu marga. Su antra dar padirbėt reiktų, man patinka, bet tamsoka

Uhu, aciu. smile.gif
Atsakyti
Alabama, o ta mergina labai panaši į mano kursiokę buvusią Jurgą.....
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 10 11, 19:19)
Alabama, o ta mergina labai panaši į mano kursiokę buvusią Jurgą.....

Pala-pala, kas tada esi?? biggrin.gif
Atsakyti
Spamas, Alabama, nukrisiu tuoj. thumbup.gif thumbup.gif clap.gif hihihi.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 10 11, 19:50)
Spamas, Alabama, nukrisiu tuoj. thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  irnesakyk.gif

Rado viena kita dvi draugessss biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 10 11, 14:28)
as manau,kad cia kalba eina apie Poliarizacini filtra,

manai teisingai, CPL - circular polarizer

QUOTE(Akasha @ 2010 10 11, 19:04)
Haze filtras butent ir sukuria haze efekta.... o siuo atveju reikia ji kazkaip panaikinti...

nugi parodyk kur taip parasyta blink.gif

Alabama, siaip sutinku su aistisius del pirmos ir paskutines, del centravimo nzn, bet kokybes truksta, gaila. Antra geriausia. Tin-tin pas tave irgi man visai grazu, o kokybes irgi truksta, irgi gaila smile.gif.
Atsakyti