Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 26, 21:59)
Aš tai noriu susitikimo skirto fokusavimui rolleyes.gif Nesigauna nors tu ką doh.gif Šiandien nuvarėm į Belmontą su vyru, galvojau fotikas kaltas, nu vyliausi, kad bus ant ko kaltę suversti, kad nerasta mano fotkėse fokuso biggrin.gif bet pasirodo vyrui gaunasi, man ne verysad.gif
Kas per kursai, neužmačiau temoj jų aptarimo.

help.gif Parekomenduokit kokią knygą lietuvių kalba apie fotkinimą g.gif

o tai jei vyrui gaunasi, gal jis gali pamokint?smile.gif
as ir siandien belmonte buvau. bet ten siandien daug fotografuojanciu buvo biggrin.gif

o kursai tai Zolubos foto mokykloj. pagal atsiliepimus, turetu buti idomus. nes kaip suprantu, ten nebus to, kaip suprasti savo fotika, o labiau apie sviesa, kompozicija ir atskiras fotografijos temas.

o knygu tai yra.. scotto kellby yra kelios, paskui fotografo akis, Susipazinkime: Ekspozicija, Susipazinkime: Islaikymas.. bet ziurint apie ka tau reik.. kellbis tai man labai patiko
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 26, 22:16)
Knyga susitvarkyt su fokusu nepades  4u.gif  imk fotika i rankas ir bandyk bandyk, bandyk  4u.gif

Kartais pagalvoju, kad gavęsis geras fokusas man būna tiesiog atsitiktinumas verysad.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 22:22)
o tai jei vyrui gaunasi, gal jis gali pamokint?smile.gif
as ir siandien belmonte buvau. bet ten siandien daug fotografuojanciu buvo biggrin.gif

Jo, šiandien Belmontas per daug apkrautas buvo fotkinimui doh.gif
Ai, susikivirčijom su vyru... Jam trūko kantrybė, paskui prabudo mažoji, ėmė zirst ir baigėsi apmokymai doh.gif Sako greičiausiai sujudinu ranką...

Dėkui dėl knygų, reiks apsilankyt knygyne kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 26, 19:41)
Pirmoj dėmesį blaško piršto dalis kairiam šone.
Antroji ar trečioji?...negaliu išsirinkti g.gif

Aišku, dėkavoju nors už tiek. 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 19:55)
jauciu, ir as per mazai bandau..

kursai prasideda antradieni smile.gif o as taip visai laiko neturiu, nzn kaip namu darbus reiks daryt  doh.gif kaip tycia man darbe sugalvojo naujas pareigas pasiulyt.. o kad man jau labiau fotografavimas traukia ir norisi jam skirt daugiau laiko biggrin.gif

tai nieks neuzsirase pas Zoluba su manim?biggrin.gif

Aš prisibandžiau pakankamai su judančiais, bet kad daug geriau būtų, tai nežinau. Aišku pilnas rankinis valdymas jau irgi savaime iššūkis. tongue.gif
Mielai eičiau į kursus su tavim, bet mano darbo diena dažniausiai trunka ~11-12 val., tai kur jau ten man dar kursai. doh.gif Aš vis pagalvoju, kad reiktų kokį nors neįkyrų administracinį darbą pusei dienos susirasti, ir tobulintis fotografijoj liktų pakankamai laiko. biggrin.gif Mane fotografavimas jau kokius 30 metų labai traukia, o paskutinį pusmetį, tai guliu ir keliuosi tik su ta mintimi. lotuliukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 26, 19:59)
Aš tai noriu susitikimo skirto fokusavimui rolleyes.gif Nesigauna nors tu ką doh.gif Šiandien nuvarėm į Belmontą su vyru, galvojau fotikas kaltas, nu vyliausi, kad bus ant ko kaltę suversti, kad nerasta mano fotkėse fokuso biggrin.gif bet pasirodo vyrui gaunasi, man ne verysad.gif
Kas per kursai, neužmačiau temoj jų aptarimo.

help.gif Parekomenduokit kokią knygą lietuvių kalba apie fotkinimą g.gif

Knygą tai jau Emigrantė tau parekomendavo, o dėl praktikos pabandyk išjungti auto fokusą, gal tada aiškiau bus. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 20:55)
kursai prasideda antradieni smile.gif o as taip visai laiko neturiu, nzn kaip namu darbus reiks daryt  doh.gif kaip tycia man darbe sugalvojo naujas pareigas pasiulyt.. o kad man jau labiau fotografavimas traukia ir norisi jam skirt daugiau laiko biggrin.gif

tai nieks neuzsirase pas Zoluba su manim?biggrin.gif

O kokie namų darbai?
Su naujom pareigom sveikinu. Smagu kai vertina darbe 4u.gif

Gal žadi į Snap spalio mėn eiti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 26 rugsėjo 2010 - 21:49
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 22:33)
Mielai eičiau į kursus su tavim, bet mano darbo diena dažniausiai trunka  ~11-12 val., tai kur jau ten man dar kursai. doh.gif Aš vis pagalvoju, kad reiktų kokį nors neįkyrų administracinį darbą pusei dienos susirasti, ir tobulintis fotografijoj liktų pakankamai laiko. biggrin.gif Mane fotografavimas jau kokius 30 metų labai traukia, o paskutinį pusmetį, tai guliu ir keliuosi tik su ta mintimi. lotuliukas.gif

teks tau keist darba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 22:47)
O kokie namų darbai?
Su naujom pareigom sveikinu. Smagu kai vertina darbe  4u.gif

Gal žadi į Snap spalio mėn eiti?  smile.gif

na, manau namu darbai bus pagal tema, kuria pasakos.. o paskui ju aptarimas.

apie Snap dar negirdejau smile.gif o kuria diena bus? noreciau tikrai nueit..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 21:51)
Papildyta:

Spalio 23-24 4u.gif Aš žadu būti, tai norėčiau su tavim pasimatyti ta proga smile.gif blush2.gif
Tema "dokumentinė fotografija. Jos istorija ir įtaka šiai dienai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 26 rugsėjo 2010 - 21:53
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 20:51)
Papildyta:

Ir aš noriu į Snap. bigsmile.gif Airv parašyk kada bus. Eisim. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 22:52)
Spalio 23-24  4u.gif Aš žadu būti, tai norėčiau su tavim pasimatyti ta proga smile.gif  blush2.gif

tai okiii smile.gif butu faina smile.gif nes as kazkaip net neturiu su kuo eiti.. vienai liudnoka

tai ziurek, musu daug gal susitinks smile.gif reik tik nepamirst...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 26 rugsėjo 2010 - 21:55
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 20:52)
Spalio 23-24  4u.gif Aš žadu būti, tai norėčiau su tavim pasimatyti ta proga smile.gif  blush2.gif
Tema "dokumentinė fotografija. Jos istorija ir įtaka šiai dienai"

O su manim ne? blink.gif O gal persigalvosi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 22:56)

tai kuo daugiau, tuo geriau biggrin.gif ar ne?smile.gif

as jau isirasiau i uzrasu knygute biggrin.gif oi, kaip faina, airv, kad pasakei.. buciau jauciu prazioplinus..
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 21:56)

Ir su tavim smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 22:00)
tai kuo daugiau, tuo geriau biggrin.gif ar ne?smile.gif

as jau isirasiau i uzrasu knygute biggrin.gif oi, kaip faina, airv, kad pasakei.. buciau jauciu prazioplinus..

nu va super kaip. Jau tryse būsime thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti