QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 09, 12:31)
radau uzmirsta folderi
buna ir taip..
cipsai tie maiso, bet reikejo galvot anksciau
Man pirmoji visai smagi, bet meskeres kotas taip lyg is niekur nieko i kadra isimaises... visai smagu butu jei mergaite ja laikytu... Antroji irgi visai taip idomiai bet cipsai tikrai lenda i akis...
QUOTE(hereja @ 2010 10 11, 00:29)
Sveikos
Esu pasyvioji stebetoja/skaitytoja
Noreciau prisijungti prie jusu plepesiu ir darbu. Nuo ko pradeti?
Ikelti cia ND?
Ir nelabai suprantu, dedate cia savo nuotraukytes aptarimui...reikia i kazkokia tema atsizvelgti, ar tiesiog dedate tai, kam manot, jog reikia nuomones, kritikos?
Sveika, junkis junkis... Pradziai zinomka namu darbai... o po to jau keliam kaip kam iseina.... jei yra tema, tai keliam ir teminius ir siaip kur norim kazkokios kritikos patarimu ir t.t.
Ohara, Vel gi visai idomus kadrai.... Kas uzkliuvo labiausiai tai kur du zmones, kadre ju kojos taip keistai nukirptos, noretusi kiek kitokio kadravimu, gal bent jau iki puses blauzdos kirpimo... O apdirbimas man irgi kiek per astru... JB grazus kontrastingas, tik va kur dviratis, tos melynos nesinoretu, tada labai grazi serija gaunasi, o dabar tas kadras iskrenta is bendro konteksto... O siaip kaip ir sakiau... smagus kadrai...
Na os as keliu keleta is savaitgalinio pasivaiksciojimo....
O del paskutines turiu va klausimeli.....
Man labai smagus kadrai buna, kai saulute uz nugaros fotografuojamam objektui.... O bet taciau, daznai kadras gaunasi toks miglotas ir siek tiek neryskus.... Siuo atveju taisiau su ps... Bet tada spalvos siek tiek per ryskios ir serijoje truputi krenta is konteksto.... Ar PLC filtras padetu tokiu atveju?