Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 08, 22:47)
Koks objektyvas? Pastebejau kad maniskis 75-300 nelabai fokusuoja i juoda ir balta spoalvas. Galejo ir tau nusokt. Nes as dabar fokusa izvelgiu  kazkur kairej.
O tie lapai. Va jei jie butu tikrai graziai sugule, ar bent jau apversti tie pora lapu, tada jo...

Objektyvas Canon, 50 mm, f/1.8.
Niekaip neatrandu priežasties, kur fokusas dingsta... Negi sprendimas tik stovas g.gif Ką merginos ankščiau patarinėjo, tai stengiuosi vykdyt.
Atsakyti
gulimas rėžimas tai patvarkiau dar kelias foto iš Londono... nesakau kad jos geros bet vistiek ikelsiu kad manęs nepamirštumėt.... 4u.gif
Ir savo katinuką dar parodysiu..... blush2.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Ohara, jau tiek šarpo uždėjai..... blink.gif Ar čia tik man akis pjauna?
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 10 09, 17:38)
Ohara, jau tiek šarpo uždėjai..... blink.gif Ar čia tik man akis pjauna?

nebent ant dviračio, kuri dar taip akis pjauna? blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 10 09, 17:40)
nebent ant dviračio, kuri dar taip akis pjauna?  blink.gif  ax.gif

Antroji, pati nuotraukakabina, bet nepatinka išdegimai dangoraižių, iršiaip tamsi kažkokia. Pabandyk pakarpyt, nukirpk viršų irkairį šoną, norėtųsi labai žmogėno daugiau, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 09, 16:28)
Niekaip neatrandu priežasties, kur fokusas dingsta... Negi sprendimas tik stovas g.gif Ką merginos ankščiau patarinėjo, tai stengiuosi vykdyt.

ziurek kokia diafragma naudoji, jei 1.8, tai "fokuso" (sioj vietoj tiksliau rasyt "astrumo") ir nerasi net centre, o apie krastus net nekalbu. Pas mane bent jau nuo 2.2 centre visai naudotinas astrumas.

QUOTE(ohara @ 2010 10 09, 16:42)
gulimas rėžimas tai patvarkiau dar kelias foto iš Londono... nesakau kad jos geros bet vistiek ikelsiu kad manęs nepamirštumėt.... 4u.gif
Ir savo katinuką dar parodysiu..... blush2.gif

na man irgi atrodo kad tas tvarkymas pablogino reikalus o ne pagerino wink.gif Paprastai tokio tipo tvarkymas daromas kai originalas nekokybiskas, manau pas tave galima ir geriau patvarkyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 spalio 2010 - 17:32
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 08, 22:17)
Šiek tiek šįrytinės šalnos...
user posted image

Šerkno architektūra...
user posted image

Ruduo...
user posted image

ax.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 09, 16:28)

Man patiko tavo paskutiniai lapai 4u.gif Ir as turiu problemu su fokuso nebuvimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 10 09, 16:42)

Man patiko pirmoji, vertinu grynai tai, kad gražiai, mano akimis, įkomponuota karuselė, na visa telpa su visa savo didybe po dangum 4u.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 10 10, 10:25)
Man patiko tavo paskutiniai lapai  4u.gif Ir as turiu problemu su fokuso nebuvimu  doh.gif

Jei kitą savaitėlę išliks toks ruduo, mėginsiu paskutinę patobulint pagal emigrantės pasiūlymą ax.gif
Atsakyti
Gal jau paskutiniai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Esu pasyvioji stebetoja/skaitytoja biggrin.gif
Noreciau prisijungti prie jusu plepesiu ir darbu. Nuo ko pradeti?
Ikelti cia ND?
Ir nelabai suprantu, dedate cia savo nuotraukytes aptarimui...reikia i kazkokia tema atsizvelgti, ar tiesiog dedate tai, kam manot, jog reikia nuomones, kritikos?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 09, 12:31)
radau uzmirsta folderi biggrin.gif buna ir taip..
cipsai tie maiso, bet reikejo galvot anksciau sad.gif

Man pirmoji visai smagi, bet meskeres kotas taip lyg is niekur nieko i kadra isimaises... visai smagu butu jei mergaite ja laikytu... Antroji irgi visai taip idomiai bet cipsai tikrai lenda i akis...

QUOTE(hereja @ 2010 10 11, 00:29)
Sveikos smile.gif
Esu pasyvioji stebetoja/skaitytoja biggrin.gif
Noreciau prisijungti prie jusu plepesiu ir darbu. Nuo ko pradeti?
Ikelti cia ND?
Ir nelabai suprantu, dedate cia savo nuotraukytes aptarimui...reikia i kazkokia tema atsizvelgti, ar tiesiog dedate tai, kam manot, jog reikia nuomones, kritikos?

Sveika, junkis junkis... Pradziai zinomka namu darbai... o po to jau keliam kaip kam iseina.... jei yra tema, tai keliam ir teminius ir siaip kur norim kazkokios kritikos patarimu ir t.t.

Ohara, Vel gi visai idomus kadrai.... Kas uzkliuvo labiausiai tai kur du zmones, kadre ju kojos taip keistai nukirptos, noretusi kiek kitokio kadravimu, gal bent jau iki puses blauzdos kirpimo... O apdirbimas man irgi kiek per astru... JB grazus kontrastingas, tik va kur dviratis, tos melynos nesinoretu, tada labai grazi serija gaunasi, o dabar tas kadras iskrenta is bendro konteksto... O siaip kaip ir sakiau... smagus kadrai...

Na os as keliu keleta is savaitgalinio pasivaiksciojimo....

user posted image

user posted image

user posted image

O del paskutines turiu va klausimeli..... blush2.gif Man labai smagus kadrai buna, kai saulute uz nugaros fotografuojamam objektui.... O bet taciau, daznai kadras gaunasi toks miglotas ir siek tiek neryskus.... Siuo atveju taisiau su ps... Bet tada spalvos siek tiek per ryskios ir serijoje truputi krenta is konteksto.... Ar PLC filtras padetu tokiu atveju?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 11 spalio 2010 - 09:30
Sveikos...si temuke jau senai mano favoritese...o bet taciau...Namu dabai senai atlikti...bet jie aisku taip ir liko mano pc...nes niekiap man neisejo susitvarkyti su baltos spalvos balansu, tai taip ir liko...
Bet dabar jau noriu susiimti ir tiesiog dirbti, kiek tai leis vaikai,namai seima

Akasha, paskutinis tavo klausimas ir man neduoda ramybes is po vakarykscio pasivaiksciojimo... ar tikrai filtras butu issigelbejimas???

Ps, ND atliksiu is naujo ir kelsiu...kai tik bus laisvesne koja
Atsakyti