Zydraake, pirmoj fokuso ner.
Antroj jei jau akcentuoji serksna - tai norisi ji matyt is arciau.
Trecia nekabina visai.
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 08, 22:31)
Zydraake, pirmoj fokuso ner.
Trecia nekabina visai.
Trecia nekabina visai.
Pirmoj fokusavau į tą juodą plėmą lape...
Trečioj lapai buvo gražiai sugulę ant kapinių tvoros, o fone kelias matosi, kažkaip mane kabino:)
Na ir as tada.
Triuksmas jau prie 200 iso lenda nezmoniskas
Triuksmas jau prie 200 iso lenda nezmoniskas
Alabama, cia sharpas labai stiprus. Per daug mano akiai. Kad lystu triuksmai prie 200 tai netikiu Arba labai stiprai apkarpyta.
Papildyta:
Koks objektyvas? Pastebejau kad maniskis 75-300 nelabai fokusuoja i juoda ir balta spoalvas. Galejo ir tau nusokt. Nes as dabar fokusa izvelgiu kazkur kairej.
O tie lapai. Va jei jie butu tikrai graziai sugule, ar bent jau apversti tie pora lapu, tada jo...
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 08, 20:34)
Pirmoj fokusavau į tą juodą plėmą lape...
Trečioj lapai buvo gražiai sugulę ant kapinių tvoros, o fone kelias matosi, kažkaip mane kabino:)
Koks objektyvas? Pastebejau kad maniskis 75-300 nelabai fokusuoja i juoda ir balta spoalvas. Galejo ir tau nusokt. Nes as dabar fokusa izvelgiu kazkur kairej.
O tie lapai. Va jei jie butu tikrai graziai sugule, ar bent jau apversti tie pora lapu, tada jo...
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 08, 21:47)
Alabama, cia sharpas labai stiprus. Per daug mano akiai. Kad lystu triuksmai prie 200 tai netikiu Arba labai stiprai apkarpyta.
Pas mane muiline, ir joje jau prie 200 lenda labai dideli triuksmai.
Papildyta:
http://www.videozona...P310_page02.asp
Va, mano canon powershotas(kairei pusei ten)-paziurekit, testavime kokie triuksmai ant 200.
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 08, 22:47)
tai kad fokuso suradimo darbas priklauso bodziui, o ne objektyvui. Objektyvas itakoja tik tuo, kad priklausomai nuo wide open diafragmos skyles ateina daugiau arba maziau sviesos autofokuso sensoriui.
QUOTE(robobebras @ 2010 10 08, 21:50)
tai kad fokuso suradimo darbas priklauso bodziui, o ne objektyvui. Objektyvas itakoja tik tuo, kad priklausomai nuo wide open diafragmos skyles ateina daugiau arba maziau sviesos autofokuso sensoriui.
butent mano paminetasis tiek su senuoju 1000d tiek su 7d blogai fokusuoja. Tai manau, kad cia objektyvo kalte. Na bet nesigincysiu, nesu fotoaparatu mechanike
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 09, 00:20)
butent mano paminetasis tiek su senuoju 1000d tiek su 7d blogai fokusuoja. Tai manau, kad cia objektyvo kalte. Na bet nesigincysiu, nesu fotoaparatu mechanike
as nesakiau, kad jei nefokusuoja tai objektyvas nekaltas, tiesiog objektyvui nesvarbu I KA nefokusuot, ar baltas ar juodas ar dryzuotas.
ir kaipgi tau tas 7d? ar dziugina? Ar jauti koki nors skirtuma nuo 1000D?
QUOTE(robobebras @ 2010 10 09, 08:10)
as nesakiau, kad jei nefokusuoja tai objektyvas nekaltas, tiesiog objektyvui nesvarbu I KA nefokusuot, ar baltas ar juodas ar dryzuotas.
nu zinok nenoriu gincytis, nelabai as ismanau to fokusavimo mechanizmo , bet pastebejau, kad i ryskias spalvas be problemu greit sufokusuoja, o va i juoda ir balta reik ilgiau pavargt.
O skirtumas tarp ju man yra. Jau vien del triuksmu, fokuso tasku (as neperkadruoju, o pasirenku reikalinga taska ir su juo fokusuoju). Tik va moteriskom rankelem jis sunkus. O jei dar uzsimetu 24-70 f 2.8L tai po pusdienio jauciuos kaip po treniruokliu sales. Na bet ipratau jau.
radau uzmirsta folderi buna ir taip..
cipsai tie maiso, bet reikejo galvot anksciau
cipsai tie maiso, bet reikejo galvot anksciau
robobebrai, nu zinok gryztu atgal. O tai kaip paaiskint, kad kitas objhektyvas (24-70) daug geriau man i ta juoda taska fokusuoja, nei 75-300?
Papildyta:
brumbrumai, pirmoji patinka. O antra ir trecia tai mesciau tik i seimos albuma
Papildyta:
brumbrumai, pirmoji patinka. O antra ir trecia tai mesciau tik i seimos albuma
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 09, 12:41)
robobebrai, nu zinok gryztu atgal. O tai kaip paaiskint, kad kitas objhektyvas (24-70) daug geriau man i ta juoda taska fokusuoja, nei 75-300?
na jei kalbam apie 75-300 f4-5.6 ir 24-70 f2.8L, tai skirtumas prie trumpojo galo yra 1 stopas, o prie ilgojo net 2 stopai. Bet jei sviesos daugiau nei pakankamai tai sitas neturetu itakoti. Kitas niuanselis USM, tai fokusavimo greitis visai kitas, na ziurint ka reiskia "daug geriau fokusuoja". Jei pastoviai back arba front focusina tai reik nest komplektuka sukalibravimui.