Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 10 06, 11:32)
nu tada sakyk girtos buvot todel ir blizga. Neverta vargt, nes baliaus nuotraukos vis tiek keliauja i toki folderi kuris tik uzima vieta ir niekada neatidaromas biggrin.gif
o siaip gali pasiziuret toki http://www.youtube.c...h?v=l9CdEBlJ1PI ar pagal atitinkamus raktazodzius (flash hotspots, removing, reducing) gugles paklaust. Sekmes.

Ne paprastas baliukas buvo, todel noriu graziu popieriniu nuotrauku. rolleyes.gif
Aciu uz programele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 07, 14:24)
Nu neisidejus smile.gif nes visada budavo labai lengva surasti smile.gif

O dabar jau isidejau  thumbup.gif

smile.gif man tai kazkaip lengviau, kai isidedu.. nes paskui ir isijungia nuo tos zinutes, kur neskaicius.. tad geria padarei biggrin.gif
Atsakyti
oi rarity, sazines turek. Gryzau alkana kaip suva, prisedau greit paskaityt, o cia pries akis pametei makaronu doh.gif lotuliukas.gif

Va, gana neblogas puslapiukas monitoriaus susikalibravimui mirksiukas.gif Susikalibruok monitoriu
Atsakyti
Angliskai skaitancioms - trumpas straipsniukas apie kritika ir kaip ja priimti mirksiukas.gif CIA
Atsakyti
gal kuri turi patarimu, pagal ka rinktis blykste biggrin.gif
Atsakyti
prisvalge meshka koldunu ir makaronu tiek, kad net nuo laiptu nukrito smile.gif Maistas skaniai atrodo, o meshkai kazkaip truksta minties - kokiu vaiko kojyciu sone ar kazko, o techniskai man tinka.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 07, 22:28)
gal kuri turi patarimu, pagal ka rinktis blykste biggrin.gif

nu man atrodo kad pirmiausiai pagal kaina ir kad butu manual ir TTL, o tada reviewsai manau smile.gif nu gali dar poweri pasiziuret tarp kitko, zoomas nzn ar esme keicia. Nu bet as ne kuri, tai gal netiksiu tongue.gif
Akasha, o tu kai keitei i nikona ar keitei blica? Kaip tas tavo yongnuo papasakok, jie ziuriu nebrangus, vietoj strobo tinka nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 10 07, 23:28)
Akasha, o tu kai keitei i nikona ar keitei blica? Kaip tas tavo yongnuo papasakok, jie ziuriu nebrangus, vietoj strobo tinka nusipirkt smile.gif

Nekeiciau... puikiausiai tinka, nes ji pilnai manualine ir be tll... Su nikonu dar geriau susisneka nei su canonu... is tos pacios yongnuo serijos naujesnes ir su tll yra apie 65$ kainuoja... smile.gif man ji super... net nezinau ar reikia ten kokios geresnes... kai nedaug naudoju, tai puikiai patenkina mano poreikius... zinoma, jei bus daug naudojama, tai reiktu ir greitesnes ir t.t, nes dabar kol uzsikrauna jei visu galingumu , tai uztrunka keleta sekundziu...
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 10 07, 23:28)
nu man atrodo kad pirmiausiai pagal kaina ir kad butu manual ir TTL, o tada reviewsai manau smile.gif nu gali dar poweri pasiziuret tarp kitko, zoomas nzn ar esme keicia. Nu bet as ne kuri, tai gal netiksiu tongue.gif

biggrin.gif dar fainiau, kai vyrai atsakineja tongue.gif

tai va, as ir galvoju... ar verta daug moket.. nes prisiskaiciau, kad ten tos su 580 labai geros blykstes ir visi rekomenduoja.. bet reik pagalvot, ar man jos daznai reiks...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 08, 08:44)
biggrin.gif dar fainiau, kai vyrai atsakineja tongue.gif

tai va, as ir galvoju... ar verta daug moket.. nes prisiskaiciau, kad ten tos su 580 labai geros blykstes ir visi rekomenduoja.. bet reik pagalvot, ar man jos daznai reiks...

jei labai i biudzeta ziuret, imciau yongnuo YN465 is ebay - 65$, arba kaip akasha visai be ttl. Palauk kol dolcas bus 2.2 ir pirk smile.gif. Zinoma as neprisiimsiu atsakomybes uz sita paliepima jei tau nepatiks, arba jei dolcas visgi nenukris iki 2.2 biggrin.gif.
O reviewsus pasiskaityk YN465 vs YN468, as itariu pasirinkciau YN468 uz 90$.

Akasha, tu mokejai kokius nors mokescius muitui/pvm kai siunteis? Ar ten eina kaip nors susitart kaip su ebay? Niekad nieko nepirkau is ten smile.gif
Atsakyti
Na mokescius teko susimoketi... as irgi tikejausi prasmukti, be muito, bet uzdejo 40lt virsaus... Na esme tame, kad vistiek geriau nei musiskos kainos...
Ebay irgi daznai buna, kad ten kitaiciskos parde ir nebeiseina ten su jais susitarti ir prasisukti...
Atsakyti
na, kadangi jus savo grozybiu nededate, imetu kazkoki tramvaju temai pagyvinti. Drasiai rezkit ka galvojat.
f 6.3, iso 400, 1/4s. 17mm, tai biski su iskraipymais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šiek tiek šįrytinės šalnos...
user posted image

Šerkno architektūra...
user posted image

Ruduo...
user posted image

ax.gif
Atsakyti