Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 10 06, 10:34)
Alexso, ačiū už priminimą apie bilietus smile.gif  thumbup.gif
Gal bus daugiau kauniečių norinčių? Mes važiuosim iš Kauno, tai galim paimti ką nors dar, keturios vietos laisvos smile.gif
MB irgi bus snap'e, neturėtų trukdyti, ir jam labai įdomu smile.gif

as ir jau turiu bilieta smile.gif tai manau, kad susitiksim visos, ane? ens as viena einu, tai biski liudna butu vienai visa diena buti.. smile.gif o mb nemaisys, gi vyrai tik pagyvina kompanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 06, 09:49)
as ir jau turiu bilieta smile.gif tai manau, kad susitiksim visos, ane? ens as viena einu, tai biski liudna butu vienai visa diena buti.. smile.gif o mb nemaisys, gi vyrai tik pagyvina kompanija biggrin.gif

Taip, susitiksime thumbup.gif
Kas dar bus? Aš, Tu, Alexso - tikrai. Kas dar?
Atsakyti
tai gal darom sarasa..

Mergaites ir berniukai, kurie nori susitikt per SNAP (ar siek tiek pries), prasom rasytis i sarasa smile.gif

Airv
Alexxo
brumbrumai
Atsakyti
Gal norėtumėt vakarienės smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 06, 23:01)

visad biggrin.gif siaip gal man too much tos geltonos, noretusi kazko, kad atmustu.. bet siaip man skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 06, 22:10)
visad biggrin.gif siaip gal man too much tos geltonos, noretusi kazko, kad atmustu.. bet siaip man skanu biggrin.gif

Šiuo atveju reikia būtent pliko makarono smile.gif Šiaip tai jo, reikėtų ar žalumos, ar ko nors raudono wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 06, 22:01)

Oi, pirma-niam-niam smile.gif
Atsakyti
paklydau.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 07 spalio 2010 - 07:01
QUOTE(rarity @ 2010 10 06, 23:01)

Na zinok uzsimaniau dabar valgyt smile.gif Pirmojoj jie taip viliojanciai ziurisi.... tik truputi baltas lekstes kamputis virsuje kliudo... gal pabandyk klonuot....
Siaip skanu, bet ilgai ziuret negaliu, nes akis rezia geltona(cia trecioje labiausiai uzkliuvo), bet nezinau kodel tau taip gavosi? ar cia naturali ju spalva? o jei bandyti i kitokia, o ne balta lekste deti? Trecia man isvis truputeli persviesta atrodo... g.gif Ai bet negaliu kabinetis, pati maisto nefotkinu blush2.gif

As tai pasiklydau kol radau jus lotuliukas.gif Pasirodo fotografijai atskira skilti paskyre ax.gif Gal ir smagu lengviau rasti bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 07, 13:49)
As tai pasiklydau kol radau jus  lotuliukas.gif  Pasirodo fotografijai atskira skilti paskyre ax.gif  Gal ir smagu lengviau rasti bus 4u.gif

oo, faina, kad padare tokia grupe smile.gif

o tai tu neisidejus sitos temos i favorites? gi nereik tada ieskot smile.gif
Atsakyti
Nu neisidejus smile.gif nes visada budavo labai lengva surasti smile.gif

O dabar jau isidejau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 spalio 2010 - 13:25
Meška smile.gif

user posted image
Atsakyti