Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 15:31)
nu liudet tai ner ko smile.gif nu grazi fotosesija, nu bet ne tiek, kad kitas, nepazistantis tu zmoniu, isimintu ja ilgiau nei diena smile.gif kokybiska, svelnu, miela.. nu gal supranti ka norejau pasakyt..

Tikrai suprantu... Gi ir sakau, kad paciai viskas kliuva... O liudet yra ko.... Va po tokiu fotosesiju jauciu, kad ne kiek nepasistumejau... O tai nera gerai... schmoll.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 10 05, 15:34)
Antra man patinka dėl savo nuotaikos. 4u.gif  O apie trūkumus jau kitos merginos rašė. mirksiukas.gif

O kaip dėl Snap? Ar žinot, kad iki spalio 6 d. bilietas dar 39 lt? mirksiukas.gif  Aš jau nusipirkau, tad susitiksim konferencijoj. smile.gif

Dekui...
Ir as baisiai noriu einu ieskot informacijos... Gal spesiu su bilietais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 05, 16:01)
Ir as baisiai noriu einu ieskot informacijos... Gal spesiu su bilietais g.gif

http://www.snap.lt/ spesi spesi, as siandien jau begu i tiketa pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 14:17)
http://www.snap.lt/ spesi spesi, as siandien jau begu i tiketa pirkt biggrin.gif

O kam bėgt??? biggrin.gif Juk tik mygtukus spausti reikia, juda tik pirščiukai, kojytės ramiai suglaustos ilsisi... lotuliukas.gif
Oi kaip gerai, susimatysim. mirksiukas.gif Visos pro duris netilpsim. tongue.gif
Atsakyti

Perlamutrinė ausis
user posted image
kriauklės ilgis tik 1,5 cm
http://s16.radikal.r...77ddb5eaa43.jpg
Atsakyti
Gal kas norit mane flirke paskalbt? biggrin.gif O gal tiksliau, as pati prasaus kritikos, nes reik atrinkt i musu miestuko pradziamoksliu parodele 5 fotkas (gamtos vaizdai. nelabai idomu, bet vistiek...). O paciai savo foto sunku vertint. Kas netingit, man butu labai malonu VA CIA. Tik isimeskit mane i draugus (pazymekit kaip drauga, o ne kaip kontakta), nes foto kol kas viesint negaliu ax.gif Prasau kritikos pirmiems dviems puslapiams, kuriu pavadinimas su 2010-10-03. Kur nieko gero - taip ir sakykit. Tik padekosiu uz tai biggrin.gif
Aciu kas nepatinges 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 05 spalio 2010 - 17:15
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 05, 17:59)
Gal kas norit mane flirke paskalbt? biggrin.gif  O gal tiksliau, as pati prasaus kritikos, nes reik atrinkt i musu miestuko pradziamoksliu parodele 5 fotkas (gamtos vaizdai. nelabai idomu, bet vistiek...). O paciai savo foto sunku vertint. Kas netingit, man butu labai malonu VA CIA. Tik isimeskit mane i draugus (pazymekit kaip drauga, o ne kaip kontakta), nes foto kol kas viesint negaliu  ax.gif Prasau kritikos pirmiems dviems puslapiams, kuriu pavadinimas su 2010-10-03. Kur nieko gero - taip ir sakykit. Tik padekosiu uz tai  biggrin.gif
Aciu kas nepatinges  4u.gif

padariau tave kaip drauga, bet man foto daugiau nerodo.. matau pirma tik arkli rugsejo 20 dienos.. gal ko nemoku padaryt.. arba gal tu mane turi pasidaryt drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 18:22)

pakeiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
pasakysiu, kad Zolubos kursai man visai nepatinka.. nu ka zinau, kas neskaite instrukcijos ir jokios foto teorijos, tada ras ka naujo.. as nesu daug apsiskaicius biggrin.gif bet nu viskas labai labai paprasta ten.. pvz, siandien mokemes kaip nusistatyt iso, foto dydi ir pan.. tai man ziauriai nuobodu buvo.. aisku, ciut ciut suzinau kazka, bet neverta buvo tiek pinigu moket.. bet kas visai zalias, tai gerai. nes aiskiai viska nupasakoja..
Atsakyti
brumbrumai radau info, kad cia Zolubos kursu medziaga su pavyzdziais. Ar tiesa? http://blykste.wordpress.com/
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 10 05, 21:21)
brumbrumai radau info, kad cia Zolubos kursu medziaga su pavyzdziais. Ar tiesa? http://blykste.wordpress.com/

na, pirma pamoka tai tikrai tokia buvo: apie sviesa. paskui siek tiek komponavimo. o siandien apie fotika smile.gif tai kol kas tik tiek.. kas toliau bus, nezinau.. bet kadangi ten visos susirinkusios neskaiciusios instrukciju, tai kazko didzio neismoksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 04, 13:00)
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu  blush2.gif), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui  4u.gif

Man patiko antroji abstrakcija, gal formatas gerai parinktas jos atskleidimui g.gif Kitos neužkabino...

QUOTE(rarity @ 2010 10 04, 19:51)
Savaitgalis buvo labai turiningas (fotografavimo ir įdomių susitikimų prasme)

Juosta. Zenit E, obj. Helios 44 2

Nu labai įdomiai ir gražiai lieja foną. Bet va man trūksta fokuso/ryškumo, net nežinau, kaip tisliai tai vadinasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 10 05, 14:06)
Nu zodziu pasisakiau, o dabar pati nusivylusi savimi, keliu keleta kadru kritikai  blush2.gif

Taigi tu gali geriau mirksiukas.gif
Patiko antrosios emocija thumbup.gif Ir subjektas, mano akimis, gerai įpaišytas erdvėj. Paskutiniąją rėminčiau ant sienos wub.gif Kažkas rašė, kad suspausta, tai aš neraukiu tiek daug, kad taip giliai kritikuočiau. Rėminčiau smile.gif

Sakykit, kaip su fotkių formatais? Na mintyj turiu, kartais apkerpat jūs čia kažkaip kitaip, labiau kvadratu, o tai kai darys foto laboratorijoje, tai balti kraštai lisk tuomet? g.gif Pasimečiau kažkaip aš su tais formatais... Noriu koliažą padaryt su PS, bet man mistika tie dydžiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 05 spalio 2010 - 20:49
O as isryskinau 2 juosteles.Labai pradziugino rezultatas wub.gif Gerokai daugiau yra cia jei kam bus idomu blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti