QUOTE(paprasta @ 2010 10 03, 20:35)
Dar dedu vieną kritikai iš to pačio pasifotografavimo- pasimokymo
pačiai truputį kliūna rankos, bet labai patinka išraiška
As jau del sios foto pasisakiau, bet ir dar karta pakartosiu, kad suspauti sio grazaus modeliuko ir karpyti kadro tikrai nesinoretu, bet pazaisti su rankovem ir paklonuoti, kad nesimatytu jog ten oda, butu liuks...
O siaip pasaka man sis kadras...
QUOTE(rarity @ 2010 10 03, 21:28)
Iš šiandienos meetuko
Modeliukas labai labai liuks... o va pats kadras svyra desinen, pagal sienos linijas...
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 03, 23:03)
O cia labai puiki dienele buvo ir labai geras modeliukas
Pirmoji man labai smagi... ir kakta nekliuva, savotiska nuotaika sukuria tos raukslytes...
Antroje man kliuva kadravimas... per zemai nuleistas modeliukas..
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 04, 13:00)
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu
), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui
rėžkit teisybę į akis
2.3.5 man smagiausios.... saunu, kad ieskai, tokios idomios abstrakcijos gavosi...
QUOTE(rarity @ 2010 10 04, 19:51)
Juosta. Zenit E, obj. Helios 44 2
Net sunku patiketi, kad juosta cia...
Kokia juosta naudojai, kad tokios spalvos?
Modelis idomus, ideja gera, bet va kazko truksta.... Gal isbaigtumo.... nu noretusi, kad ji kaip cigone tokia labiau laukinuke butu, pasidraikstytu...
QUOTE(green_tea @ 2010 10 04, 23:33)
as taip siek tiek ne i tema, bet su klausimu: kokiu ratio kerpamos panoramines foto?
Kaip tik nori... Panoramai nera kazkokio standartinio formato... viskas priklauso nuo to kiek kadru jungiama i viena...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 11:13)
kad kazko idomesnio, apart fiksavimo faktu, nelabai gal ir yr
bet gal vakare dar paziuresiu ir kokia imesiu
Greit imesk nuoroda
Noriu pamatyti, o as ziopla ir nerandu taves flickre
QUOTE(Egipta @ 2010 10 05, 11:23)
Na dabar as pabusiu bjauri.....
Tu sitoje temoje atejai pavasari ir kolkas as nematau ne kiek patobulejimo.... Kodel... Kodel visi kadrai atrodo taip, kad tiesiog paemei fotika i rankas paspaudei mygtuka ir imetei cia? Man tikrai sunku ir net nesinori komentuoti ir kartoti ta pati per ta pati, nera fokuso, kompozicija irgi nekokia ir t.t. as suprantu, kad cia ateiname mokytis ir tu mokaisi, bet kai beveik visose foto fokuso nera, tai gal pabandyk del saves pasikartoti pirmaji namu darba....
Arba pabandyk isanalizuoti va sia savo paskutine nuotrauka, kas joje blogai? Ar tau ji atrodo gera?
Papildyta:
Nu zodziu pasisakiau, o dabar pati nusivylusi savimi, keliu keleta kadru kritikai
Del paraso nepykit, nes tiesiai is flicr dedu i bloga, o vieta flicre ribota kolkas pas mane