Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 18:51)
Dekui, emigrante, kad skyriai laiko mano nuotraukoms.  4u.gif

Dar kelios is senelio gimtadinio:

pirmoj pvz kam reikalinga erdve desinej? man iskart akys krypsta i ta kedes atkalte.. o gi ne ja norejai parodyt. o veida.. tai ir akcentuok ji..

antroj kad mociute pakirpta, tai nieko blogo. ji pasaline, tai pakirpta ir nelenda per daug i kadra. bet vel ta desine..
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 04, 12:00)
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu  blush2.gif), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui  4u.gif

gerai, kad bandai, atrandi, kitom akim pažiūri, bet man asmeniškai šios foto nelabai, antra gal kiek įdomesnė, bet pasitreniravimui, tikrai gerai smile.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 17:16)
Savaitgali pasivaiksciojau po pieva

fokuso trūksta abiejose ir kadravimas nelabai, bet jau merginos išsakė viską 4u.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 17:51)

antra geriau, bet pritariu dėl jb, per pilka ir kadravimas nelabai, antroj dešinės per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 04, 19:51)
Egipta, norėtųsi daugiau močiutės ir kontrastingesnio jb.

Ir man to paties noretusi, jb dar galima pataisyti, bet mociutes tai jau nedadesi biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 04, 19:55)
nu toj pirmoj desinej kas ty do daiktas? ka jis turi sakyt? nieko? vadinasi, kerpi lauk biggrin.gif arba geriausia pries tai pamastai, kad nedades toks daiktas nuotraukai grozio..

Nu man tas dagtas desineje visai patinka, jis padaro nuotrauka truputi kitokia nei visos kitos, mano turimos gelyciu foto, todel gal pasigailesiu as jo ir nekirpsiu ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 04, 19:58)
pirmoj pvz kam reikalinga erdve desinej? man iskart akys krypsta i ta kedes atkalte.. o gi ne ja norejai parodyt. o veida.. tai ir akcentuok ji..

antroj kad mociute pakirpta, tai nieko blogo. ji pasaline, tai pakirpta ir nelenda per daug i kadra. bet vel ta desine..

Jei dar ta desine nukerpu ir padarau formata 2:3, tai mociutes tik nosis lieka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 04 spalio 2010 - 19:15
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 04, 19:50)
gerai tokie pasizaidimai.. na, pajaust gyli, forma, sviesa.. bet kaip foto tai nelabai.. nu paziuri ir uzmirsti. bet kaip bandymai ieskoti namie formu, tai visai nieko smile.gif nors man tada gal dar labiau abstrakcijos noretus...

4u.gif

nila_ks, man trečia patinka smile.gif

4u.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 10 04, 20:06)
gerai, kad bandai, atrandi, kitom akim pažiūri, bet man asmeniškai šios foto nelabai, antra gal kiek įdomesnė, bet pasitreniravimui, tikrai gerai smile.gif

4u.gif

Dėkui visom pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 18:16)
Labukas,

pritariu išsakytoms mintims 4u.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 18:51)

Dar kelios is senelio gimtadinio:

norisi daugiau močiutės... ax.gif ir man pilkokas jb ax.gif

Savaitgalis buvo labai turiningas (fotografavimo ir įdomių susitikimų prasme)

gražios spalvos 4u.gif pirmoji foto labiau patinka, antroje man iš arčiau labai nosytė užakcentuota- tokia didoka blush2.gif
Atsakyti
O taip,heliosas nerealiai susuka fona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 04, 22:17)
O taip,heliosas nerealiai susuka fona wub.gif

Atsiprašau, kas tas heliosas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 04, 22:10)
Atsiprašau, kas tas heliosas ax.gif

Zenito objektyvas Helios 44 2 smile.gif f 2 58 mm
Atsakyti
as taip siek tiek ne i tema, bet su klausimu: kokiu ratio kerpamos panoramines foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 04, 23:24)
Zenito objektyvas Helios 44 2 smile.gif f 2 58 mm

rarity, o eksponometra tu zenito naudoji ar kokiu budu nustatineji ekspozicija?
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 16:16)
Labukas,

Sveika,
na man tos gėlytės nelabai, ypač ta pirma su kažkuo tai brrrr aplipusiu gėlės koteliu. schmoll.gif
Su seneliu ir močiute antroji geriau. Tik reiktų dar pasipraktikuoti su JB vertimu. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 10 04, 17:51)
Savaitgalis buvo labai turiningas (fotografavimo ir įdomių susitikimų prasme)

Juosta. Zenit E, obj. Helios 44 2

Patinka spalvos, patinka švelnumas 4u.gif , bet kaip jau Flickre rašiau, aš tikiuosi iš modelio daugiau temperamento. mirksiukas.gif Kaip ne kaip gi ispanė, a ne. biggrin.gif

Brumbrumai , tai ko tiek mažai krikštynų nuotraukų??? g.gif Rodykis, gi greičiau. biggrin.gif

Gal kam įdomu, užeikit į mano "aptvarkytą" Flickr, šiek tiek susisteminau tai, ką vasarą veikiau. smile.gif Bais smalsu jūsų nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 05, 11:10)
Brumbrumai , tai ko tiek mažai krikštynų nuotraukų??? g.gif Rodykis, gi greičiau. biggrin.gif

biggrin.gif kad kazko idomesnio, apart fiksavimo faktu, nelabai gal ir yr g.gif bet gal vakare dar paziuresiu ir kokia imesiu biggrin.gif
Atsakyti