Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 10 04, 16:45)
Man antra ir trecia labai idomios.Ypac antra.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Savaitgali pasivaiksciojau po pieva

user posted image

Radau stai toki drugeli, turbut jau paskutini si rudeni

user posted image

Vis ateinu paganyt akiu i Jusu nuotraukas, dauguma ju man labai patinka. Idomu ar man kada taip gausis? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 04 spalio 2010 - 17:16
Egipta, pirmojoj fokusas isvis neaisku kur, antrojoj jo noretus i drugeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 04, 18:25)
Egipta, pirmojoj fokusas isvis neaisku kur, antrojoj jo noretus i drugeli  mirksiukas.gif

Dekui, emigrante, kad skyriai laiko mano nuotraukoms. 4u.gif

Dar kelios is senelio gimtadinio:

Rupestis

user posted image

Gal su mociute geriau, nors ji ir ne visa i kadra tilpo doh.gif

user posted image

Atsakyti
Egipta, su mociute geriau. Pirmojoj ta viena ranka man nesiziuri schmoll.gif
O kas cia per foto formatas? Nei kvadratas, nei 2*3
ir jb man per pilkas. Na bet cia skonio reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 04 spalio 2010 - 18:30
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 04, 19:28)
Egipta, su mociute geriau. Pirmojoj ta viena ranka man nesiziuri  schmoll.gif
O kas cia per foto formatas? Nei kvadratas, nei 2*3
ir jb man per pilkas. Na bet cia skonio reikalas

Su mociute ir man labiau patinka, bet pagalvojau gal geriau visai be mociutes, nei puse mociutes. Formatas tai cia toks koks liko apkirpus foto, jau pataisiau ir padariau 2:3, verst i jb dar nemoku, cia pirmas bandymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 04, 13:00)
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu  blush2.gif), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui  4u.gif

gerai tokie pasizaidimai.. na, pajaust gyli, forma, sviesa.. bet kaip foto tai nelabai.. nu paziuri ir uzmirsti. bet kaip bandymai ieskoti namie formu, tai visai nieko smile.gif nors man tada gal dar labiau abstrakcijos noretus...
Atsakyti
Savaitgalis buvo labai turiningas (fotografavimo ir įdomių susitikimų prasme)

Juosta. Zenit E, obj. Helios 44 2

user posted image

user posted image

daugiau foto http://www.flickr.com/photos/irmoske/

Egipta, norėtųsi daugiau močiutės ir kontrastingesnio jb.

nila_ks, man trečia patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 03, 21:28)

antroj labai grazios spalvos.. tik man per daug erdviu dalijimo.. kairej uz to baltos ale kolonos noretusi, kad jau nebutu nieko smile.gif ta prasme, kaires man nereik smile.gif nu ir del idomumo su mergaite pazaisciau, kad nebutu toks tieisioginis ziurejimas i fotika smile.gif
Atsakyti
Irma, cia taip plauna sitas objektyvas. Ar tu cia dar kazka darai fotografuodama? Labai liuks atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 10 04, 18:16)
Labukas,

Savaitgali pasivaiksciojau po pieva

nu toj pirmoj desinej kas ty do daiktas? ka jis turi sakyt? nieko? vadinasi, kerpi lauk biggrin.gif arba geriausia pries tai pamastai, kad nedades toks daiktas nuotraukai grozio..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 04, 18:53)
QUOTE(rarity @ 2010 10 03, 21:28)

antroj labai grazios spalvos.. tik man per daug erdviu dalijimo.. kairej uz to baltos ale kolonos noretusi, kad jau nebutu nieko smile.gif ta prasme, kaires man nereik smile.gif nu ir del idomumo su mergaite pazaisciau, kad nebutu toks tieisioginis ziurejimas i fotika smile.gif

Flickre yra pakirpta smile.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 04, 18:54)
Irma, cia taip plauna sitas objektyvas. Ar tu cia dar kazka darai fotografuodama? Labai liuks atrodo.

Čie heliosas taip suka antrą planą wub.gif
Atsakyti