Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 03, 14:40)
airv, man labai simpatiskas tavo užrašas ant foto 4u.gif Dera prie tavųjų foto stiliaus. O auto portretas... Man kairė ranka tarsi ore kabo, na dešinė matosi, kad nuo kūno eina, tas rankos patamsėjimas dera, vietoj, kažko tokio trūksta kairei rankai. Yra šiek tiek patamsėjimo, bet man mažoka. Ir truputėli dar norėtųsi viršaus.

Dėkui 4u.gif
O nuotrauka tai tikrai tobulintina. Labai smagu kaip duodate idėjų, patarimų ateičiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 10 03, 21:44)
Rarity, flirce pakoreguotas man labiau patinka  4u.gif

4u.gif viskas tobulintina wink.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 10 03, 22:03)
rarity kur toki faina taka radai?Beje labai puiki salna buvo pas tave thumbup.gif
airv puikus auto mirksiukas.gif as tai be minciu su tuo prisistatymu doh.gif

O cia labai puiki dienele buvo ir labai geras modeliukas mirksiukas.gif

Netoli manęs dvaras yra - čia dvaro parke. Smagiai pašalo o mano orchidėjos dar lauke buvo
Faini portretukai - dirbk su šiuo modeliuku 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 10 03, 23:27)
Rarity, o per meetukus ir modeliukų turite?  bigsmile.gif Liuks  thumbup.gif

Kartais turim - per tokius darbinius meetukus. Gaila, kad negalėjai sudalyvauti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 04 spalio 2010 - 07:20
QUOTE(paprasta @ 2010 10 03, 19:49)
ačiū už nuomonę- bandysiu pakarpyti  4u.gif  4u.gif

Manau, kad geriau- kaip Jums  g.gif

Pakarpyta labai gerai:)

QUOTE(Ievukis @ 2010 10 03, 22:03)

Man pirma patiko.Fonas grazus, tik modelio kakta nuo ziurejimo tokiu kampu pasiraukslejo unsure.gif
Atsakyti
saunuoles mergikes, dirbat, ne taip kaip kai kurie smile.gif
kad jau as cia retas svecias, tai gal biski is paskutinio lapo pagirsiu ir tiek smile.gif.

paprasta, super mergike, apkarpytas gerai ziuris, labai labai

rarity, pirmosios nebematau, antrojoje tureklai ir man biski netinka, bet siaip moteris tokia "studijine" ir estetiskai labai ziurisi

ievukis, viskas grazu, tik pirmojoje gal +1EV norisi
Atsakyti
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu blush2.gif), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

rėžkit teisybę į akis biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už įvertinimą 4u.gif Šiandien pati buvau fotografuoja- brrrrr kaip buvo baisu doh.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus,tikrai net neatkreipiau demesio del kaktos doh.gif
nila_ks sunku komentot tokias foto.Gerai yra tai kad paziurejai i namus is kitos puses.Pradzioj ir as taip dariau hihihi.gif Visai neblogi bandymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 04, 15:34)
nila_ks sunku komentot tokias foto.Gerai yra tai kad paziurejai i namus is kitos puses.Pradzioj ir as taip dariau hihihi.gif Visai neblogi bandymai mirksiukas.gif

O kodėl? Nieko gero, na tai nebijokite rašykite smile.gif man lengviau bus apsispręsti biggrin.gif Taip nuotraukos niurios, gal net nekabina, tiesiog nežinau g.gif Vieną kart žiūriu patinka, o kitą kart nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks)
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu  blush2.gif), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui  4u.gif

Man antra ir paskutinė patinka - tokios švarios abstrakcijos. 4u.gif
Dėl kitų susilaikau, nelabai kas traukia akį. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 04 spalio 2010 - 15:15
QUOTE(sushi @ 2010 10 04, 16:14)
QUOTE(nila_ks)
Na ką gi, ateinu su šios dienos kitokiais kadrais (bandžiau į namus pažiūrėti kitu kampu  blush2.gif), pati nežinau ar gerai, tad atsiduodu jūsų teismui  4u.gif

Man antra ir paskutinė patinka - tokios švarios abstrakcijos. 4u.gif
Dėl kitų susilaikau, nelabai kas traukia akį. ax.gif

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 04, 12:00)

rėžkit teisybę į akis  biggrin.gif

Man antra ir trecia labai idomios.Ypac antra.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 10 04, 13:25)
Ačiū visiems už įvertinimą 4u.gif Šiandien pati buvau fotografuoja- brrrrr kaip buvo baisu  doh.gif

as irgi mieliau bunu antroj kameros pusej cool.gif
Atsakyti