QUOTE(alexxandra @ 2010 09 26, 08:14)
P.S. turiu pastebėti štai ką, šitoje temoje kreipiama daug dėmesio į tooookius nereikšmingus dalykus, kaip knygos padėtis ir pan. (kalbu ne tik konkrečiai aie šį atvejį, būtent labai dažnai tą patį pastebiu, todėl ir akcentuoju), kad pamirštama kompozicija, spalvos, jausmas ir techninė atlikimo pusė. Asmeniškai, kodėl aš nustojau rašyti, tai profesionalesnės ir labiau išmanačios akies trūkumas, nes tos merginos su kuriom pradėjau mokytis, jau seniai pas pažengusius pabėgo, o anksčiau tai trenkdavo kritikios 'iš peties' ir negailėdamos. Nieko blogo tuo nenoriu pasakyti, tik labai pasigendu teisingos kritikos.
Mano nuomone, kritikuoti irgi reikia išmokti. Aš pvz kritikuoju kaip moku, skaitau kitų kritika - taip ir mokinuosi. Šioj temoj visai tylėti (turint mintyj, kai nesigauna profesionaliai kritikuoti) - negalima, juk ir renkamės, kad kritikuoti ir taip mokintis geriau fotografuoti.
QUOTE(Nikoleta @ 2010 09 26, 10:34)
Nikoleta, man patiko pirmoji krokso fotkė, tas kroksas toks didingas, fonasslietas, neblaško jame dėmesio jokios bereikalingos detalės. Va antroj fone yra pora "nedalietų" plėmų, žolytės tokios nupiepę, palyginus su krokso gožiu.
Mažius ir simtatiškas, ir graži fotkė. Ryškumas patinka. Kokie nustatymai čia? Su blykste fotkinta ar be?
QUOTE(Forgete @ 2010 09 26, 10:54)
Mes vakar su airv buvom susibege. Labai idomu stebet kaip zmogus, kurio stilius visiskai kitoks nei tavo, - fotografuoja, komponuoja, apdirba. Gal daugiau kaunieciu noretu kada susibegt?
Man patiko trečioji, ne sgražus fonas. Aplamai ši kompozicija man labai prie širdies.
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 17:56)
Na ką, vakar gerai gavau pylos, tai šiandien savo auto tobulinau.
Tik niekaip negaliu išsirinkti, kuri geresnė. Tad laukiu kritikos.
Pirmoj dėmesį blaško piršto dalis kairiam šone.
Antroji ar trečioji?...negaliu išsirinkti
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 19:34)
Pasidžiaugsiu, kad pagaliau "įdarbinau" savo naują-seną žaisliuką. Och - nieko nesuprantu, atrodo
bus matyt kai išryškinsiu juostą kur "nugrybavau"
Va toks pas mane.
O šiai foto priklauso kritika ar kaip?
Nu man labai kultūringai pristatytas fotikas