Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 16:58)
oi, man paskutine geriausia biggrin.gif mirstu net is juoko biggrin.gif nu tokia juokinga ir faina man ji wink.gif nieko nei per dau, nei per mazai.. tokia fotografe, radusi kazka naujo instrukcijoj biggrin.gif

daugiau nekomentuosiu, nes as ka tik po visos dienos fotografavimo krikstynas.. net galva issikaudo biggrin.gif visgi tai didis darbas.. as labiau tik pyskinau, nes visai patirties tam neturejau..  o apie meno ieskojima tai isvis patyliu  doh.gif sunku sunku..

Ačiū labai. 4u.gif
Įsivaizduoju, kaip tu nusivarei. mirksiukas.gif biggrin.gif Tikiuosi galėsi pasirodyti ką pripyškinai. g.gif Manau, kai pamatysi nuotraukas kompe, tai akmuo nuo širdies nukris. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 19:03)
Ačiū labai. 4u.gif
Įsivaizduoju, kaip tu nusivarei. mirksiukas.gif  biggrin.gif Tikiuosi galėsi pasirodyti ką pripyškinai. g.gif Manau, kai pamatysi nuotraukas kompe, tai akmuo nuo širdies nukris.  smile.gif

siandien dar neziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
Forgete, labai faina buvo thumbup.gif Beto ir nuotraukų savo turėsiu, pagaliau ir aš kadre smile.gif

Pasidžiaugsiu, kad pagaliau "įdarbinau" savo naują-seną žaisliuką. Och - nieko nesuprantu, atrodo smile.gif bus matyt kai išryškinsiu juostą kur "nugrybavau" smile.gif
Va toks pas mane.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 26 rugsėjo 2010 - 18:35
as tai galvoju, kad man reikia, kad kas gyvai mane pamokintu fotkint judancius ir kai buna daug zmoniu biggrin.gif nu man taip nesiseka, ir taip neperprantu ka blogai darau doh.gif kas nori pabut mano mokytoju? biggrin.gif cia rimtai, jei ka..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 21:00)
as tai galvoju, kad man reikia, kad kas gyvai mane pamokintu fotkint judancius ir kai buna daug zmoniu biggrin.gif nu man taip nesiseka, ir taip neperprantu ka blogai darau  doh.gif kas nori pabut mano mokytoju? biggrin.gif cia rimtai, jei ka..

ir aš norėčiau gyvų pamokėlių....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 26 rugsėjo 2010 - 20:09
QUOTE(paprasta @ 2010 09 26, 19:07)
ir aš norėčiau gyvų pamokėlių....

Ir aš norėčiau, tik kad po darbo nelieka laiko sau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 20:00)
as tai galvoju, kad man reikia, kad kas gyvai mane pamokintu fotkint judancius ir kai buna daug zmoniu biggrin.gif nu man taip nesiseka, ir taip neperprantu ka blogai darau  doh.gif kas nori pabut mano mokytoju? biggrin.gif cia rimtai, jei ka..

Aš irgi nemoku, bet per mažai bandau, ištikro blush2.gif
Kaip kursai? Jau prasidėjo?
Atsakyti
mūsų kaime tai niekas net kursų neorganizuoja....
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 26, 08:14)
P.S. turiu pastebėti štai ką, šitoje temoje kreipiama daug dėmesio į tooookius nereikšmingus dalykus, kaip knygos padėtis ir pan. (kalbu ne tik konkrečiai aie šį atvejį, būtent labai dažnai tą patį pastebiu, todėl ir akcentuoju), kad pamirštama kompozicija, spalvos, jausmas ir techninė atlikimo pusė. Asmeniškai, kodėl aš nustojau rašyti, tai profesionalesnės ir labiau išmanačios akies trūkumas, nes tos merginos su kuriom pradėjau mokytis, jau seniai pas pažengusius pabėgo, o anksčiau tai trenkdavo kritikios 'iš peties' ir negailėdamos. Nieko blogo tuo nenoriu pasakyti, tik labai pasigendu teisingos kritikos.

Mano nuomone, kritikuoti irgi reikia išmokti. Aš pvz kritikuoju kaip moku, skaitau kitų kritika - taip ir mokinuosi. Šioj temoj visai tylėti (turint mintyj, kai nesigauna profesionaliai kritikuoti) - negalima, juk ir renkamės, kad kritikuoti ir taip mokintis geriau fotografuoti.

QUOTE(Nikoleta @ 2010 09 26, 10:34)
iš tamsos...

mažius

Nikoleta, man patiko pirmoji krokso fotkė, tas kroksas toks didingas, fonasslietas, neblaško jame dėmesio jokios bereikalingos detalės. Va antroj fone yra pora "nedalietų" plėmų, žolytės tokios nupiepę, palyginus su krokso gožiu.
Mažius ir simtatiškas, ir graži fotkė. Ryškumas patinka. Kokie nustatymai čia? Su blykste fotkinta ar be?

QUOTE(Forgete @ 2010 09 26, 10:54)
Mes vakar su airv buvom susibege. Labai idomu stebet kaip zmogus, kurio stilius visiskai kitoks nei tavo, - fotografuoja, komponuoja, apdirba.  Gal daugiau kaunieciu noretu kada susibegt?

Man patiko trečioji, ne sgražus fonas. Aplamai ši kompozicija man labai prie širdies.

QUOTE(Alexso @ 2010 09 26, 17:56)
Na ką, vakar gerai gavau pylos, tai šiandien savo auto tobulinau. biggrin.gif Tik niekaip negaliu išsirinkti, kuri geresnė. Tad laukiu kritikos. ax.gif

Pirmoj dėmesį blaško piršto dalis kairiam šone.
Antroji ar trečioji?...negaliu išsirinkti g.gif

QUOTE(airv @ 2010 09 26, 19:34)
Pasidžiaugsiu, kad pagaliau "įdarbinau" savo naują-seną žaisliuką. Och - nieko nesuprantu, atrodo smile.gif bus matyt kai išryškinsiu juostą kur "nugrybavau" smile.gif
Va toks pas mane.

O šiai foto priklauso kritika ar kaip? biggrin.gif Nu man labai kultūringai pristatytas fotikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 26, 21:14)
Aš irgi nemoku, bet per mažai bandau, ištikro  blush2.gif
Kaip kursai? Jau prasidėjo?

jauciu, ir as per mazai bandau..

kursai prasideda antradieni smile.gif o as taip visai laiko neturiu, nzn kaip namu darbus reiks daryt doh.gif kaip tycia man darbe sugalvojo naujas pareigas pasiulyt.. o kad man jau labiau fotografavimas traukia ir norisi jam skirt daugiau laiko biggrin.gif

tai nieks neuzsirase pas Zoluba su manim?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 21:00)

Aš tai noriu susitikimo skirto fokusavimui rolleyes.gif Nesigauna nors tu ką doh.gif Šiandien nuvarėm į Belmontą su vyru, galvojau fotikas kaltas, nu vyliausi, kad bus ant ko kaltę suversti, kad nerasta mano fotkėse fokuso biggrin.gif bet pasirodo vyrui gaunasi, man ne verysad.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 26, 21:55)
tai nieks neuzsirase pas Zoluba su manim?biggrin.gif

Kas per kursai, neužmačiau temoj jų aptarimo.

help.gif Parekomenduokit kokią knygą lietuvių kalba apie fotkinimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 26, 19:59)
help.gif Parekomenduokit kokią knygą lietuvių kalba apie fotkinimą g.gif

Knyga susitvarkyt su fokusu nepades 4u.gif imk fotika i rankas ir bandyk bandyk, bandyk 4u.gif
Scottas Kelby 'skaitmenine fotografija' (1 ir 2 dalis turiu, lyg ir 3 pasirode, bet savo rankose dar neciupinejau).
bryan Peterson 'Susipazinkime islaikymas', 'susipazinkime ekspozicija'.
vertos demesio (bent jau mano manymu) knygos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 26 rugsėjo 2010 - 21:18