Dar dedu vieną kritikai iš to pačio pasifotografavimo- pasimokymo pačiai truputį kliūna rankos, bet labai patinka išraiška
QUOTE(paprasta @ 2010 10 03, 20:35)
Dar dedu vieną kritikai iš to pačio pasifotografavimo- pasimokymo pačiai truputį kliūna rankos, bet labai patinka išraiška
faina ir viena is idomesniu tavo foto
tik man kliuna rankoves...nu odinio svarkelio.. palikciau tik tuoj juodus galus, kur nesimato odos.. ir bus kaip kokia vilioke mergina is teatro cia man tokios asocijacijos
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 03, 20:41)
faina ir viena is idomesniu tavo foto
tik man kliuna rankoves...nu odinio svarkelio.. palikciau tik tuoj juodus galus, kur nesimato odos.. ir bus kaip kokia vilioke mergina is teatro cia man tokios asocijacijos
ačiū už nuomonę- bandysiu pakarpyti
Papildyta:
Manau, kad geriau- kaip Jums
[quote=paprasta,2010 10 03, 21:49]
[quote]
Man antra geresnė, tik norisi pečių, nes mano akiai kažkokia ne tokia figūra gaunasi
[quote]
Man antra geresnė, tik norisi pečių, nes mano akiai kažkokia ne tokia figūra gaunasi
QUOTE(paprasta @ 2010 10 03, 20:49)
pakarpyta man super neturiu prie ko prikibt nebent prie issipurvinusios (?) ranoves. bet super, manau, kad visgi cia tavo geriausia foto, kuri man labai labai patiko
[quote=Lutpede,2010 10 03, 21:12]
[quote]
[/quote]
ačiū už nuomonę
[quote]
[/quote]
ačiū už nuomonę
Iš šiandienos meetuko
Airv - geras auto, man patiko. Paprasta -apkarpyta kur kas geriau - išraiška labai patiko.
Airv - geras auto, man patiko. Paprasta -apkarpyta kur kas geriau - išraiška labai patiko.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 03, 21:18)
QUOTE(paprasta @ 2010 10 03, 20:49)
pakarpyta man super neturiu prie ko prikibt nebent prie issipurvinusios (?) ranoves. bet super, manau, kad visgi cia tavo geriausia foto, kuri man labai labai patiko
Ačiū labai- džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 10 03, 21:28)
Ačiū
Man antroji tokie švelni miela, tik na nedera tie turėklai man jie tokie buitiški prie visos nuotraukos nuotaikos ir siena lyg svyra
O pirmoji- spalvos Mergytės šalia storų kamienų tokios smulkutės kaip skruzdėlytės
Rarity, flirce pakoreguotas man labiau patinka
rarity kur toki faina taka radai?Beje labai puiki salna buvo pas tave
airv puikus auto as tai be minciu su tuo prisistatymu
O cia labai puiki dienele buvo ir labai geras modeliukas
airv puikus auto as tai be minciu su tuo prisistatymu
O cia labai puiki dienele buvo ir labai geras modeliukas
Paprasta, išraiškinga mergina ir geras portretas, šaunuolė
Rarity, o per meetukus ir modeliukų turite? Liuks
Ievukis, tikrai geras modelis pažįstama mergina
Rarity, o per meetukus ir modeliukų turite? Liuks
Ievukis, tikrai geras modelis pažįstama mergina
QUOTE(airv @ 2010 10 04, 00:27)