QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 21:47)
Rizikuoju įdėti vaikišką nuotrauką
Nuotrauka daryta juostiniu foto aparatu ir nuskanuota, dėl ko prarado dalį kokybės
"Meilė ir baimė"
Nu va juostos spalvos tai nerealios
myliu juostos kolorita... katino zvilgsnis liuks, tiks jausmas, kad is akiu re4kia "gelbekit blin, nes tuoj man galas bus"
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 01, 22:16)
Aišku.
Kažkaip net nežinodama to fokusavausi į arčiau esančią mergytę... Berniukas liko palietas... f/4.0, išlaikymas 1/800, ISO 200, buvau apie pora metrų nuo jų, galvojau jau užteks ryškumo gylio abiems, bet ne... Ir velnias fokusas nušokęs...
Nu klausyk, kaip tie vaikai greit auga... Jovile cia tokia jau didele atrodo
Kol nuotrauka sumazinta, tai nelabai ir matosi, kad berniukas paplaukes, bet ant dideles speju labai... Vilika gerai minejo, kad geriausia taikytis, kad vaikai vienoje plokstumoje butu, tada nereikes didinti f ir prarasti fono isplovimo...
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 12:55)
Nu va sita spalvota tai mano stiliuj... Man labai grazu, svaru
O is pradines serijos, tai piene idomiausiai ziurisi, bet ir apserksnyjus pieva visai liuks...
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 02, 19:02)
Ačiū visoms Komentarus. malonu, kad patiko
Na is siu tai trecia man geriausiai ziurisi, nes ryskiausia... kompoziciskai, beveik visose sraige norisi kiek zemiau nuleisti, kad nebutu ji vidury ir daugiau erdves virsuje atsirastu... Sraiges siaip labai fotogeniski padareliai ir daznai smagiai pozuoja...
QUOTE(paprasta @ 2010 10 02, 19:56)
Ir aš kritikai dedu portretuką...
Nu pasisakysiu ir as...
Siaip ryskumas labai liuks... mergina labai israiskinga ir fotogeniska... Bet.... jau kazkas minejo del saliko ir as pritariu... ir man asmeniskai kadravimas kliuva... merginos veidas paciame centre ir tarkim, kad ir grazus tie plaukuciai, bet jie sioje situacijoje nu netaip ziurisi... mano nuomone arba reikejo imti maziau saliko ir daugiau plauku, kad jie visi matytusi persipyne su tais lapais... arba atvirksciau maziau plauku ir kiek is arciau imti.. Bet cia tik mano pastebejimai tokie...
QUOTE(airv @ 2010 10 02, 23:29)
Dar vienas mano Auto bandymas. Taršymui
Nu zinok sunku ir ka tarsyti, nes visai man smagiai... Kaip bebutu keista ir grudas man cia visai netrukdo
Maciai daugiau is sios serijos, bet si labiausiai patiko, nes poza ir ranku bei delnu padetis cia tokia naturaliausia ir geriausiai mano akimis ziurisi... Kompoziciskai, gal virsuje esancia ranka noretusi timpteleti kiek labiau i desine ir daugiau erdves virsuje, bei desineje... bet cia tik siaip... mano pamastymai...
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 10 03, 11:26)
Šiandien man sunku, truputį nusivylusi...
Vakar vakare bais tamsioje, su raudonom sienom ir lubom draugų baliuką fotografavau.
Buvom sugalvoję tokią sovietinių laikų fotosesiją.
Bet su blicu tokia tragika.
Kur be statysi, vis tie raudoni atspalviai. Siaubas kažkoks. O jei stipresnį blicą nustatau, tai jau kaip su prožektoriumi gavosi. Bandžiau ir po lempom statyti, atspindžius nuo sviesių paveikslų daryti, bet vis kažkoks apsurdas gaudavosi.
Gal kas panašios patirties turit? Būtų ydomu padiskutuoti.
Galų gale išjungiau blicą, ir su išlaikymu dirbau, tuo labiau tuo metų visi mokėsi šokti brazilietiškus kažkokius tai žingsnius. Tai ten jau šiek tiek geriau. Ai, ką aš čia guodžiuosi, kai kam atrodys mano problemos juokingos...
oi visiskai tave suprantu
Ir zinau, kaip sunku fotografuoti, kai namu aplinka ryski... netgi be blico dienos sviesoje fotografuojant nuo sienu krenta atspalviai kurie nuotraukoje tikrai nepageidaujami... o su blicu dar nebandziai bet speju, kad irgi nekas... su Ps galima kazkiek pasireguliuoti, bet nevisada padeda...
Na tokiu atveju tai patarimas tik vienas arba versti JB arba bandyti koki actiona su spalvom deti, kad siek tiek pataisytu situacija.... O kitakart rinktis mazziau ryskia aplinka