Ačiū visoms Komentarus. malonu, kad patiko
O čia sraigės fotosesija. Ji pastoviai sukosi apie savo ašį, tai padariau kelis kadrus
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 11:11)
Bandau daryti Stebuklų nepadarau, bet...
o su kokia praograma darai?
foto visos labai grazios o labiausiai su piene...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 02, 20:23)
Ir man su piene fainiausia. patiko ir orchidėja baltam fone. Tik kažkaip labai aštru. Jei ne paslaptis, kaip padarot tokį balta foną? Čia programa ar kaip?
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 21:47)
Rizikuoju įdėti vaikišką nuotrauką
Nuotrauka daryta juostiniu foto aparatu ir nuskanuota, dėl ko prarado dalį kokybės
"Meilė ir baimė"
Nuotrauka daryta juostiniu foto aparatu ir nuskanuota, dėl ko prarado dalį kokybės
"Meilė ir baimė"
Aš už spalvotą Pavadinimas taikliai papildo nuotrauką
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 01, 22:16)
Aišku.
Kažkaip net nežinodama to fokusavausi į arčiau esančią mergytę... Berniukas liko palietas... f/4.0, išlaikymas 1/800, ISO 200, buvau apie pora metrų nuo jų, galvojau jau užteks ryškumo gylio abiems, bet ne... Ir velnias fokusas nušokęs...
Kažkaip net nežinodama to fokusavausi į arčiau esančią mergytę... Berniukas liko palietas... f/4.0, išlaikymas 1/800, ISO 200, buvau apie pora metrų nuo jų, galvojau jau užteks ryškumo gylio abiems, bet ne... Ir velnias fokusas nušokęs...
Į šeimos albumą
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 02, 01:20)
Pas mus prie namu irgi auga sitos gelytes.Cia daryta pries gal 2 metus kokius
sužavėjo šviesa ir spalvos
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 11:11)
Šįryt buvo labai graži šalna - pabėgiojau truputuką su fotoaparatu
puikios ryto spalvos, bet akis ilgiausiai tyrinėjo pienę
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 12:55)
Gimimo stebuklas
man spalvotas variantas... bet kažkaip man trūksta emocijos- nemoku pasakyti- kažkaip šaltas tas gimimas.. na, nežinau
Ir aš kritikai dedu portretuką...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 02, 18:23)
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 02, 18:42)
Ir man su piene fainiausia. patiko ir orchidėja baltam fone. Tik kažkaip labai aštru. Jei ne paslaptis, kaip padarot tokį balta foną? Čia programa ar kaip?
Dėkui
Baltas fonas - fotografuota prieš langą, uždengtą baltu roletu, truputį pereksponuota. Paskui, aišku koreguota su PS
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 02, 18:02)
Ačiū visoms Komentarus. malonu, kad patiko
O čia sraigės fotosesija. Ji pastoviai sukosi apie savo ašį, tai padariau kelis kadrus
Man trecia sraige patiko.
QUOTE(paprasta @ 2010 10 02, 18:56)
man labai trukdo sviesi skarele.Atitraukia demesi nuo veido.
QUOTE(Alabama @ 2010 10 02, 20:17)
ačiū už kritiką
QUOTE(paprasta @ 2010 10 02, 19:56)
Ir aš kritikai dedu portretuką...
Nugis ryyyyyyyyyyyyyšku
Norėjau biškis parašyti, kas užkliuvo merginos išdėstyme, paskui prisiminiau įstrižainės kompoziciją, čia tikriausiai ji taikyta?...Tada nieko nerašysiu
Paprasta, man toks kadravimas čia sukelia įspūdį jog mergina žemyn galva kabo
Dar vienas mano Auto bandymas. Taršymui
Ačiū, Airv, už mintis
Man labai patinka tavo auto
Man labai patinka tavo auto
QUOTE(airv @ 2010 10 03, 00:29)
Paprasta, man toks kadravimas čia sukelia įspūdį jog mergina žemyn galva kabo
Visai įdomiai žiūrisi. Tik aš norėčiau daugiau erdvės dešinėje. Pačiai gūdas patinka, o aš jei sau daryčiau, tai be grūdo- švelnesnę, bet čia tik mano nuomonė