Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 09 30, 21:36)
mane mokė fokusuoti į artimiau esantį... ax.gif

Aišku.
Kažkaip net nežinodama to fokusavausi į arčiau esančią mergytę... Berniukas liko palietas... f/4.0, išlaikymas 1/800, ISO 200, buvau apie pora metrų nuo jų, galvojau jau užteks ryškumo gylio abiems, bet ne... Ir velnias fokusas nušokęs...

user posted image
Atsakyti
Žydraakė, aš dienos šviesoj visados ISO 100 statau ir F bučiau didesnį paėmusi. Bet kiek esu fotografavusi vaikus, labai sunku viską greitai sugaudyti, o ypač akimirkas, kurios būtų ne sulietos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 21:47)
"Meilė ir baimė"

nu jau katino išraiška superinė, tikrai emociją atspindi - baimė thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 01 spalio 2010 - 21:47
Labas 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 01, 22:16)
Aišku.
Kažkaip net nežinodama to fokusavausi į arčiau esančią mergytę... Berniukas liko palietas... f/4.0, išlaikymas 1/800, ISO 200, buvau apie pora metrų nuo jų, galvojau jau užteks ryškumo gylio abiems, bet ne... Ir velnias fokusas nušokęs...

jei nori, kad abu vaikai gautųsi ryškūs, fotoaparatą laikyk lygiagrečiai vaikams...na kad abu būtų toje pačioje linijoje su fotiku ir abu patektų į ryškumo zoną....nemoku aš aiškinti, bet tikiuosi, kad supratai, ką norėjau pasakyti blush2.gif tavo nuotraukoje F tikrai pakankamas, bet vaikučiai buvo nevienodu atstumu, tad berniukas ir liko palietas...didinant F, lengviau pagauti abu vaikus fokuse, tik fonas jau nebus toks gražus...

P.S atsiprašau, kad neprsistačiau blush2.gif čia aš viena iš tyliųjų skaitytojų, kuri vis užbėga pas jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 01 spalio 2010 - 23:00
Pas mus prie namu irgi auga sitos gelytes.Cia daryta pries gal 2 metus kokius ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 02 spalio 2010 - 00:21
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 02 spalio 2010 - 00:58
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 20:47)
Rizikuoju įdėti vaikišką nuotrauką
Nuotrauka daryta juostiniu  foto aparatu ir nuskanuota, dėl ko prarado dalį kokybės
"Meilė ir baimė"
user posted image

Man spalvota labiau smile.gif Cia ne tiek meiles kiek baimes, katino akys-sitos foto vinis, net nesinori techniniu dalyku nagrinet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 01, 18:33)
ne visai as cia i tema, bet gali kuri dar filmukus is foto? nu idedat muzika.. siek tiek kokiu efektu elementariu.. pvz, vis matau filmukus is foto vimeo.com. ten jau ikelia padarytus? nu kuri man pades? biggrin.gif

Bandau daryti smile.gif Stebuklų nepadarau, bet... wink.gif

QUOTE(Vilika @ 2010 10 01, 22:59)
Labas  4u.gif

P.S atsiprašau, kad neprsistačiau  blush2.gif  čia aš viena iš tyliųjų skaitytojų, kuri vis užbėga pas jus  4u.gif

Sveika smile.gif Malonu tave čia matyti 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 10 02, 00:20)
Pas mus prie namu irgi auga sitos gelytes.Cia daryta pries gal 2 metus kokius ax.gif

Gražumėlis bigsmile.gif

Šįryt buvo labai graži šalna - pabėgiojau truputuką su fotoaparatu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 spalio 2010 - 10:12
Gimimo stebuklas

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 19:47)
Nuotrauka daryta juostiniu  foto aparatu ir nuskanuota, dėl ko prarado dalį kokybės
"Meilė ir baimė"

Spalvota liuksine - tikrai kam meile, o kam is baimes akys islipt nori thumbup.gif Labai emociska nuotrauka, saunuole!

QUOTE(Ievukis @ 2010 10 01, 23:20)

labai grazi nuotrauka, spalvos...mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 20:47)

O man juodai-balta labiau.Emocija katino biggrin.gif
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 10:11)

Šįryt buvo labai graži šalna - pabėgiojau truputuką su fotoaparatu smile.gif

Labai grazi sviesa!Pirmoj truputi trukdo virsui kampas juodas, o ketvirtoj-ta rozine deme.O trecia nuostabi, ir sviesa ir fonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 22:49)
Žydraakė, aš dienos šviesoj visados ISO 100 statau ir F bučiau didesnį paėmusi. Bet kiek esu fotografavusi vaikus, labai sunku viską greitai sugaudyti, o ypač akimirkas, kurios būtų ne sulietos  blush2.gif

Tai va, pasijuntu kaip pensininkė su fotiku paskui vaikus bėgiojanti lotuliukas.gif Fotikas su gerais nustatymais gal ir suspėtų dar viską užfiksuoti, bet aš pavedu doh.gif

QUOTE(Vilika @ 2010 10 01, 23:59)
Labas  4u.gif
jei nori, kad abu vaikai gautųsi ryškūs, fotoaparatą laikyk lygiagrečiai vaikams...na kad abu būtų toje pačioje linijoje su fotiku ir abu patektų į ryškumo zoną....nemoku aš aiškinti, bet tikiuosi, kad supratai, ką norėjau pasakyti  blush2.gif tavo nuotraukoje F tikrai pakankamas, bet vaikučiai buvo nevienodu atstumu, tad berniukas ir liko palietas...didinant F, lengviau pagauti abu vaikus fokuse, tik fonas jau nebus toks gražus...

Supratau 4u.gif
Kad ir tokią foto vis tiek pasiliksiu į šeimos albumą wub.gif

Lutpede, liuks foto, jau katimo emocija pagauta bigsmile.gif thumbup.gif
rarity, man patiko antra ir ketvirta, tik antroj norisi ryškaus pienės pūko dešinėj, dabar kažkoks plėmas ten, o norėtųsi tokio vaizdo, kaip viduryje - pienės pūkeliai su šerkšnu-lašeliais. Ketvirtoj, kaip jau rašė, dėmesį blaško raudonas plėmas dešinėj, bet gėlytė miela 4u.gif
Atsakyti
Rarity, šauni serija su šalna thumbup.gif
Atsakyti