QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 12:02)
na va, sudirbai reiskias mano neigudusias zvairas akis
Tikrai nenorejau sudirbti
soriukas...
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 01, 12:17)
akasha, o kodel as tave blondine isivaizdavau
Tai ir buvau blondine...
QUOTE(frederica @ 2010 10 01, 14:12)
AAAAKASha, išdavei blondinių klaną
, dėl foto kol kas nieko nesakau, einu dar pažiūrėsiu. Kol kas tik galiu pasakyt, kad ta kur avatare, spalvota, man labai artima spalviškai, gražus, vientisas koloritas.
Bet sirdyje as likau blondine
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 14:36)
Ačiū visoms už komentarus.
frederica pilnai su tavim sutinku. Šitas bandymas, gal ir nevykęs, bet tam ir ši pradedančių tema , kad mokintumės
o jūsų komentarai labiau padeda įvertinti nuotrauką, kad nebūtų, kaip anksčiau rašyta, kad graži tik man pačiai
Įdedu dar vieną jūsų teismui
Sita kiek idomesne, bet man noretusi ir toliau esanciu ziedeliu nematyti ir dar lapus nuskabyti, kad tas grazus ziedas, pilnai isrysketu ir niekas neblaskytu demesio....
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 15:42)
dėkui už komentarą
Sviesa grazi, nuotaika tokia svajinga, bet tas uzkontrastinimas cia viska gadina... tiesiog tas kontrastingumas gadina visa nuotaika.... kadravimas man irgi truputeli kiuva, kad labai jau suspausta ir alkune nukirsta...
O va is pauksciuku, tai dabar antroji labai liuks... patinka, kad jis akiu lygije ir kompoziciskai liuks... nu labai labai faina...
Dosa kalbant apie vaikuciu foto, kad ir techniskai antroji geresne, bet nuotaika, man pirmoje labiau jauciasi.... antroje tasri suodinti tie vaikuciai ir nejudet tuo tarpu... sviesa zinoma graziau suzaista, bet vistiek as uz pirma