Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 14:01)
man jos patinka, pirmoj istorija stipresnė, kokios emocijos thumbup.gif  nu tikrai fainai, tik man atrodo suspausta, norisi daugiau erdvės vaikams, kadravimas nelabai, taip ir norisi pritūpti, bet akimirka tikrai šauni 4u.gif antroj labai patinka šviesa, jaučiasi erdvė, antra techniškai kokybiškesnė, įdomu būtų didesnę patyrinėt smile.gif

Aciu 4u.gif
Vat pirma daryta pries metus su muilinuku, tada nebuvo jokiu fotografijos ziniu..... antra jau su veidrodinuku pyskinta, ir siek tiek bent suvokima turiu kaip reiktu fotografuoti, todel techniskai ir geresne 4u.gif (Didesne gali paziuret mano parase-jei idomu ax.gif )

QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 14:09)
įdėsiu prabangesnę, be rėmelio  biggrin.gif

be remelio man isties graziau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 01 spalio 2010 - 15:18
QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 16:17)

be remelio man isties graziau  4u.gif

Ačiū 4u.gif greičiausiai teks atsisakyti jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 12:02)
na va, sudirbai reiskias mano neigudusias zvairas akis laugh.gif  doh.gif

Tikrai nenorejau sudirbti smile.gif soriukas...

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 01, 12:17)
akasha, o kodel as tave blondine isivaizdavau  bigsmile.gif

Tai ir buvau blondine...

QUOTE(frederica @ 2010 10 01, 14:12)
AAAAKASha, išdavei blondinių klaną unsure.gif , dėl foto kol kas nieko nesakau, einu dar pažiūrėsiu. Kol kas tik galiu pasakyt, kad ta kur avatare, spalvota, man labai artima spalviškai, gražus, vientisas koloritas.

Bet sirdyje as likau blondine lotuliukas.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 14:36)
Ačiū visoms už komentarus.
frederica pilnai su tavim sutinku. Šitas bandymas, gal ir nevykęs, bet  tam ir ši pradedančių tema , kad mokintumės  smile.gif o jūsų komentarai labiau padeda įvertinti nuotrauką, kad nebūtų, kaip anksčiau rašyta, kad graži tik man pačiai  smile.gif
Įdedu dar vieną jūsų teismui

Sita kiek idomesne, bet man noretusi ir toliau esanciu ziedeliu nematyti ir dar lapus nuskabyti, kad tas grazus ziedas, pilnai isrysketu ir niekas neblaskytu demesio....

QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 15:42)
dėkui už komentarą  4u.gif

Sviesa grazi, nuotaika tokia svajinga, bet tas uzkontrastinimas cia viska gadina... tiesiog tas kontrastingumas gadina visa nuotaika.... kadravimas man irgi truputeli kiuva, kad labai jau suspausta ir alkune nukirsta...
O va is pauksciuku, tai dabar antroji labai liuks... patinka, kad jis akiu lygije ir kompoziciskai liuks... nu labai labai faina...

Dosa kalbant apie vaikuciu foto, kad ir techniskai antroji geresne, bet nuotaika, man pirmoje labiau jauciasi.... antroje tasri suodinti tie vaikuciai ir nejudet tuo tarpu... sviesa zinoma graziau suzaista, bet vistiek as uz pirma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 01 spalio 2010 - 15:35
QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 16:31)
Tai ir buvau blondine...
Bet sirdyje as likau blondine  lotuliukas.gif
Sita kiek idomesne, bet man noretusi ir toliau esanciu ziedeliu nematyti ir dar lapus nuskabyti, kad tas grazus ziedas, pilnai isrysketu ir niekas neblaskytu demesio....
Sviesa grazi, nuotaika tokia svajinga, bet tas uzkontrastinimas cia viska gadina... tiesiog tas kontrastingumas gadina visa nuotaika.... kadravimas man irgi truputeli kiuva, kad labai jau suspausta ir alkune nukirsta...
O va is pauksciuku, tai dabar antroji labai liuks... patinka, kad jis akiu lygije ir kompoziciskai liuks... nu labai labai faina...

Dosa kalbant apie vaikuciu foto, kad ir techniskai antroji geresne, bet nuotaika, man pirmoje labiau jauciasi.... antroje tasri suodinti tie vaikuciai ir nejudet tuo tarpu... sviesa zinoma graziau suzaista, bet vistiek as uz pirma smile.gif

ooooch, tai visa laimė, aš jau išsigandus buvau, kad mūsų gretos retėja lotuliukas.gif
Visiems komentarams pritariu drinks_cheers.gif pilnai.
Dar paantrinsiu nuo savęs apie paukščiuko foto, man nuostabi, fonas / lyg vanduo plauktų, kompoziciškai viskas super, nuotaika liuxinė, va sedėjo paukštelis į upę žiūrėjo, atėjo nila ks su fotiku, atsisuko, nužiūrėjo, papozavo thumbup.gif aŠ už šią 4u.gif
Dosa, pirmoji labai smagios nuotaikos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 spalio 2010 - 15:53
QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 16:31)

na gerai, o kaip ši, nieko nedariau tik vos suolo kampą nukirpau, nes jis kliuvo
user posted image
na man norisi vis tiek kontrasto blush2.gif

QUOTE(frederica @ 2010 10 01, 16:49)
ooooch, tai visa laimė, aš jau išsigandus buvau, kad mūsų gretos retėja lotuliukas.gif
Visiems komentarams pritariu drinks_cheers.gif pilnai.
Dar paantrinsiu nuo savęs apie paukščiuko foto, man nuostabi, fonas /  lyg vanduo plauktų, kompoziciškai viskas super, nuotaika liuxinė, va sedėjo paukštelis į upę žiūrėjo, atėjo nila ks su fotiku, atsisuko, nužiūrėjo, papozavo thumbup.gif  aŠ už šią 4u.gif

ačiū 4u.gif
taip viskas ir buvo lotuliukas.gif , fotografavau draugę, o paukščiukas "nustūmė ją" ir sako dabar mano eilė, tai draugei teko palaukti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 10:40)
jaučiu, kad šiandien nesikomentuoja man doh.gif ir parodyt neturiu ką, tik senas foto, va iš panašios serijos idėsiu, vilkiukę  smile.gif

grazu, o spalvotos neturi? man kazkaip atrodo spalvos toki wild jausma labiau priduotu.....
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 12:36)
Ačiū visoms už komentarus.
frederica pilnai su tavim sutinku. Šitas bandymas, gal ir nevykęs, bet  tam ir ši pradedančių tema , kad mokintumės  smile.gif o jūsų komentarai labiau padeda įvertinti nuotrauką, kad nebūtų, kaip anksčiau rašyta, kad graži tik man pačiai  smile.gif
Įdedu dar vieną jūsų teismui

Man pacios geles ziedas kazkoks nevykes, gal kitu kampu reikejo bandyt, net nezinau.....
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 14:13)
iš tos pačios serijos

idomus fonas gavos pas ta antra paukstuka, kaip paisytas-labai grazu 4u.gif

o moteris ant suolo, man kazkaip susuilieja jos juodas svarkelis su fonu per daug, gal reikejo ji nusivilkt g.gif o siap kadras visai nieko!

O as kazkaip seniau kai fotografuodavau, na kai ziniu jokiu apie fotgrafavima neturejau, tai fotkindavau tai kas patinka vsai negalvodama apie kazkokias taisyskles ar kadravima-tiesiog gaudai emocijas ir tiek. O dabar siek tiek pramokus technikos-sunkiau pagaut kakzokiu emociju, vis tas technne puse kartais sukliudo.....todel atrodo kad kuo daugiau suzinai, tuo labiau atrodo, kad visai nemoki fotografuot... Gal ir jums buvo tokie periodai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 18:35)
idomus fonas gavos pas ta antra paukstuka, kaip paisytas-labai grazu  4u.gif

o moteris ant suolo, man kazkaip susuilieja jos juodas svarkelis su fonu per daug, gal reikejo ji nusivilkt  g.gif  o siap kadras visai nieko!
O as kazkaip seniau kai fotografuodavau, na kai ziniu jokiu apie fotgrafavima neturejau, tai fotkindavau tai kas patinka vsai negalvodama apie kazkokias taisyskles ar kadravima-tiesiog  gaudai emocijas ir tiek. O dabar siek tiek pramokus technikos-sunkiau pagaut kakzokiu emociju, vis tas technne puse kartais sukliudo.....todel atrodo kad kuo daugiau suzinai, tuo labiau atrodo, kad visai nemoki fotografuot...  Gal ir jums buvo tokie periodai?  ax.gif

ačiū 4u.gif

kas dėl draugės, tai be juodo švarkelio, dar juodas golfas, tad tik gautus po liemenuku biggrin.gif (aš juokauju blush2.gif )

tai va, kuo daugiau žinai, tuo daugiau nežinai, nes nebe išeina viską tvarkingai sudėlioti. jei gera emocija, tai žiūrėk kokia galūnė nevietoj ir t.t. kai pati žinai, kaip toje situacijoje viskas vyko ir tas pačias fotografavimo sąlygas, kartais net neįmanoma to vienintelio kadro pagauti. tada tenkinies tuo ką turi blush2.gif
Atsakyti
ne visai as cia i tema, bet gali kuri dar filmukus is foto? nu idedat muzika.. siek tiek kokiu efektu elementariu.. pvz, vis matau filmukus is foto vimeo.com. ten jau ikelia padarytus? nu kuri man pades? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 16:55)
kas dėl draugės, tai be juodo švarkelio, dar juodas golfas, tad tik gautus po liemenuku  biggrin.gif (aš juokauju  blush2.gif )

Na va, ir iskart kadras butu superinis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 01, 19:33)
ne visai as cia i tema, bet gali kuri dar filmukus is foto? nu idedat muzika.. siek tiek kokiu efektu elementariu.. pvz, vis matau filmukus is foto vimeo.com. ten jau ikelia padarytus? nu kuri man pades? biggrin.gif

labuka,as pora esu sukurus su picasa 3 programa,pabandyk,jei nenori nieko labai mandro,tai tikrai ir is pirmo karto pavyks 4u.gif
Jei sudomins,galesiu imesti nuoroda,nenoriu ilgai jos cia laikyti,nors su mamytemis susitarem,kad galesiu viesinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 01 spalio 2010 - 18:57
QUOTE(Vaidosee @ 2010 10 01, 19:45)
labuka,as pora esu sukurus su picasa 3 programa,pabandyk,jei nenori nieko labai mandro,tai tikrai ir is pirmo karto pavyks  4u.gif
Jei sudomins,galesiu imesti nuoroda,nenoriu ilgai jos cia laikyti,nors su mamytemis susitarem,kad galesiu viesinti.

aciu smile.gif o gal gali man i AZ? kazkaip nesusidurus su video kurimu is foto, tai visa neturiu zalio supratimo smile.gif
Atsakyti
Rizikuoju įdėti vaikišką nuotrauką
Nuotrauka daryta juostiniu foto aparatu ir nuskanuota, dėl ko prarado dalį kokybės
"Meilė ir baimė"
user posted image
ir JB variantas
user posted image
Atsakyti