Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 09:58)
nu zinok tikrai nieko....

na va, sudirbai reiskias mano neigudusias zvairas akis laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 11:43)
Pakomentuosiu paskutines nuotraukas, jau kaip moku taip ir sakysiu, sory jeigu ka  4u.gif
grazi nuotrauka, spalvos, kompozicija, sviesa -super  smile.gif

dėkui už komentarą 4u.gif

bet jaučiu bus paskutinis mano kadras šiame forume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 10:06)
bet jaučiu bus paskutinis mano kadras šiame forume smile.gif

kodel gi? unsure.gif
Atsakyti
akasha, o kodel as tave blondine isivaizdavau bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus mano indėnei, įsidėjau į galvą, labai įdomu kas ten su rankytėm negerai, Frederica berods minėjo, kad atkreipčiau dėmesį kitą kartą ax.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 09 30, 15:13)

atvirukinė foto, gražus paukštelis, gražus bandymas, gal tik rėmelių nelabai mėgstu ax.gif nieko blogo pasakyti negaliu, bet kad labai kabintų irgi negaliu pasakyti blush2.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 30, 18:29)
Prisijungiu prie nila_ks simpatiško paukščiuko.

man pirmoji labiau, gal tik kiek šviesesnės norėtųsi, antroj kažkoks bardakėlis jaučiasi g.gif bet aš gėlių nefotkinu, todėl man sunku kažką daugiau pasakyti, tai dažniausiai nuo komentarų susilaikau blush2.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 09:31)
Tai, kad ten nieko gero smile.gif

man antroji patinka, gražios spalvos, tik daryčiau šviesesnę ir gal kairės norėtųsi daugiau g.gif o šiaip, jaučiasi nuotaika, svajinga tokia, nu tikrai visai fainai smile.gif ir nauja šukuosena thumbup.gif

jaučiu, kad šiandien nesikomentuoja man doh.gif ir parodyt neturiu ką, tik senas foto, va iš panašios serijos idėsiu, vilkiukę smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 12:40)
ačiū už komentarus mano indėnei, įsidėjau į galvą, labai įdomu kas ten su rankytėm negerai, Frederica berods minėjo, kad atkreipčiau dėmesį kitą kartą

O gerai, kad parašei, kitą kart labiau atreikpsiu dėmesį į tai kaip parašau. Taip jau būna, kai pačiam aišku apie ką tia ir neparašai tiksliai. Turėjau galvoje tik trečią nuotrauką, suklaidinau pavartodama daugiskaitą, taisausi. Trečioje, rankytės nieko nepasakoja, tokiu atveju imčiau iš arčiau veiduką, atsisakydama jų visai, nes dabar jų ir yra ir nėra, mano akim žiūrint, tuomet visai jų nereikia.Pirmose dviejose rankytės labai papildo indėniukės išraišką thumbup.gif
Oharos kadrai , man patinka, paprastai nemoku vertinti kai jų būna tiek daug biggrin.gif , kažkaip visad išsirenku favoritę ir daugiausia savo dėmesio skiriu jai, bet šį kart atvirkščiai man patiko visuma, jos tarsi vieną kitą pildo, šviesa, spalvom, nuotaikom, istorijom.
nila_ks, paukštelis, patinka šviesa, spalvos ir paukštelis toks pasipūtęs biggrin.gif , atrodo lyg išties nutūpė ir pozuoja, koketuoja biggrin.gif
Rėmelis man trukdo, blaško dėmesį, bet čia jau skonio reikalas.
Lutpede, dievinu gėles, pati esu floristė, taip pat žinau, kaip jas sunku nufotografuot, kad būtų įdomu žiūrovui. čIA kaip ir grybukam, augaliukam, paukštukam, drugiukam , sraigiukam / nugis reikia kažko su kuo jie žaistų, fono, rytinės saulės šviesos, vakarinio pšvietimo, neįprasto kampo. O taip, gražios gėlytės ir tiek. Tikiuos supranti, kad nenoriu įžeisti, siūlau tik pažaisti ir pati pamatysi, kaip galima jas priverst šokti.

AAAAKASha, išdavei blondinių klaną unsure.gif , dėl foto kol kas nieko nesakau, einu dar pažiūrėsiu. Kol kas tik galiu pasakyt, kad ta kur avatare, spalvota, man labai artima spalviškai, gražus, vientisas koloritas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 spalio 2010 - 13:26
QUOTE(frederica @ 2010 10 01, 14:12)

nila_ks,  paukštelis, patinka šviesa, spalvos ir paukštelis toks pasipūtęs biggrin.gif , atrodo lyg išties nutūpė ir pozuoja, koketuoja biggrin.gif
Rėmelis man trukdo, blaško dėmesį, bet čia jau skonio reikalas.

patikėkit, pati buvau nustebusi ant kiek tas paukštelis pozavo, tiksliau maivėsi biggrin.gif labai geras pozuotojas buvo, ale kaip profesionalas thumbup.gif
dėl rėmelio čia pastebėjau niekam nepatinka smile.gif na, turbūt, kad gadina foto ax.gif
Atsakyti
Aš ir įdėsiu dvi nuotraukytes, viena daryta prieš metus, kita lygiai po metų - veikėjai tie pays....

Prieš metus
user posted image

Po metų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 01 spalio 2010 - 13:25
QUOTE(frederica @ 2010 10 01, 15:12)
Lutpede, dievinu gėles, pati esu floristė, taip pat žinau, kaip jas sunku nufotografuot, kad būtų įdomu žiūrovui. čIA kaip ir grybukam, augaliukam, paukštukam, drugiukam , sraigiukam / nugis reikia kažko su kuo jie žaistų, fono, rytinės saulės šviesos,  vakarinio pšvietimo,  neįprasto kampo. O taip, gražios gėlytės ir tiek. Tikiuos supranti, kad nenoriu įžeisti, siūlau tik pažaisti ir pati pamatysi, kaip galima jas priverst šokti.

Ačiū visoms už komentarus.
frederica pilnai su tavim sutinku. Šitas bandymas, gal ir nevykęs, bet tam ir ši pradedančių tema , kad mokintumės smile.gif o jūsų komentarai labiau padeda įvertinti nuotrauką, kad nebūtų, kaip anksčiau rašyta, kad graži tik man pačiai smile.gif
Įdedu dar vieną jūsų teismui
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 14:36)

Kaip man buvo paaiškinta vieno žmogaus, kad jeigu kadruoju pvz. kaip jūsų atveju gėlę, tai ji turėtų būti pagrindinė, na tiksliau priekį jos neturėtų būti pašalinių, sulietų vaizdų, kad atsiskleistų pilnas kadras gėlės. Nežinau ar tiksliai išdėsčiau mintis ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 12:40)
atvirukinė foto, gražus paukštelis, gražus bandymas, gal tik rėmelių nelabai mėgstu ax.gif nieko blogo pasakyti negaliu, bet kad labai kabintų irgi negaliu pasakyti blush2.gif

dėkui už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 01, 13:12)
O gerai, kad parašei, kitą kart labiau atreikpsiu dėmesį į tai kaip parašau. Taip jau būna, kai pačiam aišku apie  ką tia ir neparašai tiksliai. Turėjau galvoje tik trečią nuotrauką, suklaidinau pavartodama daugiskaitą, taisausi. Trečioje, rankytės nieko nepasakoja, tokiu atveju imčiau iš arčiau veiduką, atsisakydama jų visai, nes dabar jų ir yra ir nėra, mano akim žiūrint, tuomet visai jų nereikia.Pirmose dviejose rankytės labai papildo indėniukės išraišką thumbup.gif

a, tikrai tada ne taip supratau, galvojau, kad pirmose kažkas ne taip 4u.gif taip taip, dėl trečios sutinku, man ir pačiai kliūva rankytės, bet nenorėjau karpyti, svarbu žinau klaidas ax.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 13:17)
dėl rėmelio čia pastebėjau niekam nepatinka  smile.gif na, turbūt, kad gadina foto  ax.gif

man toks rėmelis šiai foto priduoda tokio, kaip čia pasakius "pigumo", be rėmelio geriau būtų 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 13:24)
Aš ir įdėsiu dvi nuotraukytes, viena daryta prieš metus, kita lygiai po metų - veikėjai tie pays....

man jos patinka, pirmoj istorija stipresnė, kokios emocijos thumbup.gif nu tikrai fainai, tik man atrodo suspausta, norisi daugiau erdvės vaikams, kadravimas nelabai, taip ir norisi pritūpti, bet akimirka tikrai šauni 4u.gif antroj labai patinka šviesa, jaučiasi erdvė, antra techniškai kokybiškesnė, įdomu būtų didesnę patyrinėt smile.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 01, 13:36)

vat taip jau įdomiau, gražiai blikiukai viršuj atrodo, patinka šviesa, tik apačioj jau man per daug tų lapų, gal kitokio kadravimo norėtųsi g.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 10 01, 14:37)

šviesa graži ir spalvos, tik man trūksta ryškumo, na ir gal įdomesnio kampo paieškočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 16:01)
šviesa graži ir spalvos, tik man trūksta ryškumo, na ir gal įdomesnio kampo paieškočiau ax.gif

nežinau kodėl, bet kai įkėliau foto per iPix programą, man tas ryškumas išplaukė, kompe foto tikrai ryški, ar taip galėjo atsitikti g.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 16:01)
man toks rėmelis šiai foto priduoda tokio, kaip čia pasakius "pigumo", be rėmelio geriau būtų 4u.gif

įdėsiu prabangesnę, be rėmelio biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
iš tos pačios serijos

user posted image
Atsakyti