QUOTE(bizyte @ 2010 10 01, 12:40)
ačiū už komentarus mano indėnei, įsidėjau į galvą, labai įdomu kas ten su rankytėm negerai, Frederica berods minėjo, kad atkreipčiau dėmesį kitą kartą
O gerai, kad parašei, kitą kart labiau atreikpsiu dėmesį į tai kaip parašau. Taip jau būna, kai pačiam aišku apie ką tia ir neparašai tiksliai. Turėjau galvoje tik trečią nuotrauką, suklaidinau pavartodama daugiskaitą, taisausi. Trečioje, rankytės nieko nepasakoja, tokiu atveju imčiau iš arčiau veiduką, atsisakydama jų visai, nes dabar jų ir yra ir nėra, mano akim žiūrint, tuomet visai jų nereikia.Pirmose dviejose rankytės labai papildo indėniukės išraišką
Oharos kadrai , man patinka, paprastai nemoku vertinti kai jų būna tiek daug
, kažkaip visad išsirenku favoritę ir daugiausia savo dėmesio skiriu jai, bet šį kart atvirkščiai man patiko visuma, jos tarsi vieną kitą pildo, šviesa, spalvom, nuotaikom, istorijom.
nila_ks, paukštelis, patinka šviesa, spalvos ir paukštelis toks pasipūtęs
, atrodo lyg išties nutūpė ir pozuoja, koketuoja
Rėmelis man trukdo, blaško dėmesį, bet čia jau skonio reikalas.
Lutpede, dievinu gėles, pati esu floristė, taip pat žinau, kaip jas sunku nufotografuot, kad būtų įdomu žiūrovui. čIA kaip ir grybukam, augaliukam, paukštukam, drugiukam , sraigiukam / nugis reikia kažko su kuo jie žaistų, fono, rytinės saulės šviesos, vakarinio pšvietimo, neįprasto kampo. O taip, gražios gėlytės ir tiek. Tikiuos supranti, kad nenoriu įžeisti, siūlau tik pažaisti ir pati pamatysi, kaip galima jas priverst šokti.
AAAAKASha, išdavei blondinių klaną
, dėl foto kol kas nieko nesakau, einu dar pažiūrėsiu. Kol kas tik galiu pasakyt, kad ta kur avatare, spalvota, man labai artima spalviškai, gražus, vientisas koloritas.