Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 30, 21:42)
o gal ten dar kokias dioptrijas pasireguliuok.. turi butu prie akutes, per kuria ziuri.. gal netycia pades smile.gif
gal kuri turit ir gali pasidalint, ka duodat pasirasyt zmonems, kad butu galima ju foto viesint? Ar pacios kazkokia sutarti susigalvojot?..

Aš turiu sutartėlę tokio tipo, tik reikia paieškoti, jei neskubu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 30 rugsėjo 2010 - 22:21
QUOTE(airv @ 2010 09 30, 23:20)
Aš turiu sutartėlę tokio tipo, tik reikia paieškoti, jei neskubu... g.gif

aciu, jei gali, paieskok smile.gif labai labai dekinga buciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 30, 22:42)
o gal ten dar kokias dioptrijas pasireguliuok.. turi butu prie akutes, per kuria ziuri.. gal netycia pades smile.gif
gal kuri turit ir gali pasidalint, ka duodat pasirasyt zmonems, kad butu galima ju foto viesint? Ar pacios kazkokia sutarti susigalvojot?..

http://g9.blogas.lt/ cia buvo sutarteliu pavyzdziai... kazkuriame poste anglu ir lietuviu kalbom.....

O cia siaip savaitgaliui pasijuokti ir pasimokinti kaip ir ko nefotografuoti per vestuves.... http://englishrussia...tography-fails/
Atsakyti
Akasha, avatare-tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 01, 09:54)
Akasha, avatare-tu? smile.gif

Taip as... smile.gif O ka?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 09:00)
Taip as...  smile.gif  O ka?

Nedaziurau, silpnos mano akelas.Dek cia didesne, paveizosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 01, 10:13)
Nedaziurau, silpnos mano akelas.Dek cia didesne, paveizosim rolleyes.gif

Tai, kad ten nieko gero smile.gif
Siaip nevyke bandymai....
user posted image

user posted image
Atsakyti
kritikuokit drasiai jei ka... smile.gif
Atsakyti
Pakomentuosiu paskutines nuotraukas, jau kaip moku taip ir sakysiu, sory jeigu ka 4u.gif
QUOTE(nila_ks @ 2010 09 30, 14:13)

grazi nuotrauka, spalvos, kompozicija, sviesa -super smile.gif
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 30, 17:29)
Prisijungiu prie nila_ks simpatiško paukščiuko.

pirma nuotrauka patiko, antra nelabai, geles ziedas apacioje pasiliejes nelabai ziurisi, o ir pirmos nuotraukso formatas mano galva labai tinka smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 09:20)
kritikuokit drasiai jei ka... smile.gif

kad praseisi, tai resiu laugh.gif Manes nekabino sios nuotraukos - kazkaip tas seselis man cia nezinau, nezinau.... gal per tamsu sakyc g.gif , pirmoje dar mano akis neigudusi iziuri sarpo daugoka (galiu klysti gi, sakau akis tik pradejo matyt fotografijas blush2.gif ), o antroj jau uzglamurinai per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 11:43)
Pakomentuosiu paskutines nuotraukas, jau kaip moku taip ir sakysiu, sory jeigu ka  4u.gif

pirma nuotrauka patiko, antra nelabai, geles ziedas apacioje pasiliejes nelabai ziurisi, o ir pirmos nuotraukso formatas mano galva labai tinka  smile.gif
kad praseisi, tai resiu laugh.gif Manes nekabino sios nuotraukos - kazkaip tas seselis man cia nezinau, nezinau.... gal per tamsu sakyc  g.gif , pirmoje dar mano akis neigudusi iziuri sarpo daugoka (galiu klysti gi, sakau akis tik pradejo matyt fotografijas  blush2.gif ), o antroj jau uzglamurinai per daug  ax.gif

Pirmoje ne sharpas o triuksmu specialiai deta, o antroje ne glamuras o tiesiog fokusas i zurnala..... todel antras planas paplaukes... Gerai gerai, kad i ziuri kazka ir lavini aki... as pati del siu nuotrauku zinau, kad man paciai nelabai... Na su giliom mintim nuotaukose ir jausmais man sunkoka kolkas... bet avatarui man patiko sis variantas...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 01, 09:49)
Pirmoje ne sharpas o triuksmu specialiai deta, o antroje ne glamuras o tiesiog fokusas i zurnala..... todel antras planas paplaukes... Gerai gerai, kad i ziuri kazka ir lavini aki... as pati del siu nuotrauku zinau, kad man paciai nelabai... Na su giliom mintim nuotaukose ir jausmais man sunkoka kolkas... bet avatarui man patiko sis variantas...

Akasha, ir antroj nuotraukoj su veidu tiksliai nieko nedarei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 10 01, 11:53)
Akasha, ir antroj nuotraukoj su veidu tiksliai nieko nedarei?  ax.gif

nu zinok tikrai nieko....
Atsakyti